12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

TALAS STRASTI PROLAZIO JE NJENIM TELOM Muž je odbijao, ali je konobar uzeo trofej

Dugo vremena su naporno radili, štedeli da bi sebi koonačno priuštili zadovoljstvo – putovanje kruzerom. Sam dolazak na prelepu lađu je bio veliki doživljaj. Sve tako lepo sređeno, svetlo... Dugo vremena već nije bila opuštena i ovu priliku za odmor i uživanje je htala maksimalno da iskoristi. Sve je ostavila iza sebe i bacila se u uživanciju. Kupanje, sunčanje, piće, prelepi pejzaži. Milina.

Već prvu noć je zaboravila na sve i osećala potrebu za jednim u čemu taj dan nije uživala – dobra jebačina. Spremila se i čekala muža. On je ušao kao prebijen. Ceo dan je nešto pričao na telefon, nervirao se. Posle prelepog dana, doživjela je malo razočarenje. Ali, "biće bolje", pomislila je. Drugi, treći dan skoro isto. Onda pauza... Već ju je to pomalo nerviralo.

Na proputovanju je bilo zanimljivih muškaraca ali ona je primetila jednog konobara je imao jako lepo držanje, ponašanje i fin, muževan glas. Pošto je i ona atraktivnog izgleda, zadržavao je pogled na njoj svaki put kad bi ih poslužio i uputio joj švalerski osmeh. Jedno jutro je sasvim slučajno otišla ranije na doručak. Još niko nije bio u restoranu i ona krenu do toaleta. Ušla je i kao da je čula nekakav čudan zvuk, neko stenjanje koje je prestalo. Kratko se zadržala i pošla da izlazi i odjednom se setila. Nije izašla već samo zatvorila vrata, stala i ućutala se.

Stenjanje je počelo sve glasnije u jednoj od kabina. Bilo je očigledno da se radi o tajnoj jebačini. Tiho, ali ipak žestoko

Osećala je kako je puni do kraja i kako ona uživa. Nečujno je izašla i otišla u restoran. Nedugo potom, konobar i žena jednog njihovog saputnika su izašli u kratkom razmaku. "Ipak ima neko ko će zadovoljiti nezadovoljne žene. Agencija se pobrinula za sve", pomislila je i osmehnula se. Sledeći dan se bacila u akciju. Njen muž kao da nije bio na odmoru. Ležao je, ali za sve je nekako bio nezainteresovan. Čak ni na nju nije obraćao pažnju.

Čim je primetila konobara, sela je u delu kafića gde on poslužuje i zauzela izazovnu pozu tako da vidi njena adute. Mamac je upalio. Prišao joj je jako brzo da je usluži. Naručila je piće i izazovno ga pogledala i odmerila, zadržavajući pogled na njegovom međunožju. Potom ga je pogledala u oči i shvatila da ga je napalila. Doneo joj je piće i kratko rekao da bi s njom rado proveo kraće vreme posle smene.

Pristala je. Pošto je muž lenčario, nije joj ni bilo teško smisliti izgovor za odsustvo. Otišla je na dogovoreno mesto, našli su se i razgovor je počeo. Prvo kratko upoznavanje bla, bla o poslu itd da bi ga ona navela na "škakljivije teme". Rado je pristao na tu temu i pokazao se kao veoma vešt i zanimljiv sagovornik. Već tokom razgovora osetila je kako joj pička vlaži dok joj priča vešto birajući reči. Posle su razmenili su par šaljivih fraza da bi na kraju ona dala signal rečima kako tu sve ima osim dobrog kurca. Sve je bilo jasno i on je samo čekao priliku da se ona nakratko oslobodi muža.

Napomenuo joj je da obožava da jebe tuže žene željne kurca. Osim uživanja u jebačini ima tu još neka doza adrenalina u tom da niko ne naiđe, niko ne vidi, niko ne čuje

U tim trenutcima žene su još uspaljenije i nabijaju se na kurac kao lude. Jedva je čekala da proveri koliko je to istina. Rekla je sama sebi da neće propustiti priliku za dobru jebačinu ukoliko joj se ikad ukaže. Samo je zaista bilo u pitanju ono što je pominjao. Da niko ne sazna i da bude jako dobro, jer bi u protivnom zažalila. Da žali neće jer videla je po izrazu lica saputnice koju je konobar malopre jebao.

Plan kako da se za to vreme reši muža smislila je bez problema. Na putovanju se nalazio još jedan lik koji je sa sobom "poneo i posao“. Čula je u prolazu kako s nekima glasno i ponosno priča o poslu, a voleo je i da popije kao i njen muž. Iskoristila je to i mudro ih spojila započinjući priču u kafiću. Pridružio se njihovom stolu i njen muž i on su nastavili. Otimali su se za reči, nazdravljali kao da se poznaju 100 godina i smejali jedan drugom na neke njima šaljive komentare.

Rekla mu je da ide nakratko do apartmana, da će se brzo vratiti, a da on ostane kad je našao tako zanimljivo društvo. Samo je odmahnuo u znak odobravanja i nastavio razgovor sa novopečenim prijateljem. Kratko se bacila u bazen gde je videla konobara koji je bio slobodan tu smenu. Doplivala je do njega i dala mu signal da ga čeka u njenom apartmanu. Izašla je iz vode i krenula u apartman užurbanim korakom.

SAZNAJTE I OVO...

PAD MIG-a 21! Prvi snimak pada vojne letelice (VIDEO)

OVO JE AVION KOJI SE SRUŠIO: Star 34 godine, nije leteo poslednje dve!

STIŽU VAKCINE! Prve doze u Srbiji od 1. oktobra

Brzo se skinula, ušla pod tuš i ogrnula samo seksi spavaćicu. Ubrzo je čula tiho kucanje na vrata i otvorila. Konobar je ušao i bez velikih reči bacio se na posao. Kleknuo je pored nje, zabacio joj nogu i počeo da liže pičku. Naslonila se na zid, raširila noge što je mogla više i uživala. Halapljivko joj je obrađivao pičku kao nikad niko do tada. Ljubio ju je svud okolo, gurao dugački jezik u nju i lizao sokove. 

Ljubio joj je usmine i trpao ih u usta, a potom lickao na najosjetljivije mesto. Drhtla je i pozvala ga na krevet. Gurnula ga je i brzinski skinula gaće. Nabrekla kurčina izađe iz gaća poput katapulta. Veliki crveni glavić je kuckao i ona zgrabi i strpa u usta. Pušila je kurac sa najvećom željom i uzbuđenjem do tada. Lizala ga je svud okolo i nabijala ga sebi u grlo.

Zastajkivala je pomalo da oseti glavić kako kucka u njenom grlu. Svaki otkucaj glavića u grlu joj je mamio trnce kroz telo. Jako je volela taj osećaj kad joj kurac raste u grlu dok ga puši. Lizala ga je od vrha do dna, da bi posle oblizala i nabrekla jaja puna sperme. Dok joj je kurčina kucala u ruci, a nabrekla jaja ispunjavala usta, osećala se prelepo i pička joj je postajala sve vrelija i vlažnija.

Ni on nije bio ravnodušan na tako dobro pušenje. Uhvatio je za glavu i počeo da prati njen ritam pušenja, tako da ju je faktički jebao. Laganim pokretima ga je vadio i trpao joj ga u grlo dok je ona uživala i pomagala mu da ga strpa kako joj je najlepše. Kada je predigra doživela vrhunac, on ju je smestio na leđa, raširio noge i lagano joj ga strpao do jaja.

Jeuknula je kratko od užitka dok je on zastao nakratko. Lagano ju je jebao, polako zastajkujući u momentu kada joj kurac strpa do jaja u pičku. Lizao joj je sise svud okolo i polako grickao i obrađivao bradavice. Od užitka se sve više nabijala na kurac. Osetio je da je trenutak za malo žešću akciju i počeo da ga ubacuje sve jače. Oslonio se na ruke i počeo da udara. Maksimalno je raširila noge i primala ga stenjući.

Pokušavala je da bude što tiša, ali jednostavno nije mogla da izdrži. Kao iskusni jebač koji je ujedno u kondiciji, udarao je kao niko nikad do tada. Među njenim butinama nikad nije bio takav kurac i bilo joj je jako drago. Prestao je i okrenuo je. Kleknula je na kolena, raširila noge i stavila glavu na jastuk, tako da joj je pička bila maksimalno izložena. Zgrabio je za kukove i počeo polako da nabija. 

SAZNAJTE I OVO...

PAD MIG-a 21! Prvi snimak pada vojne letelice (VIDEO)

OVO JE AVION KOJI SE SRUŠIO: Star 34 godine, nije leteo poslednje dve!

STIŽU VAKCINE! Prve doze u Srbiji od 1. oktobra

Malo po malo, strpao joj ga je najdublje do tada. Žmarci joj prođoše celim telom. Uhvatio je za kukove i počeo da je nabija na kurac. Stenjala je u jastuk kao nikad do tada. Kurčina je silovito ulazila u pičku, a jaja lupala po usminama, a ona ih je masirala prstima. Ubrzavao je i usporavao, ali nije odustajao. Nabio joj je i pomilovao po sisama. Okrenula se i pogledala ga.

– Napuni me – kratko je rekla. 

Ispunio joj je želju tako što je nastavio u istom ritmu, par puta lagano, a onda sve brže i jače. Osetio je trenutak kad je počela da svršava i u tom trenutku je i on pustio svoj užitak. Brzim pokretima, nabijajući ga do kraja počeo je da svršava i puni joj pičku. Vrela sperma joj j klizila u unutrašnjost i ona zadrhta mešajući kukovima. Talas miline joj je prolazio telom i ona zadovoljno odahnu. Pri kraju ga je nabio i zadržao duboko u njoj dok svaka kap sperme nije završila u pički. Okrenula se prema njemu i poljubila ga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti