7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

PRIZNALA MU DA JOJ MUŽ IMA PROBLEMA! On je rešio da joj POMOGNE ČVRSTIM PALAMAROM!

Jedan je život, radi u mladosti da imaš uspomene za starost.

Koleginica Maca mi je priznala kako ne može da ima dece jer njen muž nema dovoljno pokretne spermatozoide. Zatražila je od mene da joj pomognem da ih dobije prirodnim putem, pošto za veštačku oplodnju nema novca.

Nakon par dna rešio sam da stupim u akciju i poslao joj poruku:

- O, Maco… Mac, mac, mac… Dođi da te čika malo pomazi. I još nešto.

Nije prošlo 5 minuta od slanja poruke i stigao je odgovor.

-Pa ćao. Mislila sam da si me već i zaboravio.

-Kao da je to moguće, ja obožavam mace. Naročito one opasne i umiljate.

-He he. Nego da pređemo na stvar. Šta si odlučio?

-Malo me brinu moguća zakonska sranja ali iskreno, praktični deo mi je izuzetno primamljiv. Toliko da bih ga rado ponavljao još dugo i mnogo.

-Mom mužu se naravno ne sviđa ni ovo što bih sa tobom koliko mora ali to ne mora odmah biti konačno. Za početak da napravimo bebu, a za posle videćemo. Imaš dobre preporuke.

-A kakve to tačno?

-Lepo jebeš i lepo puniš. Šta misliš što ti Vesna daje bez kondoma?

-Ne znam, reci mi.

-Čini meni uslugu, proverava koliko si pouzdan za ovo naše. I ako nisi znao, trudna je.

-Da li ti mene zajebavaš?

-Opusti se mali, nemaš ti ništa sa tim. Znamo mi šta radimo.

-Ok Maco, kako ti kažeš ali izvini što nisam ubeđen.

-Kad možemo da se vidimo?

-Kad god ti odgovara.

-Očekuj me sutra mali.

Uh jebote, ako ja ovde nešto kapiram…

Na kraju ću imati 2 para blizanaca kako mi se čini.

Došlo sutra, došla Maca na moja vratanca.

-Ćao mali.

-Ćao Maco.

-Nadam se da ti ne smeta ova kućna varijanta, rekla sam mužu da idem do Vesne.

-Naravno da ne, gledam šta je ispod odeće. Jesi li za kafu ili piće?

-Hvala ali nisam zato došla. Hoću da te probam pre nego što pređemo na ono pravo. Par puta ćemo se videti ovako da se ja malo naviknem na tebe i moj organizam na tvoju spermu. Čitala sam da je veća šansa kad je žena opuštena i već ima seks neko vreme sa tim muškarcem.

-Potrudiću se da budem što bolji. Sedi makar malo.

-Nisam do sada varala muža, on mi je prvi i jedini. Ali iskreno, slušam Vesnine doživljaje i… I ja sam samo od krvi i mesa.

Dok smo tako pričali približila se meni i naslonila glavu na moje grudi. Delovala kao dečija lutka za igranje. Zagrlio sam je i privukao sebi. Ispovedala se o svemu. Živela je u siromašnoj konzervativnoj porodici, udala se maloletna za tog kretena pretežno iz interesa i nade da će ljubav doći vremenom. Međutim to se nije desilo a para ponestalo i onda barem nešto u životu da ima. Dete. Ali jalova mazga ne može da napravi. Nisam mogao više da slušam, nastavi li sa tim rastužiće i moj kurac a ne samo mene. Poljubio sam je. Bio je to nežan poljubac, pun straha i neusaglašenosti. Tek ovlaš je dodirivala moj jezik njenim.

-Izvini mali, ovo je novo za mene.

-Ne brini ništa, samo se opusti. Nećemo žuriti.

Nastavili smo lagano da se ljubimo. Iskreno uživao sam u tome ali tako se ne pravi beba. Spustio sam ruke niz njen torzo i povukao joj majicu preko glave. Te dve sise su bile i u brusu od najlepših koje sam video. Dobre veličine i oblika, utegnute, da ti pamet stane. Pomogla mi je oslobodivši ih čipkastog kaveza u kojem su bile. Dve predivne bradavice koje strče odmah su postale meta mojih usana. Joj Maco ako si sva ovako nežna i mekana…

Dok sam se igrao njenim sisama ona je počela ozbiljno da se meškolji i uzdiše. Spustih ruku do njenog međunožja i kroz tkaninu osetih toplinu i vlagu. Prestao sam na trenutak i rekao da se skine i pođe za mnom do spavaće sobe. Ušao sam pre nje tako da kad sam se okrenuo ka vratima, imao sam šta da vidim. Pravu malu Veneru. Tek sasvim gola zasijala je u svojoj potpunoj lepoti. Raspuštena duga kosa, lepo lice, fantastične sise, vitak struk, obli kukovi i guza, izvajane noge i vrhunac svega, glatko obrijana pička sa blago raširenim usminama. Mrtvom bi se digao! Legla je pored mene, nastavili smo sa predigrom. Međutim sad je i ona počela da uzvraća. Milovali smo se tako ne znam ni ja koliko dok najzad nisam krenuo da joj ližem. Ukusniji picin sok u životu nisam probao. Zahvalna je bila Maca za taj oral, nagradila me glasnim uzdasima i jakim orgazmom. Legao sam opet pored nje ljubeći je i polako povlačeći da me zajaši. Za svo ovo vreme nisam joj pošteno proverio guzu a ni sisa mi nije bilo dosta u ustima. Pomogao sam joj da se namesti na moj kurac i čim ga je celog primila počela je da se nabija sporo ali jako. Kao da je htela da samu sebe probuši kurcem. Ščepao sam je za guzu i pomagao da ni milimetar ne ostane izvan nje. Osećaj je bio savršen.

Izgubili smo pojam o vremenu i ostatku sveta. Probao sam da je prebacim ispod mene ali nije dala.

-Molim te pusti mene, muž mi ne da da ja vodim nekada, uvek je on gore ili otpozadi.

-Maco, Maco, ja bih sa tobom kako god želiš, samo da te uvek imam.

-Lepo mi je mali, svršiću. Kad tebi naiđe obavesti me.

Brzo posle nje naišlo je i meni. Rekao sam joj. Počela je žestoko da se nabija. Osetivši prvi trzaj svršavanja umirila se i primila sve u sebe. Pala je preko mojih grudi ljubeći me, ne silazeći sa mog kurca.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti