6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

POKER JE POČEO NAIVNO Muž i ja, komšija i komšinica - kakva gomila!

U braku smo već dvadeset godina. 0duvek smo bili lep par, ja sam slovila za nekrunisanu kraljicu generacije, u našem gradu, na Moravi. Rano sam počela da se zabavljam sa svojim mužem, bili smo prvi razred srednje škole. 

I kao sve ljubavi iz malog mesta, tako je i naša pukla na prvoj godini faksa u velikom gradu. Mišu je to ponelo, on je izuzetno lep muškarac. Spojili smo se slučajno na četvrtoj godini, i od tada se nismo razdvajali. Brak, deca karijera, sve opod konacu onim starim dobrim vremanima. Priča o vremenu u kome nismo bili zajedno, ne postoji, ja sam imala 2-3 momka, sa kojima sam i spavala ali to je sve bilo, bez veze. On je imao daleko burniji život, ali o svemu tome nismo čak ni pričali.

Posle dvadeset godina čak je i seks postao poznat i na neki način monoton. Prošle godine smo dobili nove komšije, mlade ljude deset godina su mlađi od nas takođe imaju dvoje dece, doduše dosta mlađe od nas. Njihovo useljavanjeje trajalo neoubičajno dugo. Useljavali su se skoro mesec dana. Sticajem okolnosti mi smo im se našli tu, za razne komšijske uslugice. Tako da, kad su se uslili, mi smo bili već dobre poznate komšije.

Miša i ja  slabo izlazimo, postali smo pravi kućni miševi. Mlade komšije nazvaćemo ih Vera i Dragan, su takođe kućni miševi ali isključivo zbog male dece. Vrlo brzo se ti komšijski odnosi pretvoriše u svkodnevno druženje, čim se imalo vremena odlazili smo mi kod njih ili oni kod nas. Obično smo igrali karte ili jamb, ali posle nekog vremena zarazili smo se pokerom. Imali smo gomilu sitnih novčića i znali smo da se borimo i po celu noć. Jedino pravilo je bilo da se igra dok ima sitnih novčića ko je bankrotirao - bankrotirao je. Uvek je tu bilo meze i piće i dešavalo se da se baš napijemo. Ali, s obziirom da smo komšije lako se ode kući.

Gubitnik je bio izložen maltretiranju, od strane ostalih. Da još jedna stvar, gubitnik, često je bio primoran da zbog dugova pere komšiluku sudove ili usisa kuću, odveze na posao. A bilo je leto, sedeli smo, lagano obučeni i već nas je noć dobro uhvatila, i igrali. Nekako su Ana i Vera bili najgori. Pri tome se Ana jako nervirala, sad Ana, koja se pridružila, nastavi priču...

Da uvek mi je malo nedostajalo, za maks ful ili kare dobar, međutim malopre mi je iscure novac i fenomenalne karte koje su počele da stižu nikako da se izvadim jer je Vera igrala zicer. Stalno dižuči pot, preko mojih mogućnosti. Već sam bila na kraju živaca a malo i popila, kad dobih tri dame. Vera podiže pot na neviđeno i ja se istapiram.

- Pi a ko prati - ja upitah Miška da li hoće da pozajmi novac.

Normalno ne. Upitah ga da preuzme igru i moje karte, ali me opet odbi. Malo sam pobesnela. A onda mi pade napamet luda ideja, rekoh momenat, odoh do kupatila i skinuh gaćice. Rekoh vam da sam prilično popila i da smo se baš lepo smejali. Vratih se za sto, otvorih šaku i pokazah prvo Draganu pa onda i mužu, koliko plaćaju, prvi šok je prošao. Miša ponudi neku bednu sumu, Dragan malo razmisli, bio je jako ozbiljan, uze gaćice, pomirisa ih i dok su se Miša i Vera zacenjivali od smeh, mene nešto štrecnu u donjem delu stomaka i osetih vlo intezivno seksualno uzbuđenje.

Dragan ponudi pristojn cifru, ali tek da platim Veri i njemu, Miško se tapirao. Počeh brzo da razmišljam, tad on reče:

- Ako daš grudnjak dobiješ još toliko.

Niko se više nije zezao, u vazduhu osećala napetost. Samo trenutak sam se dvoumila, grudnjak se otkopčavao spreda, na sebi sam imala samo kućnu haljinu i veš. Bilo je leto i ostali su bili slično obučeni. Pomisao da ću ostati gola ispod laganog bade mantila neverovatno me nadraži, da bi skinula grudnjak morala sam da odvežem bade matil, i htela ili ne pokažem grudi. Tako sam i učinila, jedno puš i oostadoh golih grudi, nisam se žurila da se ponovo ogrnem. Imali su šta i da vide. Mom Mošku se naduo šorc do pucnja, to koliko me iznenadi nekako i obradova. Dragan je platio, stavila sam sve na sto i odnela sve. Najednom, to je postala opasna igra.

U sledećem krugu, reblindiram Veri na tri keca, na to se ona naložila i pošto joj je falio novac, ponudi svoj grudnjak. Njen muž pristade, a Miško ponudi duplo i reče i majicu. Vera ga skoro ljutito pogleda. Pogleda u mene i jedni potezom ostade golih grudi. Ovo je postao opasno, među nogama kao da sam imala žar. Mišku i Draganu se videlo na šortcevima da su baš napaljeni. Probah da otkupim svoj i gaćice, ali je Dragan bio skup. Svi smo bežali od nervoze u piće, sledeću ruku dobila je Vera i zatraži što nije nikom ranije palo na pamet, da guitnik poljubi njenog muža - filmski. Normalno gubitnik sam bila ja. Malo sam se ustručavala, ne, malo, ali su mi rekli:

- Ti si počela, i šta sad! 

Navila sam se prema njemu, poljubio me nežno i dugo. Ukus mu je bio izuzetan, gotovo sam svršila. Ne znam koliko je trajalo, osetim njegove ruke koje su milovale moje grudi. Malo se trgoh i otvorim oči. Prvo iz položaja u kome sam bila videh Miška kako se trljka. Kurac samo što mu nije izleteo. Pružih ruku, uzeh Verinu i stavih je na kurac mom mužu. Ona kao da je jedva dočekala da ga izvadi napolje poče žestoko da ga drka, taj prizor i žuljanje pod Miškom me natera da se okrenem. Izvučem Draganov kurac i odmah ga zgrabih. Počnem da mu pušim sa neverovatnim užitkom. Potpuno nenadno svrših uz glasne jecaje i, bez da me je Drgan dotakao, osim blagog milovanja guze dok sam mu pušila. Dragan je nastavio da me ljubi, tako je došao do moje pičke koja ga oduševljeno dočekla obilno baleći.

Pogledam levo moj muž je nabacio Verine noge preko ramena i bukvalno je zakiva za patos. Pogledi nam se  sretoše, nisam osećala nikakav stid. Naprotiv, jebalo mi se kao nikad, raširim noge i povučem Dragana, na sebe. To je bila tako jebozovna scena. Dragan, otpijajući ostatak viskija, pre nego što je ušao i napunio čaše reče svojoj ženi:

- Ajde ako te ne mrzi donesi album.

Da si mogao da je vidiš, taj užitak ja ti to ne mogu opisati. Tako je izgledala srećno, da nisam osetio ni trunke ljubomore. Kad je uhavatila Dragana za kurac i počela tako vešto da se navlači na njega, pri tome nije prestajala da cvili ko prava kuja. Ja sam drndao Veru koja je očigledno bila najprisebnija. Desnom rukom je uzela aparat i počela da slika moju ženu i svog muža. 

Sve to je delovalo na nas. Taj seks je potrajao bogami do svanuća, prosto neverovatno šta smo bili sve spremni jedno drugom da radimo. Menjali smo se i uvek započinjali ispočetka. Dobro je svanulo, kad sam ja ustala i rekla:

- Dosta bre ljudi, treba ostaviti nešto i za večeras.

Svi se nasmejaše. Ja se savih, poljubih kurac Draganu, koji mi je pružio toliko užitka. Ana se vratila noseći album, ono što me je šokiralo nije album, već skoro naga Ana koja je na sebi imala mušku košulju, zakopčana sa dva dugmeta, potpuno gola.

- Ti kume zar ne, ostaješ na večeri...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti