15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NAS DVE I UKRUĆENA ZVER Ona me je lizala, a on napaljen zabijao do balčaka

Ne mogu da verujem da me svaki dan, već šest meseci, komšija Marko zadovoljava. Kako mu je samo uspelo da me od frigidne žene pretvori u pravu pohotnu uspaljenicu. Ne znam zadovoljava li još koga uz mene, ali ne verujem jer ne bi bio tako izdržljiv. Ili se varam? Koliko taj muškarac može da jebe i koliko puta me može dići do zvezda.

Sve je bilo normalno do toga jutra pre mesec dana. Moja cimerka je otputovala jer je imala smrtni slučaj u porodici. Neka dalja tetka, ali je morala da ide. Marko je imao ključ moga stana. On je živeo sa ocem, a ja sa cimerkom pa nismo imali običaj da prespavamo jedno kod drugog. Retko kada smo uhvatili priliku i bilo je predivno. To jutro me probudilo neko prijatno golicanje. Kada sam otvorila oči Marko je sedeo kraj mene i svojim nabreklim krutim kurcem prelazio je po mojoj sisi koja se strčila iznad dubokog dekoltea moje spavaćice. Ima li lepšeg buđenja? Glavićem je počeo da prelazi po mojoj bradavici.

- Aaaaaahhhhhhh... - uzdahnula sam tiho.

OVO MORATE ZNATI

ALARMANTNO! UPOZORENJE RHMZ: Na snazi narandžasti meteo alarm

ODBRANA NA SUDU NAJPOZNATIJEG MAKROA: Poslovao sam po ugledu na velike firme!

ČETIRI JEZIVA PROROČANSTVA: Ova DEŠAVANJA već UKAZUJU da su počela da se OSTVARUJU!

NESREĆA NA ZELENOM VENCU: Sudarila se dva autobusa

ZARADA ODLIČNA! VIŠE OD 2000 EVRA MESEČNO: Ali ove poslove NEMA KO da radi

Rastvorio mi je i drugi deo spavaćice i dlanom mazio drugu bradavicu. Počela sam da drhtim i jače da uzdušem. Žmarci koji su se pojavili u dnu stomaka proširili su se po celom telu. Skinula sam spavaćicu a on me je okrenuo na bok i podigao mi malo nogu. Okrenula sam glavu prema njemu i poljubila sam ga. Odjednom sam ga osetila kako ulazi u moju vlažnu pičku koja je bridila.

Odmakla sam usne da uzmem vazduh i ispustim uzdah. Drugu ruku je zavukao ispod mene i zgrabio mi sisu. Ovaj put me polako i nežno jebao. Nije žurio. Aj, kako sam gorela, stenjala i jecala. Zatim se podigao i kleknuo ispred mene raširivši mi noge što je više mogao. Oslonio se na dlanove i zabio mi ga skroz do kraja. Ubrzao je ritam i tucao me divlje i požudno, što mi je isto godilo.

Čula sam još neke jecaje koji nisu bili moji. To je bila moja cimerka koja nas je gledala i mazila se rukom unuta providnih gaćica. Bila je obrijana. Bila sam šokirana. Ali, to Marku nije smetalo. Svršio je i klonuo na mene. Ja sam ga zagrlila, a on je pozvao moju cimerku. Ne, to nisam mogla da podnesem.

Zar će pred mojim očima da jebe nju kao mene? Nisam želela ni s kim da delim taj kurac koji me toliko usrećio

- Mogu da vas obe dobro izjebati, ima snage u meni - rekao je Marko.

Suze su mi zamaglile oči, a on me je strastveno poljubio.

- Ne brini draga neću ti ga oteti. A i ne budi tako sebična.

Da me opuste, prvo su se posvetili meni. Stavili su me na krevet i Marko je počeo da liže moje sise i vrat, a cimerka moju pičku. Kako me je iznenadila! Ali, moram da priznam da to izvrsno radi. Izgubila sam se u lepoti neobičnog i nedoživljenog iskustva. Tada su ustali i Marko je seo na ivicu kreveta, a moja cimerka počela je da mu puši. Dahtala je kao luda dok ga je pušila. Razumela sam je. Ja sam ustala i stala ispred njih. Moram da priznam da je ova situacija počela da me uzbuđuje i pali. Marko je podigao i okrenuo, zatim je stavio na svoj ukrućeni kurac.

Okrenuo je prema meni tako da sam sa divljenjem gledala kako se pičkica moje cimerke rastvara i prima ga u sebe. Bila je prilično široka i bez problema ga je primila. Stenjala je i uzdisala. Kada se nabila do kraja jauknula je i stresla se.

- Kako je lepo! - uzviknula je.

Marko je počeo da je diže i spušta. Ubrzo je i ona sama se počela da se nabija i jeca kao da plače. Kako ga je lako primala, kako ga je usisavala. Samo sam razmišljala da li je bolja od mene? Markov kurac bio je nabreknut, krut i mokar od njenih sokova. Kako je samo svršavala! Osećala sam da mi voda curi niz butine. Toliko sam se ovlažila. Cimerka me je privukla k sebi i počela da mi liže vlažnu pičku. Kako je samo to uspevala! Talas užitka zapljusnuo je moje telo. Nekako u isto vreme svo troje smo svršili.

- Liži sad malo ti nju - obratio mi se Marko.

Usprotivila sam se.

- Pa nisam takva.

SVE O KORONI

KRIZNI ŠTAB IZDAJE NOVE MERE DO 15. AVGUSTA: Za neke se zna samo da će još DUGO DA TRAJU

KORONA NE JENJAVA! TIHI UBICA: Eksperti otkrivaju da razara one koji godinama udišu zagađen vazduh

Onda sam se malo zamislila. Zašto sam ja uživala u njenom obrađivanju? I prvo moje lezbejsko iskustvo se desilo. Bacila sam je na krevet i prvo joj izljubila vrat, pa lizala bradavice. Lep osećaj. Sada razumem muškarce koji uživaju u tome. Strašno su me napalile njene bradavice, njene cice, njeno tiho ali blaženo stenjanje, mumljanje i uzdisanje. Lizala sam joj stomak i spustila se do njene mokre pičkice. Pogledala sam Marka a on je drkao dok nas je gledao.

- Nastavi - prošaptao je.

Prvo sam prstom prešla od klitorisa do rupice. Zabila sam prst unutra a ona se stresla. Zatim sam joj liznula otvor od pičkice i jezikom došla do klitorisa. Nisam nikada to radila, ali ona je uživala. Koprcala se i stenjala. Ali, dobro, ipak sam ja žena i znam što žene vole. Lizala sam joj klitoris i onda uvalila jezik u njenu unutrašnjost. Mmmmmm, kako je bila topla, a tako vlažna. Koliko sam mogla nabila sam jezik. Uživala je. O Bože, koje iskustvo.

Kada je svršila namestile smo se u pozu 69 i jedna drugu lizale. Marko je stao iza mene i glavićem me dodatno palio. Tada mi ga je iznenada zabio, a cimerka se odmakla. Bio je strašno napaljen čim me je tako snažno nabijao na svoju kurčinu. A bilo je prelepo. Ma dođavola sve, nema ništa lepše nego kada napaljenu pohotnu picu ispuni dobar kurac. Valjda mi je Marko to želeo da dokaže. I uspeo je.

Tresla sam se, stenjala i jecala... Obožavam da ga primam. Svojim mišićima sam ga stiskala koliko sam mogla i uvlačila u sebe. Cimerka je Marku milovala guzu i polizala je. Marko je svršio i legao na mene čvrsto me grleći. Bio mi je to znak da, ipak, i dalje želi samo mene. Zahvalila sam mu se jednim strastvenim pušenjem. Uz njega sam stalno napaljena i stalno bih ga mogla da se jebem. Koliko vidim nema ni on ništa protiv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti