27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

Osetio sam kako joj se svaki put sokovi izlivaju po meni, kako mi klize ...

Ta mala starka me je totalno zaludela. Radi sve što želim, daje mi sve što tražim, podredila mi se u potpunosti. Gledam joj na Fejsbuku slike s mora kako s mužem uživa na plaži, plivanju i večernjim šetnjama a meni šalje poruke kako žudi za mnom i jedva čeka u krilo da mi se namesti…

Ali nedavno smo se malo posvađali, a sve je počelo bazazlenim dopisivanjem i u momentu kad sam joj rekao da je moja robinja. Ona je, kako mi je posle rekla, bila ljuta na muža pa je to sve prebacila i na mene tako da joj se tu noć nisam ni javio više. Kasnije je to sve eskaliralo kad je rekla da neće više nikada da mi se javi. Pustio sam je da vidim koliko će da izdrži. Znam da ne može više bez mene, znam da neće prekinuti na taj način i da će me moliti kad-tad.

Nakon tolikih godina sam joj već i upoznao granice i ovo mi je išlo u prilog jer već posle četiri dana je počela sa porukama gde se raspituje o meni, pa onda poljubci, pa ljutnja i neverica, a onda je počela da se izvinjava i da me moli da se javim. Iskorišćavao sam to, tražio da se izvinjava, da moli da joj oprostim i da se kune da neće više nikad tako nešto ponovit a onda čitao s uživancijom njene poruke. Moram da priznam da mi jako godi sve to. Zamišljao sam je kako kući sedi tužna, s telefonom u ruci pišući mi izvinjenja i iščekivajući moj odgovor pretvarala se mužu da samo igra igricu na telefonu.

PROČITAJTE JOŠ

ALARMANTNO! NESTAO DAVID IZ SVRLJIGA: Mole se građani za pomoć! (FOTO)

Otvoreni BAZENI na Tašu SPREMNI za POSETIOCE! OVO SU pravila kojih se kupači MORAJU PRIDRŽAVATI!

JEZIVE SUMNJE bačene na bivšeg predsednika Amerike! Bil Klinton posetilac "PEDOFILSKOG OSTRVA"

NESTALA Jasna Milosavljević (30) iz Kruševca! Išetala iz HITNE POMOĆI i više je niko NIJE VIDEO!

A onda sam, onako kao nerado pristao da se opet vidimo a ustvari jedva sam čekao da je izjebem. Taman je odgovarao taj ponedeljak kad je ona završavala posao dva sata pre muža. Rekla mu je da će se naći u gradu, a ona se ustvari tim gracioznim koracima u uskim farmerkama kretala prema meni. U očima radost ali i iščekivanje moje reakcije a ja sam pokušavao da glumim neku strogoću a tako sam je želeo. Privukao sam je sebi, uhvatio za bradu, gledao u oči i pitao da li će mi ovo ikad više napraviti…

- Neću nikad, nikad više, boga mi. Zaparalo mi je uši kad si mi rekao da sam robinja, a i svađala sam se sa onim mojim kretenom.

- Jesi li ti moja robinja?

- Jesam.

- Reci mi to onda.

- Ja sam tvoja robinja, ja sam tvoja kurva, ja sam tvoje vlasništvo, tvoje sve, samo me ne ostavljaj u ovoj agoniji više.

Gledao sam je pravo u oći i polako spuštao niže na kolena a ona mi otkopča šorc i usnama ga uze sa takvim uzdahom pa izvadi i pusti ga preko lica da joj klizi. Podigao sam je i ljubio usne umazane pljuvačkom, povukao za kosu i lagano grizao vrat dok sam joj skidao farmerke. Ima tako čvrstu guzu i ravan stomak, telo zategnuto i mirisno. Okrenula mi je leđa i razmaknula guzove a ja sam joj polako ušao u mokru pičku. Uzdisala je i mrmljala da me voli, da je ne ostavljam a ja sam joj stiskao bradavice i prodirao duboko. Uzdisala je ubrzano, držala me rukom za vrat a drugom se odgurivala od zid dok nisam osetio ono njeno obilno svršavanje. Osetio sam kako mi se niz noge cede njeni sokovi. Obožavao sam to kod nje i to što je sa mnom svršavala svakih nekoliko minuta.

Skinuli smo se skroz i seo sam na svoj skuter a ona držeći se za ručke polako sela u moje krilo. Tada je imala najjače orgazme, tada sam joj stimulirao svaki tačkicu ulazeći u nju, grickajući joj bradavice i mešajući joj guzove a najviše je uživala kad je gledam pravo u oči i držim rukom za glavu.

Osećao sam sve te njene orgazme, osetio sam kako joj se svaki put sokovi izlivaju po meni, kako mi klize niz jaja. Okrenuo sam je zatim na leđa i polako položio na sedište. Malo nezgodno ali je ipak uspela da se namesti fino. Podigla je jednu nogu na ručku od gasa a drugu je primakla sebi kako bi imao idealan pogled na njenu pičkicu kako prima moju kitu.

MORATE ZNATI I OVO

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još 330 novozaraženih, preminulo DEVET OSOBA

Boris Milošević želi da ide na PROSLAVU "Oluje, ali to NIJE DOVOLJNO: Jadranka Kosor mu uputila SRAMOTAN ZAHTEV!

Dr. KON: Odlazak na BAZEN je PRIHVATANJE RIZIKA!

Izvadio sam ga polako, prislonio glavić na njenu usku tamno roza rupicu. Obožavao sam da gledam kako joj ulazi i nežno širi mestašce koje je čuvala samo za mene. Gledala me je pravo u oči odobravajući mi to analno zadovoljstvo. Počeo sam polako… Želeo sam da budem nežan ali me je izluđivao taj njen seksi pogled pa sam joj ulazio sve dublje i dublje. Sve mi je odobravala i uhvatila me je za jaja jednom rukom a drugom, držeći me za guz, privukla skroz do kraja. Govorila je:

- Do kraja, želim da te usrećim.

A sav taj prizor je učinio da se više nikako nisam mogao da se suzdržavam niti odugovlačim orgazam već sam ga izvukao, prišao joj iznad glave i u mlazovima prskao joj preko usana. Bila je umazana sva, kad sam se odmakao malo da mi se pritisak vrati u glavu. Poljubio sam je u čelo dok se ona užurbano oblačila i brisala lice, a ja sam pazio da joj nema kakvih tragova na kosi ili telu.

Rekla je da mora požuriti. Ne želi da je muž čeka i da posumnja u nešto. A ja sam naslonjen na zid gledao tu malu seksi guzu kako užurbano odlazi čekajući kad će se okrenuti i poslati mi poljubac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti