14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PERVERZIJE U STUDENJAKU! Slučajni poziv se završio KAO U PRIČAMA MARKIZA DE SADA!

Sinoć sam čitala De Sada za vežbe iz francuske književnosti i, mada me takve priče ne uzbuđuju, ipak sam osetila kako se nesvesno vrpoljim i trljam butine. Pošto mi cimerka nije bila tu, odložila sam knjigu na sto i komotno se smestila na krevetu. Jedan od najvećih problema života u Studenjaku je što nemam intimu, kao ni pristup porno sajtovima; zbog toga sam se izveštila da vrlo živo zamišljam seks kako bih što brže došla do orgazma. Ali sada sam mogla da se prepustim uživanju jer sam bila sama u sobi do jutra.

Svukla sam trenerku i gaćice do kolena i raširila noge ležeći. Počela sam da se dodirujem vrhom srednjeg prsta. Već sam bila vlažna od svih onih De Sadovih perverzija i uhvatila sam sebe kako zamišljam da sam ja u toj priči, ali u ulozi one koja iskorišćava muškarca. To me je jako uzbudilo pa sam skliznula jedan, a onda još jedan prst unutra. Uzdahnula sam duboko i zvuk mog glasa me je podsetio koliko sam samo napaljena i koliko dugo se nisam zadovoljavala. Desnu ruku sam zavukla pod majicu – bradavice su mi već bile tvrde, što me je još više nadražilo. Osetila sam kako mi se orgazam približava i raširila sam noge još više, a gaćice su me stezale oko kolena.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

OPET NOVI GRAD I GRMLJAVINE Upozorenje meterologa: Čeka nas još jedan OLUJNI DAN! (VIDEO)

NOVI SKANDAL U CRNOJ GORI!POLICAJAC PSUJE I OTIMA SRPSKU ZASTAVU (VIDEO)

NOVI SLUČAJ KORONE U OSNOVNOJ ŠKOLI! Nastavnik zaražen, obustavljena pripremna nastava! (FOTO)

CRNOGORCI TVRDE DA NEMAJU KORONU A virus u dom na Karaburmi doneo CRNOGORSKI STUDENT!

Kada je sobni telefon zazvonio, naglo sam se trgla i prekinula dodirivanje. Javila sam se na telefon spremna da iznapušavam osobu koja mi je prekinula zadovoljstvo.

– Ćao, šta se radi? – pitao je muški glas.

- Ko je to?! – besno sam pitala, a glas mi je i dalje podrhtavao od napaljenosti.

– Ovde Džoni…

– Ne znam nijednog Džonija! Šta hoćeš?!

– Okrenuo sam tvoj broj bez veze, ja sam isto iz doma, pa rek’o da vidim šta se radi?

– Pa ono, Džoni, upravo si me prekinuo u svršavanju! – odgovorila sam, a on se ućutao. 

Pomislila sam kako bih ovo veče i praznu sobu mogla da iskoristim mnogo bolje nego što sam zamišljala. 

– Šta je? Hoćeš li da dođeš ili ne?

– Uh… hoću… naravno! Koja si soba?

– Šta je, već si zaboravio koji si broj pozvao? Šesto pet, prvi blok…

Dok se nije pojavio, prekorevala sam sebe što sam ga tek tako pozvala ovamo, ali kada sam otvorila vrata i videla visokog, kratko podšišanog momka u džemperu, zadihanog od stepenica, znala sam da će mi biti jako zabavno. Nije baš bio moj tip, ali sam odlučila da već na vratima proverim ono što je bilo mnogo važnije.

– Ćao, ja sam Ema – rekla sam mu i pružila ruku ka njegovim farmerkama. 

On je bio potpuno zbunjen, ali mu se kurac digao na moj prvi dodir. Još je stajao na vratima, a ja sam mu otkopčala pantalone i iz gaća izvukla urkućen kurac koji je pulsirao u mojoj šaci.

– N… Nikola – prostenjao je kada sam mu zavukla ruku u gaće i uhvatila ga za jaja. 

Povukla sam ga u sobu i zatvorila vrata.

– Lepa ti soba – rekao je i osmehnuo se.

– Nisam te pitala za mišljenje – odvratila sam i legla nazad na krevet. 

On je svukao džemper i krenuo da otkopčava pantalone.

– Nisam ti rekla da se skineš.

Svukla sam trenerku i raširila noge. Gaćice su mi bile mokre. Neverovatno me je uzbuđivalo to što je on bio potpuno smeten i način na koji me je gledao

Želeo me je i mislio je da će me tek tako pojebati, ali moj plan je bio drugačiji. Zavukla sam prste u gaćice i počela da se dodirujem, a on je stajao pored kreveta i gledao me. Zavukla sam dva prsta u picu, a onda ih izvukla iz gaćica i pružila mu. Jagodice prstiju su se sijale od mojih sokova. On je kleknuo i stavio prste u usta. To me je strašno naložilo, tako da sam skinula gaćice i raširila noge pred njegovim očima.

- Liži me – naredila sam i zabacila glavu nazad na jastuk kada sam osetila njegove usne kako se sastavljaju nad klitorisom.

Srećom, bio je dobar u tome, ali nisam planirala da zbog toga odustanem od moje fantazije. Pomerala sam kukove u krug da što bolje osetim njegove usne i jezik. On me je držao za butine, a onda je zavukao jedan prst unutra i počeo brzo da ga nabija i vadi. Osetila sam kako mi se onaj osećaj od malopre vraća trostruko jači i u trenutku kada sam krenula da svršavam uhvatila sam ga za glavu i pritegla je da bi jezikom ušao još dublje.

Svršila sam uz trzaje, glasno stenjući…

– Je l’ ti bilo dobro? – pitao je. 

Osmehnula sam se i rekla mu da je tek počeo. Ustala sam i savila se preko stola. Raširila sam noge i izbacila guzu što više. Majicu sam zadigla preko grudi, a njegov pogled je leteo preko bradavica, do mojih nogu.

– Možeš da se skineš – rekla sam i on je hitro svukao sve sa sebe. 

Kurac mu je bio jako velik i već sam se radovala trenutku kada ću ga osetiti u sebi, ali nisam još želela da to uradim. Htela sam da osetim njegov jezik na svojoj guzi, htela sam da ga još iskorišćavam. Rekla sam mu da me liže otpozadi. On je opet kleknuo, sada iza mene, i krenuo je jezikom da mi dodiruje unutrašnjost butina, a onda ga je prevukao do usana vagine. Blago sam se gurala o sto, nabijajući se na njegov jezik. Spustila sam se tako da su njegove usne prešle na moju guzu. Jednom rukom sam se oslanjala na sto, a drugom sam raširila guzu. 

– Liži me! – vrisnula sam prepaljena.

Osetila sam njegove prste u sebi, drkao mi je sa dva prsta, a jezikom je prelazio preko obe rupe, gore-dole. Osećala sam kako je zabalavio, čula sam njegove uzdahe među mojim nogama

Kada mi je polako zavukao srednji prst u guzu, svršila sam tako jako da sam legla preko stola. Noge su mi se tresle. Okrenula sam se, a on je sedeo na cimerkinom krevetu i polako gladio svoj [98]ukrućen kurac. Izgledao je dobro u tom trenutku. Opkoračila sam ga i namestila rukom. Osetila sam kako je ušao vrhom, a onda sam se sporo spustila do kraja, sve dok nisam sela skroz. Izdahnula sam, a on mi je stezao i lizao sise. Bio je prepaljen. Počela sam da se podižem i spuštam u ritmu, pokušavajući da se naviknem na njegov kurac koji me je probijao. Kada sam ovladala pokretima i kada se on prepustio, stegla sam ga za vrat i rekla mu:

– Budeš li svršio u mene, moraćeš sve da poližeš!

Onda sam krenula da se strahovito nabijam, podizala sam se i spuštala sve jače, a guza mi je udarala o njegove butine. Krevet je škripao, a ja sam ga držala jednom rukom za vrat, a drugom sam dodirivala bradavice. On me je držao za kukove i navlačio me je sve jače na kurac. Bio je tako dobar u meni, osećala sam kako mi se mišići grče i kako se stežem oko njega. Osetila sam po njegovom disanju i načinu kako usporava tempo i kako me više zadržava rukama, da će uskoro da svrši pa sam počela da naskačem do kraja. Držala sam se za policu nad krevetom i svom silinom naskakala na njegov kurac. On se grčio, zabacivao glavu i dahtao.

OVO MORATE ZNATI

ŠEŠELJ U KLINČU SA MARIĆEM! NISAM BIO MILOŠEVIĆEV ČOVEK, POKRALI SU MI IZBORE NA KOSOVU TAMO GDE NI NAŠI TENKOVI NISU MOGLI UĆI!

ATRAKTIVNA KALITEA Ako već niste odlučili kuda ćete ovo leto, ovo GRČKO LETOVALIŠTE je pravi izbor za vas (GALERIJA)

DESET NAJSMRTONOSNIJIH EPIDEMIJA ČOVEČANSTVA Neke haraju i danas!

OVO NIKAKO NE SMETE RADITI ZA VREME GRMLJAVINE!

PREOKRET U SLUČAJU PEDOFILA KOJI JE UBIO MALU MEDLIN Devojka sa Kosova je sada NA POTERNICI, OVAKO IZGLEDA! (FOTO)

– Svršiću, svršiću… – stenjao je.

Svršila sam u isto vreme kad i on jer sam osetila kako jako pulsira dok je prskao u meni. Pala sam preko njega i poljubila ga kratko, po prvi put.

– Auh… ovo je bilo dobro – rekao je.

Ostala sam tako na njemu sve dok mu erekcija nije popustila i dok se nije izvukao iz mene. Znala sam da sam puna njegove sperme i mojih sokova i htela sam sve to da probam iz njegovih usta, zato sam se okrenula u pozu 69, klekla nad njegovim usnama i spustila usne vagine tačno na njegovu bradu. On me je lizao polako. Ja sam se trljala o njegov jezik, mrdajući kukovima napred-nazad. Kada je osetio kako mu se usta slivaju tečnosti, prvo je zastao, a onda i upio sve što je izašlo. Da ga nagradim, ceo njegov kurac, koji se polako opuštao, stavila sam u usta i sklopila usne na njegovom korenu. Iako je bio opušteniji, skoro da sam se zakašljala koliki je!

Okrenula sam se i zažvalila ga. Osetila sam na njegovim usnama ukus sperme i mojih sokova. Ispunila sam svoju fantaziju pa sam ga poslala u njegovu sobu, ali sam mu ipak dozvolila da me još koji put pozove.

Ipak volim Studenjak i ono što može da se desi ovde!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti