14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

DOĐITE, SMESTITE TE BATINE Ljubavi, ovako me ni ti nisi pocepao!

Pozvala sam onoga koji je još uvek imao spremnu batinu, napetu i čvrstu.

- Dođi i smesti mi ga u dupe.

Skočio je od zadovoljstva, opkoračio nas, smestio mi se iza dupeta i namestio palicu na još uvek rašireni i razvaljeni otvor. Bio je to neponovljiv užitak. Puna mi je utroba bila muškaraca. Svaka rupica ispunjena, i kako god se pomakla, osetila bih kruto i uzbuđeno meso kako se utapa i kupa u mojim sokovima. Bilo ih je za izvoz. Liptali su iz mene kao potok. Uspela sam da uskladim ritam s obojicom. U stvari, oni su mirovali a ja sam šetala po njihovim klipovima, sad plitko sad duboko. Kakva je to bila jebačina, da ti stane dah. Njihov prijatelj stajao je kraj nas i pokušavao da uzbudi svog mačka.

- Dođi i stavi mi ga u usta - pozvala sam ga.

Brzo se priključio a moja ruka i usta obavili su posao brzo i stručno.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NEVREME POHARALO BEOGRAD Munje i gromovi zavili prestonicu u zavesu kiše! (VIDEO, GALERIJA)

DR KON IZDAO UPOZORENJE! VIRUS JE U CIRKULACIJI, NOVA ŽARIŠTA SU TUTIN I NOVI PAZAR!

PREMINUO DEČAK (2) IZ BEČEJA NA KOG JE NALETEO KVAD!

ASIMPTOMATSKI SLUČAJEVI RETKO ŠIRE KORONA VIRUS Stav je svetskih epidemiologa

VRUĆI RAZGOVORI U ĆIRILICI:SAZNAJEMO KOJI JE POLITIČAR BIO LJUBAVNIK MEDLIN OLBRAJT!

Dragi  moj  ljubljeni,

bez tebe nema dobre ševe. Možda sam trebala da poslušam tvoj predlog zajedničkog odlaska na odmor, jer nikako da nađem nekoga kao ti, da nađem nekoga koji će me kidati i bušiti mi utrobu, šarati mi po rektumu i ubadati duboko u grlo. Sve koje sam probala su luk i voda. Fuj, ništa pošteno dok nisam naišla na trojicu koji su te dostojno zamenili. Evo kako je to bilo.

Najveći problem čine moje velike dude, za koje kažeš da su božanstvene i da bi mogao na njima da umreš. Na jednu legneš a s drugom se pokriješ. Bez tebe su potpuno neiskorišćene ali ovaj puta su došle na svoje. Naišla sam na trojicu koji su komentarisali moje dude, dupe, noge, a nisu primetili da ih čujem. Kada su se ispucali prišla sam im i pitala žele li da me jebu. Umalo su popadali od iznenađenja. Otvoreno sam rekla da se želim s njima pojebati i pozvala ih kući. Gromoglasno su prihvatili moj predlog, a završilo se u sobi, gde smo se nas dvoje ludo i nezaboravno jebali.

Ušli smo u stan, ponudila sam im da sednu nasuprot televizora, na onaj veliki i prostrani trosed. Usput su kupili flašu vina, ja sam iznela čaše i led. Izgledali su malo zbunjeno, ne verujući što im se događa, ali kada sam se otišla da se istuširam i vratila se samo u svilenoj kućnoj haljini oraspoložili su se, vratila im se prirodna boja lica. Naslađivala sam se njihovim pohlepnim pogledima, kojim su me svlačili. Gutali su pogledima moje sise oslobođene steznika, pratili njihovo njihanje pri svakom koraku i pokretu. Ohrabreni vinom konačno su shvatili što im se događa. Pustila sam na videu jedan porno film i za vreme trajanja njegove špice predložila.

- Ako uspete sve da obavite kako je na filmu i tako se ponašate, obećavam sutra nastavak. Ako ne, dužni ste da platite večeru u restoranu koji ja izaberem.

- Slažemo se - kao deca u vrtiću povikali su glas.

- Ako vam je vruće - predložila sam.- Skinite košulje, odnosno majice i cipele. Ne drugo.

Udubili smo se u gledanje špice filma, krišom sam posmatrala njihova lica i reakcije. Više od filma gledali su mene. Pogled na njihove pantalone otkrivao je nabrekline, a svaki čas bi jedan od njih premeštao kolac na drugu stranu pantalona. Kada je mačka na filmu poređala momke i zatražila da izvade batine, kako bi videla čime se mogu pohvaliti, umalo sam i ja to zatražila od njih. Suzdržala sam se i nastavila da posmatram film.

Što je film dalje tekao moja se ruka spuštala sve bliže mom međunožju. Kućna se haljina pomakla s jedne noge i deo moje bundice i pičkice pokrivala je samo moja ruka

Jedan je od njih skupio hrabrosti, seo na pod ispred mene i zagledao se u moju ruku. Nasmešila sam se i prstom mu pokazala neka priđe. Uhvatila sam ga za kosu i privukla mu glavu među noge. Raširila sam ih delomično, kako bi imao pristup tek do pubisa. Osetila sam njegov dah kako se probija između dlačica i vlaži mi mačkicu. Raširila sam noge još više i pustila ga da uđe potpuno među njih. Privukla sam mu glavu jače, kako bih osetila njegov jezik. Njegov vrh je pronašao usmine i započeo potragu prema klitiću. Drugom sam rukom potpuno rastvorila usmine. Na klitiću sam osetila njegov nos a jezik u dubini mog ambisa. Nisam više posmatrala film, već njegovu kosu koja me je palila po butinama. To je povuklo i drugog da se uključi.

Prišao mi je, ne bi li me poljubio, pa sam mu glavu povukla na sise. Bacio se kao gladna zver, ljubio ih je i grizao preko kućne haljine. Preko svile sam osetila kako mi vlaži dudu. Ne mogu da shvatim odakle mu toliko sline. Ako ima toliko i kurčevih sokova, pomislila sam na trenutak, biće mi puna pička. Ili još bolje, puna usta. Trebalo mu je vremena da se ohrabri i otkrije je. Širio je usta, kako bi što više mesa strpao u njih. Znao je posao. Počeo je jezikom da obilazi oko bradavice. Usnama bi je navlačio a zatim opet krenuo po mojoj velikoj smeđoj oreoli. Drugi je provalio moje dlačice, koje ti tako voliš da diraš. Usnama ih je prihvatao i vukao. To me je posebno napalilo i zamolila sam ga da tako nastavi. Poslednji od njih trojice još je uvek sedeo i posmatrao malo film, malo nas.

- Dođi k nama - obratila sam mu se.- Priključi se.

- Biće prevelika gužva - branio se.

- Ne brini, naći će se mesta i za tebe.

Ustao je brzo, ali je s nesigurnošću počeo da skida pantalone.

Zanimalo me kakve gaće nosi. Očarao me. Bile su tamno plave, s belom prugom oko pasa. Posmatrala sam njegovo nezgrapno telo puno crnih dlačica

- Skini gaćice - naredila sam mu.

Gledajući ga kako se predomišlja podstakla sam ga.

- Skini, šta se stidiš. Puknuće ti batina u njima.

Imala sam i šta da vidim. Imao je pravu kurčinu, dugu i debelu. Oči su mi zaiskrile. Posmatrala sam ga oduševljeno i zaboravila na ostalu dvojicu, koji su i dalje haračili po pički i sisama. Pomislila sam, je li ga prvo prožderati s pičkom ili ustima. Kako mi je pica već bila angažovana odlučila sam se za drugu alternativu.

- Popni se na dvosed i opkorači me.

Težak oko sto kila, zaljuljao je dvosjed i skoro propao kroz njega. Opkoračio me i rukama se naslonio na zid. Ispred lica nalazile su se njegove butine, pune crnih dlaka. Umalo sam svršila. Sokovi su mi se pojačali što je sigurno osjetio momak koji mi je obrađivao picu. Počela sam mu lizati bedro, uspinjući se sve više prema dlakavim jajima. Pocuclala sam mu jedno pa drugo, zajedno sa svim dlačicama na njima, a zatim se uputila uz prepone prema trbuhu.

Lizala sam sve što mi se našlo na putu. Nevjerojatno koliko me je rajcao njegov poveći trbuh, to je bilo nešto novo. Poznato ti je koliko mrzim i izbjegavam muškarce s makar i jedva zamjetnom bačvicom ali ovaj puta sam poludjela za njim. Zaobišla sam na njegovo veliko iznenađenje i razočaranje kurac i prešla na trbuh. Jezikom sam ga pokušavala probiti kroz pupak. Oprala sam ga potpuno i cijelog  zaslinila, a zatim kroz crnu šumetinu spustila se na korijen međunožne gromade.

Bio je to najveći što sam ga do sada vidjela, veći od tvoga.

Počela sam ga obrađivati od korijena. Nježno sam ga obuhvatila rukom i grickala ga. Kada sam došla do glavića prepala sam se. Činio  mi se još većim nego što je bio kada je skidao gaće. Da ga obiđem jezikom trebalo mi je tri dana. Obuhvatila sam ga usnama, a zatim cijelim ustima, bila su mi potpuno ispunjena. Plašila sam se i radovala istovremeno. Kada si me ti ševio u usta uvek sam celog i progutala.

Govorio si kako imam duboko grlo i ovaj puta pokušala sam da ga progutam, zapeo je duboko u grlu a nešto manje od polovine bilo je napolju

Osim toga potpuno mi je razvalio usta. Počela sam rukom da ga drkam, držeći u ustima samo glavić. Pokušala sam da ga jezikom obližem ali usta su mi bila toliko puna da ga nisam mogla pomerati. Moja je stručnost ipak ubrzo delovala, momak je počeo teško da diše i pomalo stenje. Trzao se i sreća je što sam mu batinu držala rukom. Ko zna dokle bi ga ugurao, ugušio bi me. Pojačala sam drkanje i očekivala salvu sperme. Konačno je počeo da svršava, stenje i viče. Napunio mi je usta i grlo i umalo kao da mi nije sperma šiknula napolje kroz nos. Gutala sam brzo, ne dopuštajući da mi iscuri i jedna kap. Bio je to dobar topli sladoled. Ostala su dvojica iznenađena prekinula svoje aktivnosti. Posmatrali su prijatelja kako mi nabija kurac u usta i svršavajući urliče. Napokon je iznemogao, sišao s dvoseda i uvalio se u fotelju.

- Nastavite - obratila sam se drugoj dvojici.- Stavi mi ga u mačkicu.

Zamolila sam prvoga da me puni, a drugog sam pozvala bliže i uhvatila mu kurac i počela da ga drkam.

Znaš i sam kako sam ekonomična, pa sam ga lagano drkala i pomalo lickala kako bi bio spreman da mi ga uvali kada svrši njegov prijatelj. A prijatelj me je jebao znalački. Primenio je lastin rep i udarao me u mehur i usmine moje male pičkice, izvodio znalačke pokrete pravog jebača. Nije bio dobar kao ti ali vrlo, vrlo blizu. Tvoje nijanse su profinjene i delotvornije. Prijala mi je ta poza, pa sam noge držala visoko i široko raširene, dozvoljavajući da mi rukom gnječe bujne sise a drugom dira klitić. Nije bio borac na duge pruge i ubrzo je eksplodirao. Pogledom je pitao gde će svršiti. Kako ja uvek imam zaštitu, dozvolila sam da se istrese u mene. Svršavao je urlajući kao i njegov trbušasti prijatelj.

- Pusti prijatelja, neka i on oseti slast dobre pičkice - rekla sam mu, udaljujući ga od mog međunožja.

Okrenula sam trećem moju lepu guzu i uputila ga da me zabije odpozadi. Uvalio se kao riđan i počeo žestoko  da ubada. I on je bio gotov na brzaka, kako to mi kažemo kad se jebemo na javnom mestu. Ali on ga je istresao na moja leđa i guzu.

- Prva je runda gotova - nasmešila sam se i krenula u kupatilo.

Ispirala sam njihove sokove i odobravala sama sebi kako je dobro što nisam pokazala kada sam svršavala. A svršila sam dva puta. Prvi puta kada sam gutala spermu onog golijata a drugi puta kada i drugi jebač

Vratila sam se u sobu a film se izvrtio do kraja. Vratila sam ga na početak i brzim okretanjem slike vratila na dio koji sam željela. U tom dijelu filma dvojica su momka ševili mačku u usta, naizmjenično, a jedan joj je jezikom obrađivao guzu. Pustila sam neka film prolazi, a kada je momak  počeo rukama širiti guzu i u nju stavio jezik, oblizujući stijenke čmara, zaustavila sam ga.

– Gospodo, jeste li shvatili što želim? Želim vam prvo popušiti vaše ispražnjene batine i potom da mi jedan od vas obradi riticu, isto tako kao ovaj ljepotan na filmu. Mogu vam obećati da će onaj koji mi ovako dobro obradi riticu za poklon dobiti da me u nju i poševi. Možete se izmjenjivati, lizati je, pa ševiti, a drugi ili ostala dvojica nastaviti. Želim vaše jezike u mojoj ritici, a za uzvrat ću vam pušiti koliko hoćete.

Gledali su me i nisu verovali. Pitali su se može li ovako lepa žena  tako otvoreno da zahteva orgije, bez imalo stida i ledenog izraza lica.

- Dok mi jedan ljubi i liže guzu drugi može mačkicu a trećemu ću da pušim. Možemo da počnemo. Ko će prvi i gde dogovorite se, ali napominjem da je u ovoj fazi glavna guza.

- Ja - javio se trbušasti, kome nisam mogla da zaboravim divnu i ogromnu količinu sperme i slatkih sokova.- Mogu li Vam uz guzu lizati i pičkicu, onako uzduž i popreko.

Nasmejala sam se njegovom izrazu uzduž i popreko i s radošću prihvatila njegov predlog.

- Možete, vrlo rado, ali pretežno želim da je ližete i navlažite, da Vaš veliki pastuv može da uđe. Preveliki je za tako malu rupicu.

- Nemate čega da se bojite. Specijalista sam za razradu i podmazivanje guze. Kada bude unutra pitaćete zašto ga još ne stavljam. Nećete osetiti ništa osim divotu popunjenosti. Osim toga, sve ste izvukli iz njega pa će biti manji.

- O tome ćemo još razgovarati. Pre početka mogli bismo prekinuti s "Vi". Predlažem da popijmo jednu čašicu i pređimo onda na "ti".

Prihvatili su kao i sve moje predloge do sada, ispili malo vina i izljubili se.

- Ko kaže "Vi" za kaznu ispada iz jedne runde.

- Ako ti kažeš "Vi", kaznićemo te s jednim pušenjem više. Slažeš se?

Svi smo se složili pa je atmosfera postala opuštenija. Trbušasti me je podigao na ruke i odneo do fotelje. Kleknula sam na sedalicu i rukama se podbočila na naslon. Izbacila sam guzu i pružila svoje rupice.

Rukama mi je raširio guzove, isplazio ogroman jezik te povukao od Venerinog brega preko mačkice i čmara do guze. Kao da me je polio crevom za vodu

- Ovo za početak - nasmejao se i počeo da mi ljubi guzove.

Grickao ih je i stavljao u svoja velika usta, dok su ostala dvojica samo posmatrala. Malo zatim, spustio se niže i ušiljio jezik na čmar, pa se opet vratio na guzove. Osetila sam kako bride pod njegovim zubima i jezikom. A zatim je ispustio više sline na čmar, prstom je razmazao, stavio prst u usta, vratio ga opet na čmar i počeo njime da kruži oko rupice. Uvek si govorio kako mi je mala, je li? Sve se više približavao otvoru i pokušavao prstom da prodre u nju, u moju malu slatku rupicu. Raširio je i stavio jezik dublje.

Pozvala sam drugu dvojicu, uhvatila im batine i počela da im drkam. Obradila sam ih da su se napeli kao lukovi Indijanaca. Prestala sam kurčeve da držim rukama i obuhvatila sam ih oko guza. Dopustila sam da im da se guraju u moje duboko grlo koliko su hteli. Prstima sam šarala između njihovih guzova, tražila i ubadala u čmarove. Nisam bila nežna, kao što nisu ni oni gurajući mi batine u usta do balčaka. Takav način jebačine zadovoljavao je svo troje. Pažnja mi je ipak bila pretežno skoncentrirana na moje veličanstvo - guzu; pomalo je trbušasti prestao da ljubi i grize guzove.

Skoncentrirao se na čmar. Lizao ga je, povlačeći svojim velikim jezikom po njemu, gurao u njega srednjak, dokle je dosezao, šetao po rektumu i stavljao si taj prst u usta, lizao ga i mljackao kao da liže sladoled, ne bi li me time još više narajcao. Jednom je taj prst izvadio iz anusa i gurnuo mi ga u usta. U tom je pogledu sličan tebi. Širio mi je guzove, rukama rastvarao dupe, osjetila sam laganu bol kada je palčevima počeo grubo širiti čmar. Trnci su mi prostrujuli tijelom kada sam na njegovim stijenkama osetila debeli vlažni jezik. Obilazio je njime stijenke a ja sam počela svršavati. Iz pice mi se cedilo kao iz vodovoda. Sokovi su liptali po butinama, slivajući se niz njih. Sve je više pritiskivao palcima blizinu otvora, širio ga i ludo lizao dubinu anusa.

Da nisam imala puna usta kuraca vikala bih od sreće i užitka. Podmazao mi je čmar iznutra i napolje i kada je mislio da je dovoljno izvukao je jezik

– Sada ćemo je napuniti s nečim drugim – rekao je i dalje ližući otvor i okoliš čmara.

Ustao je i uhvatio svoju ogromnu kurčinu, napetu i spremnu za borbu.

- Prvo ćemo ga navlažiti - nastavio je i usmerio ga u mokru picu.

Glavićem si je napravio put među usminama, usmerio ga u ponor, uhvatio me za kukove i prasnuo ga unutra svom žestinom. Pomislila sam da mi je bomba raznela vaginu. Poletela sam napred, a kurac koji sam momentalno imala u ustima zabio mi se u grlo. Počela sam da kašljem. Trbušasti je povukao po pici nekoliko puta, zatim ga izvadio i usmerio u čmar.

Pomislila sam, gotova sam. Ako se uvali kao u picu rascepaće me. Nežno je prislonio glavić i počeo polako da ga gura. Ukočila sam se umesto opustila, pa je ulazio još teže. Sve me je bolelo i peklo, ali bol koju sam osećala ipak je bila ugodna. Konačno je ušao. Oboje smo kriknuli i odahnuli s olakšanjem. Dalje nije bilo problema. Nastavio je da gura dublje i dublje, dok ceo nije ušao. Mislila sam da će mi izleteti na usta.

Nikada još nisam imala kurac tako duboko u dupetu. Ni tvoj ždrebac nije bio toliko duboko. Uvlačio ga je i izvlačio sve brže i sve žešće. Da sam imala prazna usta vikala bih u ritmu njegovog ubadanja. I druga dvojica su osetila da je blizu vrhunac, pa su ubrzali svoje drkanje. Dozvolila sam im da me uhvate za kosu i nabadaju mi glavu na njihove batine. S njihovim alatom nisam imala problema, gurali ga lagano ili žestoko, gutala sam ih cele. Mogla bih i više da mi se nos nije zaustavljao u njihovim dlačicama i stomaku. Odjednom je jedan od njih, čija se batina tog trenutka nalazila u mojim ustima, počeo da viče.

- Svršiću, svršićuu… Gde da ga istresem?

Nisam mu mogla odgovoriti punih ustiju već sam ga rukom jače privukla k sebi, ne dozvolivši da ga izvuče, a prst mu celi zabila u čmar. Shvatio je moj odgovor i istresao mi sve u grlo.

Nije bio problem sve da progutam, ali pre nego je iscedio i poslednju kap izvadio ga je i razmazao ostatak po mom licu

Nisam to očekivala.  Razljutila sam se. Ne volim da mi bez mog dopuštenja stvara slike po licu.

- Dođi i to poliži - oštro sam naredila.

Bio je iznenađen ali je poslušao. Kleknuo je pred mene i počeo mi lizati nos, lice oči i usta. Sve je polizao, iako mu se na licu ocrtavalo gađenje. Glupan. Bilo je to moje upozorenje da će raditi samo ono što ja želim, a ne kako si to oni zamišljaju. Trbušasti je i dalje haračio po mojem dupetu, a ja sam nastavila da pušim drugi kurac. Treći, koji mi je malopre sasuo svoj rafal u grlo, stajao je sa strane, posmatrajući. Izvadila sam kurac iz usta i pozvala ga k sebi.

- Okreni se - rekla sam i rukom ga pokušala zavrteti.

Morala sam ga malo udobrovoljiti nakon što sam se na njega izvikala i prisilila ga da poliže svoju spermu.

- Stavi mi dupe pred nos!

Učinio je i to.

- Raširi guzove i dođi bliže!

Njegova dlakava guzica bila mi je pred licem. Rukom sam ga privukla još bliže i oblizala mu dlakavi procep između guzova i otvor u dupe. Malo sam se zadržala na čmaru, pokušala ga ubosti jezikom a zatim ga odgurnula. Prihvatila sam se opet prijateljevog kurca. Sve to vreme uživala sam, osećajući ispunjeno dupe i rektum. A trbušasti je vozio i vozio.

- Prekini i legni na pod - naredila sam trbušastom.

Kad ga je vadio osjećala sam kako mi srsi struje telom. Kao da kroz mene prolazi voz. Klekla sam pred njega i progutala polovinu njegove batine. Kada sam osetila da je u grlu obuhvatila sam ga oko guzova i polako ga privlačila k sebi. Cepao mi je grlo, mislila sam da će mi glasne žice izleteti na dupe. Uhvatio me za glavu i počeo polako nabijati na svoju kurčinu. Tek je tri četvrtine bilo u mojim ustima. Polako ga je opet izvadio do pola a zatim, držeći mi čvrsto glavu, naglo je nabio na kurčinu. Oči su mi izletele iz duplja, skoro sam povratila. Držao me je tako nekoliko sekundi bez daha a zatim je pritisak njegovih ruku popustio. Ništa nije rekao već ga je izvadio i legao leđima na tepih.

Njegova kurčina strčala je u vazduhu kao jarbol jedrilice. Uživala sam, misleći kako ću ga jahati. Još sam ga jednom stavila u usta i pokušala ga progutati celog ali nije išlo. Opkoračila sam ga i tek malo savila kolena mojih dugih nogu a već sam osetila kako me pali u međunožju. Polako sam usmjerila moju razvaljenu pičku i oprezno nasedala. Ne mogu ti opisati taj užitak kada je ulazio u mene. Kao ralica odbacio je sve u stranu i čistio je sebi prolaz, a pička mi se razvalila. U jednom sam trenutku pomislila da se nikad više neće vratiti u normalan položaj i oblik. Ulazi u mene i širi usmine vagine, a kako glavić prolazi tako se one posle njega skupljaju i priljubljuju uz telo kurca. Polako sam se spuštala, dok nisam osetila kako mi podiže utrobu i udara o njene mekane jastučiće. Nagnula sam se potpuno nad njega i pružila da grize i siše moje sise, natečene i nabujale od silne strasti. Njegova velika usta halapljivo su ih gutala i grubim usnama stiskala do bola. Ali i to je bila ugodna bol.

Jebala sam sada ja njega i upravljala dubinom i brzinom kako sam sama htela. Pokušavala sam da ga uzbudim i naterati da se isprazni i uštrca mi mlaz duboko u utrobu, da mi mačkica dobije jedan slasni topli obrok, ali vraga, nije bio spreman  za to

Ona dvojica su se muvala oko nas kao izgubljena jagnjad. Pozvala sam onoga koji je još uvek imao spremnu batinu, napetu i čvrstu.

- Dođi i smesti mi ga u dupe.

Skočio je od zadovoljstva, opkoračio nas, smestio mi se iza dupeta  i namestio palicu na još uvek rašireni i razvaljeni otvor. Bio je to neponovljiv užitak. Puna mi je utroba bila muškaraca. Svaka rupica ispunjena, i kako god se pomakla, osetila bih kruto i uzbuđeno meso kako se utapa i kupa u mojim sokovima. Bilo ih je za izvoz. Liptali su iz mene kao potok. Uspela sam uskladiti ritam s obojicom. U stvari, oni su mirovali a ja sam šetala po njihovim klipovima, sad plitko sad duboko. Kakva je to bila jebačina, da ti stane dah. Njihov prijatelj stajao je kraj nas i pokušavao uzbuditi svog mačka.

- Dođi i stavi mi ga u usta - pozvala sam ga.

Brzo se priključio a moja ruka i usta obavili su posao brzo i stručno. Njegov čvrsti komad ulazio je i izlazio iz mojeg grla u istom ritmu kao i ostali komadi u pičku i guzu. Uživala sam. Dobila sam ono što sam tog dana toliko želela. Želela sam da ostanemo tako satima i danima. Popunili su mi sve rupe, napunili ih. Zapravo ne, tek kasnije počelo je svršavanje. Prvo je eksplodirao trbuščić. Nisam dozvolila da ga izvadi već sam u mojoj mašineriji mešala njegove sokove zajedno s mojima. Uskoro zatim njegov prijatelj napunio mi je dupe. Osećala sam kako sokovi izlaze iz mene kraj njihovih omekšalih kuraca. Treći, koji mi je svoju spermu malopre sasuo u grlo i lice nije svršavao. Oslobodila sam ostalu dvojicu svojih rupa i pozvala ga da me opali u dupe.

Polegla sam ga na tepih, zajašila na njega i progutala ga guzom. Povremeno bih promenila rupu i zasela na njega pičkicom. Pa opet dupetom i tako nekoliko puta. Radila sam na njemu čučnjeve dok nisam izazvala vikanje i urlikanje. Skupio je ipak nešto sokova i sprašio mi ih u moju slatku guzicu. Toliko sperme u sebi i na sebi nisam nikada imala.

Curila je iz mene kao iz probušene kace. Ali je bitno što sam bila zadovoljna. Nisam se obazirala na to što mi se sperma pomešana s mojim sokovima cedi po nogama, skupljala sam sve rukama i stavljala u usta. Ležali smo dugo posle toga iznemogli, onemoćali. Nakon jednog sata naterala sam ih na novu jebačinu. Jebali smo se do jutra. Mislim da sam te noći svršila desetak puta, možda i više. Moram sada da završim jer imam susret s devojkama u gradu. Obećala sam da ću im sve ispričati. Kada se vratiš ispričaću i tebi sve do detalja.

Ćao, voli te tvoja mala razvratnica!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti