19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

UCENOM DO UŽITKA Lagano je stenjala, raširio sam joj rupicu i - zabio!

Zovem se Marko i tad sam imao 18 godina, zadnja godina Srednje medicinske škole. Živeo sam u Beogradu u jednoj kući s porodicom. U svojoj 18 godini bio sam veoma usamljen, verovatno mi je to bio neki šok nakon raskida s devojkom koju sam veoma voleo. Svoje slobodno vreme provodio sam u sobi većinom na kompjuterom ili sedeo na prozoru.

Tako sam jedan dan dok sam sedao na prozoru ugledao veliki plavi kamion koji se zaustavio pokraj jedne kuće koja je nedavno kupljena. Odmah sam shvatio da se neko useljava. Malo iza kamiona pojavio se crni "mercedes". Odmah sam shvatio da je reč o nekim bogatašima. Bio je to neki mlađi par - on negde oko 38 godina a ona je imala oko 30. Uglavnom, imala je plavu haljinicu iako kratku vrlo kvalitetnu, na nogama neke crne cipele s visokom potpeticom. Odmah sam primetio da nosi tangice. Ispostavilo se da on radi u nekoj kompaniji a da je ona nezaposlena. Od dana kada su se uselili sve više mi je bilo zanjimljivo posmatrati kroz prozor. Pogled mi je pravo upadao na njihov ostakljeni dnevni boravak. Čak sam se i upoznao s njima, ona se zove Ana a on Marko.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

Danas u ponoć ističe rok za prijavljivanje za 100 evra

SRBI VEĆ PAKUJU KOFERE ZA GRČKU A za aranžmane sada trebate izdvojiti ovoliko!

NA SASLUŠANJU O POLITIČARU PEDOFILU: Igor Jurić danas daje iskaz pred Višim javnim tužilaštvom!

ŠTA KUVAMO DANAS Njegovo veličanstvo PAPRIKAŠ!

Jednog dana, dok sam gledao kroz prozor, ugledao sam nešto neverovatno. Anu je neko jebao s guza. Mislio sam da je to Marko ali kad su promenili pozu brzo sam shvatio da je reč o nekom sasvim drugom čoveku. Uživao sam da gledam taj prizor. Bila je izvrsna jebačica. Znao sam to. Brzo je svršio a nju je izgleda ostavio nezadovoljenu. Gledao sam kako odlazi i udaljava se od njihove kuće. Malo kasnije setio sam se nečega. Ni sam ne znam kako ali uzeo sam svoj foto aparat i otišao sam kod Ane. Zazvonio sam i niko nije odgovarao. Verovatno je još gola pa je pomislila da je Marko pa je otišla da se obuče na brzinu.

- Oh to si ti. Šta ti treba?

- Da li mogu da uđem?

- Naravno - pristala je iako sam jasno video nezadovoljni izraz na njenom licu.

- Reci mi šta ti treba?

Ni sam ne znam kako sam smogao snage ali sam joj rekao sve. 

- Sada sam gledao kroz prozor i video sam Vas s nekim čovekom. Budući da to nije bio Marko uzeo sam fotoaparat i odlučio da slikam taj prizor.

- Oh! Bože, daj taj aparat.

- Ne.

- Eh, nemoj da se zezaš.

- Ne zezam se, ozbiljno ti govorim. Ako ne učiniš nešto za mene ovaj aparat dajem Marku.

- Šta tražiš?

- Želim da te jebem i uverim te da ću te pojebati bolje nego ovaj pre.

Dugo je razmišljala ali je ipak pristala. Skinuo sam joj onaj svileni ogrtač što je imala na sebi i položio sam je na sto. Ljubio sam je po celom telu. Primetio sam da je uživala. Okrenuo sam je prema sebi i počeo sam lagano da kružim jezikom oko bradavica a onda sam ih počeo lagano da ih grickati da ih ne povredim.

- Oh, šta mi radiš!

Lagano je stenjala. Krenuo sam ka njenom čmaru. Imala je malu usku i nedovoljno raširenu rupicu tako slatkog ukusa da bi ga mogao lizati celi dan. Polako sam joj ugurao svoj prst u guzu i počeo da istražujem unutrašnjost rupice. Oh kako je to palilo...

Okrenuo sam je i lagano joj raširio noge. Tamo se skrivala njena pičkica, izgledala je kao da nikada nije dobila kurca ali zapravo zadnji je kurac dobila pre 10 minuta

- Oh, oh, oh, oh...

- Mmmmm...

- Liži mi picu, liži... Aaaaah...

Izvadio sam kurčinu i nabio je u usta čak su joj i jaja stala, a nakon toga nabio sam je do kraja tako nekoliko minuta a nakon toga počela je opet da puši pa je dobila u dupe. Oboje smo znali da bi uskoro trebalo da svrši. Svršavali smo. Izvadio sam svoj kurac i nabio joj ga u usta.

- Mislim da je to to - rekla je kad smo svršili.

- Sa, to je to...

- Sad mi daj aparat i izađi, Marko će se vratiti uskoro.

- Evo ti - pružio sam joj ga u ruke.

- Sad se gubi, dobio si što si tražio.

- Idem! I da, zaboravio sam da ti kažem, lagao sam. Tu nema slika, to je bila fora samo sam hteo da te pojebam i uspeo sam.

Video sam kako joj se oči suze. Uzela je vaznu koja je stala kraj telefona i bacila je na mene. Srećom promašila je.

- Gubi seeeeeeeee!

OVO MORATE ZNATI

LICE NAJOKRUTNIJEG ZLOČINAČKOG UMA! Zastrašujuće fotografije pedofila otmičara devojčice sa Kosova! (GALERIJA)

NOĆNI DESANT Padobranci izveli munjevitu akciju (GALERIJA)

BILI SU NAJLEPŠI PAR BEOGRADA, A ONDA JE ON POŠAO U SMRT! Najtragičnija ljubavna priča ovih prostora!

HAOS I ANARHIJA NA AMERIČKIM ULICAMA (VIDEO, GALERIJA)

Izašao sam napolje pre nego što je došla do čaše i pošla je da me gađa. Izlazio sam iz kuće i u tom trenutku ugledao Marka kako izlazi iz auta. Pogledao me čudno verovatno zbog raskopčane košulje i nezavezanih cipela i aparata u rukama.

- Dobar dan komšija - rekao sam.

- Dobar dan.

- Samo sam išao po novine kod Vaše žene. Super Vam je ona, prava mačka.

Pogledao me čudno a ja sam samo nastavio put do kuće znajući da me gleda. Malo kasnije, čuo sam viku u toj kući. Verovatno je namlatio jer je saznao. Nekoliko puta kasnije opet sam video onoga kako je jebe. Nisam hteo opet onu foru, ipak, dala mi je i raširio sam je dovoljno. Neki dan sam čuo da su se razveli i da je uzrok prevara. Znači saznao je za onog što jr kara pa ostavi nezadovoljenu. Neka, neka, neka ja ću doći pa ću je zadovoljiti! Hehehehe...

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti