2°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: erotskeprice.rs

RASTURIO SAM VATRENU ITALIJANKU Njeni jecaji su tresli zidove stana

Već sam godinu dana u Torinu gde igram za jedan poznati fudbalski klub. Celo vreme nisam baš nešto izlazio, jer nisam od onih koji troše novac na raznorazne luksuzne stvari. Znam da mi karijera neće dugo trajati, pa bi trebalo nešto ostati i za kasnije.

Sa svima u klubu sam bio dobar, ali sam najbolji bio sa kolegom iz obrane, Antoniom. Bio je par godina stariji i u sretnom braku sa Angelicom i sa dvoje dece koja su znala doći na naše treninge. Kao što rekoh nisam baš previše izlazio, ali su me Angelica i Antonio jedan dan pozvali da dođem kod njih na neku feštu, a koliko sam shvatio bila je prva pričest starije kćeri. Obećao sam da ću doći, pa sam se tako našao i te subote u njihovoj vili izvan Torina. Ja sam inače stanovao u klupskom kampu gde su bili uglavnom samci i stranci u klubu.

Kad sam stigao tamo je bilo već pola kluba, pa je bila većina poznatih i nije mi bio neki problem za druženje. Nakon nekog vremena mi je prišla Angelica i pozvala me na stranu:

– Igore, žeela bih te upoznati sa mojom prijateljicom … – vodila me do jedne niske brinete sa savršenim tijelom

– Igore ovo je Karla, Karla upoznaj Igora, on je iz Hrvatske, tačnije iz Rijeke.

– Drago mi je – rekao sam uz široki osmeh i stisnuo joj ruku, a i ona se meni osmjehnula.

Neko vrijeme smo razgovarali u troje, a onda se Angelica izgubila u vidu lastinog repa, pa smo ostali nas dvoje. Bilo mi je malo glupo da stojim u uglu sobe, pa sam pozvao Karlu vani na terasu, a bila je i manja buka. Tamo smo nastavili naš razgovor, pa sam saznao da često dolazi sa prijateljima u Rijeku, ali naročito na Krk gde iznajmljuju apartman, pa onda lutaju okolo po Istri i duž obale, a ponekad i u unutrašnjost do Plitvica ili Gorskog Kotara.

Naš razgovor je potrajao do kasno, pa je onda ona rekla da mora ići, te je rekla da ide potražiti Angelicu da joj pozove taksi, a ja sam se brzo ponudio da je povezem. Malo me je gledala kao da razmišlja da li je to dobra ideja, a onda se nasmešila i rekla da može. Pozdravili smo se sa domaćinima, pa smo otišli. U autu nismo baš razgovarali osim njenih uputstava gde da skrenem i slično. Ubrzo smo došli do njene zgrade, sa šest stanova, a pre nego je izašla pogledala me i upitala:

– Da li si za čašu vina pre spavanja?

– Može – rekao sam nakon kraćeg razmišljanja, pa sam parkirao i krenuo sam za njom.

Kad smo ušli u stan povela me do dnevnog boravka i zavalio sam se u udobnu sofu, a ona je došla sa bocom Chianttia i dve čaše, pa nam je natočila. Skinula je cipele i sklupčala se na sofi kraj mene i gledala me onim svojim zelenim očima, a onda upitala:

– Imaš li curu ili suprugu?

– Nee.. – nasmejao sam se i nastavio

– Ovo prvo već duže, a za ono drugo smatram da sam malo premlad..

– Da, ali kažu da za neke stvari nisi nikada prestar, zar ne? – smeškala se i dalje me gledajući prodorno.

– Da tu si u pravu – složio sam se, dok je ona stavljala svoju čašu na stol, a onda se okrenula i bacila se na mene.

Uskoro su nam usne bile spojene, a ja sam jedva odložio čašu na stolić da je ne prolijem. Nije nam dugo trebalo i počeli smo se skidati, a nakon nekoliko trenutaka smo bili potpuno goli i ja sam joj ljubio čvrste sise, trojkica, a njena ruka je bila na mom kurcu i trljala ga kao luda, pa je uskoro bio poput jarbola tvrd i uspravan.

Nekako me natjerala da legnem na leđa i brzo me opkoračila, te se namjestila na moj kurac i svojom vlažnom picom se spuštala niz moj kurac. Ubrzo joj je cijeli bio u pici, a ona je zatvorila oči i polako duboko disala, pa se počela lagano odizati i nabijati do kraja na njega. Nakon par minuta je ubrzala tempo i uskoro je počela svršavati, pa se grčila i jecala na meni, ali nije odustajala, već je nastavila sa nabijanjem na moj kurac. Nije trebalo dugo kad je dovela i mene do vrhunca, pa sam joj zalio unutrašnjost svojim vrelim sokovima. Ciknula je i stisla svoju picu oko mog kurca, pa se izvalila na mene.

Nastavili smo se ljubiti, a onda je predložila da odemo u spavaću sobu, pa smo pogasili svetla i otišli do njene sobe. Zavukli smo se u krevet i nastavili sa maženjem. Uskoro mi je kurac bio ponovo spreman, a Karla se zavukla pod mene i obgrlila me dok sam joj ulazio u picu svojim kurcem. S obzirom da je bila niža od mene uhvatila se za moje nadlaktice dok sam joj zabijao kurac u picu. Jaja su lupkala po njenoj guzi dok je iz njene pice curilo, a ona samo stenjala. Dahtali smo oboje, a ja sam pumpao kao neka mašina. Nakom petnaestak minuta jebanja i par promenjenih poza počeo sam ponovo svršavati držeči je za bokove i zabijajući joj ga sa leđa. Zabio sam joj ga do jaja držeći je i praznio se u njenu picu. Ona je gužvala čaršav ispod sebe jer je isto svršavala, pa smo se nakon obostranog orgazma oboje izvalili na krevetu.

Nakon toga sam j privukao k sebi u zagrljaj, a ona je prebacila svoju nogu preko mojih i ležali smo tako neko vreme, a onda mi je rekla:

– Znaš.. ovo sam čekala već mesecima..

– Kako to? -bio sam znatiželjan.

– Pa kada sam te prvi put videla na klupskoj fešti, bila sam sa Angelicom i Tonijem tamo, a Angelicu sam pitala ko je ovaj zgodni dečko. Tad sam prvi put saznala da si iz Hrvatske..

– Hmmm.. ne sećam se da sam propustio takvu lepoticu iz vidokruga - rekao sam više kroz šalu iako sam se dobro sećao da su me čelnici kluba razvlačili kao žvakaču, baš kao i napadača Fabrizia, koji je došao kad i ja, pa ništa nisam stigao videti oko sebe, ali ona me u šali lupila u rebra.

– Sigurno si gledao neke druge žene..

– Opa, čujem li ja to ljubomoru? ! -upitao sam kroz šalu.

– Sigurno nisi imao Italijanku do sada u krevetu, ha? -upitala je stisnutih očiju, ali su joj usne bile razvučene u osmjeh.

– Ne, samo tebe.. -rekao sam i ja poluozbiljno.

– Dobro onda.. jer od mene se ne bježi - rekla je i poljubila me vatreno, te mi počela milovati, tj drkati kurac ispod čaršava, a onda se spustila do njega i uskoro je završio u njenim ustima, pa sam osetio njen jezik i njene zube na njemu.

Nije trebalo dugo da se ponovo digne, pa me ubrzo zajahala i započela rodeo tako da sam mislio da će se krevet ispod nas raspasti. Sad nam je seks potrajao dobrih pola sata i opet smo nekako izjednačeno svršili, pa smo nakon toga iscrpljeni zaspali.

Od tada se redovno viđamo, a nadam se da bi moglo preći i u ozbiljniju vezu, tj. doći do braka.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti