27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MAJSTOR JE IMAO OPASAN ALAT Daj stavi taj ukućeni klip, želim ga celog u sebi

Imam firmu u jednom manjem gradu koja između ostaloga vrši i ugradnju tuš kabina. Jednog lepog aprilskog dana zazvoni mi telefon i s druge strane začuje se umiljati ženski glas:

- Dobar dan, zovem vas u vezi reklamacije. Vi ste prošle nedelje montirali tuš kabinu kod nas i moram vam reči da malo pušta, molima vas da to popravite.

- Dobar dan, recite mi adresu pa ću doći da pogledam - odgovorim i nakon njenog odgovora shvatio sam gde je to bilo.

Ali ne sećam se gospođe jer sam sve dogovarao s finim gospodinom koji je dobro zagazio u šezdesete. Tako odem ja na tu adresu da pogledam što se to događa, pozvonim a vrata mi otvara vitka četrdesetgodišnja plavuša s naglašenim oblinama u kućnom ogrtaču i odmah pre nego što sam stigao da je pozdravim ona počne: 

- Znate majstore, mene nije bilo kod kuće dok ste montirali a moj muž ne vidi baš najbolje pa dođite da Vam pokažem. 

Povede me u poznato kupatilo i nastavi:

- Pogledajte šta se događa dok se tuširam.

Čim je to izgovorila skine kućnu haljinu. Ispod nije imala ništa, stane u kadu, otvori tuš i počne s tuširanjem. Tada sam shvatio gde tačno pušta i prihvatio igru. 

- Gospođo, napolju se ne vidi, morao bih da pogledam iznutra - odgovorim ja i odmah mi uzvrati:

- Šta čekate?

Moram reči da u tom trenutku nisam razmišljao da bi mogao da upadne njezin muž, jedino sam pred sobom video vitku plavušu s naglašenim kukovima, predivnim grudima i obrijanom macom. Brzo sam skinuo sve sa sebe a moj klip je već stajao visoko te zakoračim u kadu. 

- Vidim da majstor ima dobar alat i već je spreman, mogu li malo da ga probam? - reče gospođa.

I klekne ispred mene pa počne jednom rukom da ga drka, a drugom miluje jaja pa onda vrhom jezika dotakne glavić i počne da ga liže celom dužinom sve do jaja i nazad. Meni su počele da klecaju noge od silnog uzbuđenja dok je ona usisavala moj alat. Prvo polako pa onda sve jače i jače. Osećeo sam da neću moći dugo ovako pa sam je odmakao od sebe, podigao, i okrenuo dok je voda padala po njenim leđima i slivala se niz guzove. Kleknuo sam iza nje lagano joj šireći noge pa sam joj počeo lizati guzu i krenuo prema njenoj sveže obrijanoj maci. Zatim sam joj jednu nogu podigao na svoje rame tako da mogu što dublje ući u nju i nastavio se zabijati u nju sve jače i jače.

- Ooooooohh pa majstor dobro barata i drugim alatima. Nastavi, kako je ovo dobro! 

Ja je nisam poslušao već sam se podigao, stao iza nje pritiskajući je rukom prema dole da se sagne i provocirao je svojim uzdignutim klipom lupkajući glavićem po guzi pa ga malo vrtim oko mice dok ona moli.

- Daaaj stavi mi ga, jaaako, hoću ga celog u sebi.

Ovaj put je poslušam i zabijem se u nju do jaja. Malo zastanem pa počinjem da mešam ne vadeći ga, a ona istovremeno vrti guzu u drugu stranu. Počinjem s laganim ritmom, dok ona stenje ja pojačavam ritam sve brže jer osećam kako neću moći više dugo. A osetio sam da je i njeno telo počelo da drhti, guzovi i noge da se skupljaju.

- Daaa... Mmmmmmmm... Napuni me molim te nemoj ga vaditi!

Još dva pokreta, zabijem se do kraja i svršim u njenu vruću macu. Izvadim ga dok su se naši sokovi cedili niz njene noge. Uzela je sunđer u ruke, sipala gel i oprala me celoga dok sam joj ja isto tako vratio laganim i maznim pranjem.

- Vidite majstore da se uz dobru volju, svaki problem može da se reši - rekla mi je nakon što smo se osušili i obukli.

- Da to su jako kvalitetne tuš kade samo se moraju dosta često održavati i ne smeju da se zapostaviti - ja sam joj uzvratio na što se ona samo slatko nasmijala.

Jedva čekam njezin sljedeći poziv za reklamaciju.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti