13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ON JE MOJ JEDINI TVRDI LJUBAVNIK Obožavam da gutam te mlade sokove

Zovem se Ruška. Imam 49 godine i siromašno seksualno iskustvo. Nikada nisam bila neka riba koju su muškarci želeli. Pomalo ružnjikava i stidiljiva uvek sam privlačila neke nesretnike koji nisu mogli ništa drugo da upecaju pa su se lepili za mene. Doduše, imam dobro telo koje je poprilično očuvano. Kažu mi da sam zgodna, ali nedojebana sigurno jesam.

Prvi seks sam imala kao studentkinja sa nekim bezveznjakovićem koji je svršio posle nekoliko uboda I nikada se više nije javio. Drugi put sam sam se kresnula sa jednim Holanđaninom na letovanju u Grčkoj sa trideset godina. Treći put pre nekoliko godina sa jednim lokalnim alkosom koji je bio toliko pijan da mu se jedva digao. I to je bilo sve od mojih tucanja, dok mi se nije dogodilo nešto što je raspalilo moju strast više nego išta.

Ove godine je moj učenik Joca upisao fakultet u Beogradu. S obzirom da živim sama i da je on oduvek bio moje omiljeno dete prva tri meseca dok je čekao studenstki dom živeo je kod mene u Železniku. Joca je odrastao u lepog mladića. Zgodan, šarmantan, pričljiv, inteligentan. Imao je sve što bi trebalo da ima jedan normalan mladić. Nije mi nijednom palo na pamet da je postao muškarac dok nisam primetila jednog jutra kada je pošao u WC nabreklinu u njegovim gaćama. Tada mi je postalo jasno da to više nije onaj mali Jocika i postideh se svojih misli.

Jedne večeri vratila sam se sa posla umorna. Joca je gledao neki film. Popili smo čaj i otišla sam da se tuširam. Skinula sam sve sa sebe i sela na wc šolju. Razmišljala sam o tome šta me sve čeka sutradan i u tom šetanju izgubljenog pogleda shvatih da je ključaonica zamračena. Svetlo u hodniku je ostalo upaljeno ali je Jocino oko želelo da otkrije nešto što je zabranjeno i neuobičajeno. Shvatila sam da je tu i da nas dele samo vrata.

Želeo je da me gleda golu. Želeo je da me vidi u najintiminijim trenucima. Želeo je da vidi moju picu. Taj mali voajer je isti kao i ja i sama sam kao klinka volela da virim kroz ključaonicu. Sećam se svog oca i svoje majke. Gledala sam ih jednom krišom kako vode ljubav. Špijunirala sam I svoju lepu sestru sa momcima. Sada mi se u vidu bumeranga vraća sestrićev skriveni pogled. To me je uzbudilo. Rešila sam da nastavim sa igrom. Ustala sam I ušla u kadu. Imao je dobar pogled. Pustila sam tuš i počala da se sapunjam. Od same pomisli da trenutno drka kurac spustila sam ruku na međunožje I krenula sa masturbacijom. Bradavice su mi se ukrutile I telo mi je podrhtavalo.

Bila sam van sebe. Posle nekoliko minuta sam svršila I ispustila uzdah koji je izazvao neki lom u hodniku. Čula sam neko lupkanje. Joca je verovatno pobegao u sobu. Posle toga smo se ponašali sasvim normalno. Pravila sam se kao da ništa ne znam. Rešila sam da aktivno učestvujem u njegovoj voajerskoj igri. Koristila sam priliku da idem na tuširanje samo kada je Joca kod kuće. Bio je to jedan novi vid seksualnog oslobađanje I lečenja mojih seksualnih frustracija.

Sve jo trajalo mesec dana dok jedne večeri nisam poželela svog Jociku u sebi. Zvala sam gad a me izmasira. Skinula sam kućnu hačjinu i legla ne stomak. Bila sam u gaćicama I brushalteru. Primetila sam da je pocrveneo.

-Ajde, tetkino dete, leđa su mi se ukočila. Deder, protrljaj me malo.

Krenuo je da me masira. Sedeo je stidljivo kraj mene i rukama prelazio po leđima. Predložila sam mu da me zajaše jer će mu tako biti lakše. U tom momentu sam osetila da mu se digao jer mi je dodirivao butine I guzove. Okrenula sam se prema njemu. Pocrveneo je i spustio pogled. Pomazila sam ga po licu I rekla mu da se ne stidi. Sve je to normalno. Spustila sam mu ruku na na kurac i rekla mu da se skine.

Počeli smo da se ljubimo strasno. Za par minuta bili smo skroz goli. Zaskočio me je i zavukao svoj mladalački kurac u moju napaljenu čupavu picu željnu dobrog seksa čitav život. Tucali smo se celu noć bez prestanka. Isprobavali različite poze, lizali jedno drugo, gutala sam mu spermu, ljubila mu mošnice, lizala čmar. Joca mi je uzvraćao tako što je želeo da uđe u svaku moju rupu. Izgrizao mi je bradavice na grudima, sisao klitoris, jezik, uvo, nožne prste. Svršavala sam kao nikada u životu. Bila sam njegova kobila a on moj pastuv. On je sada moj jedini ljubavnik. Viđamo se stalno i čuvamo našu tajnu.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti