12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

CEPAO JOJ JE UTROBU Samo je pomerio majušne gaćice i uleteo, i tako satima

Lazar ulazeći u svoj ateIje koji je u stvari trošni gradski trap koji zimi stvara atmosferu grobne tišine a leti utisak - idealnog jebarnika. 

To je dvosobni trap sa dva prozora, troje vrata od kojih su dvoje ulaznih a jedna naknadno prikovana dele trap na dva nejednaka dela. Zidovi su obojeni u neodređeno zeleno boju koja se otire ostavlja tragove po odeći. Pod je drven truo a tavanica - ko zna od čega napravljena! Uglavnom ne prokišnjava i to je Lazaru sasvim u redu. Danas je Lazar doveo Tanju u atelje, da joj održi čas slikanja. One seda za štafalaj i neveštim pokretima šara kičicom po platnu, ispunjavajući zadatu obavezu. 

NAJNOVIJE O KORONAVIRUSU

KRIZNI ŠTAB: JOŠ 247 OBOLELIH, TROJE PREMINULIH! (VIDEO)

Dr Kon:Ako bude 24-časovni policijski čas za uskršnje praznike, onda samo u Beogradu!

SZO: Ne ukidajte mere prerano!

Italija: Broj preminulih porastao za 604, na ukupno 17.127

UN: Kriza COVID-19 mogla bi biti praćena krizom gladi

Lazar se ujedno klanja i divi se veštini koju Tanja prezentuje, pa se udaljava sporim koracima odlazeći u "spavaću sobu", leže na razdrndani krevet, i... Odjednom ustade, proteže se, kao da se upravo probudio, priđe polici sa video kasetama i uze jednu, jer sve su iste tematski, pa je stavi u video aparaturu. I opet se proteže po krevetu, stavljajući ruke pod glavu. 

Film kreće. Stenjanje, preglasno urlikanje, pušenje kurčeva i lizanje pičaka, izlivi sperme i tome sIično. Jedna plavuša, koja neodojjivo podseća na Taninu majku, natrćila guzu u koju tip srednjih godina ogromnog kurcem, gura kompletnu šaku i vrti po njoj, dok joj drugom steže sise a ona, sva u transu puši kurac jednom crncu, dug bar tridesetak centimetara. 

Onaj prvi joj mlatara kurčinom po leđima, a kurac mu balavi i slini kao da je gripav

Tanja slika i čuje, ali ne vidi, na njenu žalost šta se na ekranu prikazuje. Želi da vidi film, pa baca kičicu, umazanih ruku uleće a sobu koja smrdi na jebarnik, prilazi udubljenom Lazaru seda pored njega stavljajući mu glavu na maljave grudi . Sve se odigrava kao na filmu.... 

Uzima mu kurčinu u šaku, počinje da ga drka a on se ukrućuje, počinje da balavi, da pulsira... Lazar joj skida majicu i sisu joj nežno miluje, dok joj drugom rukom otkopčava mini suknju. Tanja spusti glavu, uze Lazarev kolac u usta, pokušava da ga strpa u usnu duplju, ali neiskusna je ne ume to da radi, pa joj Lazar pomaže, tucajući je u usta, kao da jebe u picu. Uhvatio je za glavu i natiče je kao onaj na filmu. Isto tako! 

PROČITAJTE I OVO

DNEVNIK SRPSKOG KAMIONDŽIJE Ovako krstarim svojim šleperom u vreme korone

POLJOPRIVREDNICI, VAŽNO! Pošta Srbije besplatno isporučuje seme za prolećnu setvu

Kakva je budućnost onlajn prodaje hrane?

Zaštitnik upozorio na nemogućnost obrazovanja romske dece

CEO SVET U SUZAMA SLUŠA! Pesma posvećena žrtvama koronavirusa (VIDEO)

Večeras ćemo moći da vidimo ružičasti "supermesec"

Na Tanji majušne gaćice ostale, ali ih Lazar ne skida, već ih samo širi u stranu i u mali čupavi otvor, koji mu čudno i čedno zamirisa, uvuče lagano prst i poče da vrti u krug kao da nešto unutra traži. Povuče gaćice i one skliznuše niz Tanjine noge i ostadoše negde na trulom drvenom podu mokre, sluzave. Tanja zatvori oči, Lazar je prevrnu na leđa, krevet zacvili, a Tanja zastenja kada joj Lazar ugura kurčinu u otvor koji se, pod naglim naletom mačije glave, raspuknu kao da je od stakla.

Uđe ceo, udari u utrobu, ona zajeca, ali muklo, gotovo nečujno, napaIjena scenom na ekranu koja se ubrzano odvijala

Sama podiže noge i kao šestar raširi, pa poče da vrti kukovima. Lazar je uhvatio za guzu, ujeda je po belom vratiću koji se znoji, gura i udara ubrzavajući tempo, a Tanja stenje i koluta očima očekujući prvi orgazam. Nije dugo morala da čeka. Strujni udar je prodrma celim telom, ona zavrte glavom zari nokte u Lazareva leđa, polete uvis, poče tako da se nabija podpomognuta Lazarevim rukama kao da je to celog svog života učila i radila. 

Promeniše pozu, Tanja je sada odozgo Lazar joj stiska sise, a ona sama bira ritam koji joj najviše prija vrti guzom i kukovima, podvivši noge pod Lazareve butine. Odjednom oseti strahovit bol u guzi, jeknu, sagnu se glava joj klonu na Lazareve grudi Lazar ugleda čupavo lice svog druga Saše, koji je iznenada banuo a atelje, i nije mogao de odoli prizoru koji mu se ukazao pred očima već je rešio da svog oku strpa u guzu Lazareve učenice. Nastade urnebes koji je trajao čitav sat. Ni Lazar ni Sasa nisu mogli da svrše, a Tanja je doživijavala strujne udare na svakih pet minuta, brzo se prilagodivši novonastaloj situaciji. 

Kada je iz Lazara grunulo kao iz terazijske česme Sale više nije bio na vidiku. Bio je u drugoj, radnoj sobi, i prao kurčinu nad lavaboom, koji je Lazar često koristio za iste stvari. Predveče, kada se rumeno Sunce nadvilo na Beogradom, Tanja je otišla iz ateljea, ostavivši pisanu poruku Lazaru, koji je spavao kao dete: 

- Bila je super. Sutra u isto vreme ali u izmenjenim ulogama - Tanja. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti