0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

UČITELJICA SA SELA Svakoga dana nova lekcija za mene tinejdžera

Tražio sam stan preko malih oglasa objavljenih u dnevnim listovima. Gde god sam otišao, bilo je kasno. Suton se polako spuštao. Bezvoljan sam izašao iz poslednje zgrade koju sam posetio zbog oglasa. Imao sam osećaj da sam napušten. Sam. Izgubljen. U glavi se javila ideja. Vratio sam se u istu zgradu. Sad ću da molim. Možda će se neko smilovati. Kod nas u selu nikog ne odbijaju ako pitaš za prenoćište. Možda i u ovom velikom gradu neko ima dušu. Zvonio sam na prva vrata. Otvoriše se. Izašla je starija žena. 

NAJNOVIJE VESTI O KORONA VIRUSU

Mapa poslušnih i bahatih gradova: Ova žarišta su najviše kršila mere tokom najdužeg policijskog časa!

Vučić ispraćen iz Pazara sa zeljanicom!

DAČIĆ U "DOBRO JUTRO, SRBIJO" : Vrednosti Evropske unije su pale na testu! (VIDEO)

U KIKINDI NOVE PREKRŠAJNE PRIJAVE: 17 kažnjeno zbog kršenja zabrane kretanja

POLICIJSKI ČAS U VRANJU PREKRŠILO NJIH 19: Smederevci krenuli na sahranu i uhapšeni kod Bujanovca

KRIZNI ŠTAB: 2200 ZARAŽENIH, 7 NOVIH SMRTNIH SLUČAJEVA! (VIDEO)

- Molim Vas, da li imate stan ili samo prenoćište? Ja sam sa sela.

Iz mene su reči same izvirale, nisam ih prosto mogao zaustaviti. Ona me prekinu. 

- Stvarno sinko, nemam. Okrenu se i ode. 

U sledećem stanu nije bilo nikog. Zvonio sam, niko ne otvara. Idem dalje. Uz stepenice potroših poslednju snagu nade. Samo što sam stavio prst na zvono, čuo sam ključ u bravi i vrata se otvoriše koliko im je lanac dozvoljavao. 

- Ko si ti? - prošapta ženski glas. 

- Molim Vas, ja sam sa sela. Tražim prenoćište ili stan. 

- Nije ovo hotel. 

- Znam. 

Vrata se otvoriše. Pojavi se devojka crne kose u prozirnoj bluzi i kratkoj suknjici. Oči su mi stale. Pluća bez vazduha. Nisam čuo njene reči. 

- Božiji čoveče, ko si ti? lz kog si kraja? Čuješ li ti mene? 

Došao sam k sebi. Počeo sam da pričam ko navijen, da bih slučajno koju reč zaboravio. 

- Hajde, uđi. 

Ulazila je polako. Ušao sam za njom. Imao sam osećaj da hodam po slomljenom staklu. Prosto je cvrkutala. 

- I ja sam sa sela. Moji su pre pet godiina došli u grad. Prodali su sve na selu. Kupili su stan kad sam ja završila osnovnu školu. Sada studiram.

Dok je pričala, hodala je po stanu. Ja sam se stalno okretao prema njoj. Primetila je. 

- Sedi. 

Tu reč sam tih trenutaka najviše želeo da čujem. Davno je bilo jutro. 

- Opusti se. Znam kako ti je. Još osećam selo. Tako mi je drago da imam s kim da razgovaram. Moji su pre par dana otišli na more. Ja moram da učim pa sam zbog toga ostala. lspiti su tu. Večeras prenoći kod mene. Sutra, tražiću stan za tebe. Mnoge poznajem. 

Stvarno sam bio sretan. Sela je ispred mene. Ionako kratka suknjica još se više izgubila. Nisam imao hrabrosti da pogledam u nju. 

- Hoćeš nešto da popiješ? - upitala je podigavši se. 

- Može. 

Nikad nisam verovao u Boga. Tog trenutka sam bio ubeđen da on postoji. lz tih misli me vrati njen glas. 

- Imam konjak. 

- Može. 

Vratila se sa flašom i sa dve čaše. 

- Sipaj. Ja odoh da zakuvam kafu. 

Dobio sam snagu. Čim se okrenula, nagnuo sam iz flaše. Oči su htele da iskoče. Konjak je skrenuo u suprotnom pravcu. Prvo sam napunio njenu času. Zatim sam opet potegao iz flaše. Tražio sam snagu. Napunih svoju času. Hodala je polako noseći tacnu s kafom. Dok je spuštala, video sam njene dojke. 

- Hoćeš da zapališ? 

- Može. 

Prvi put sam tada stavio cigaru u usta. Nisam imao hrabrosti da kašIjem. Pogledala me je nasmešila se. 

- Znam. I meni je tako bilo kada sam počinjala. Vidi sad. 

Pravila je kolutove dima, što me je oslobađalo. Čas sam gledao u grudi koje su se videle kroz providnu bluzu i duboki dekolte tako da su skoro bile napolju, čas u prekrštene noge. Uz kafu i piće pričali smo o sebi i o svojima. Naizmenični pogledi bili su sve slobodniji. 

- Sigurno si umoran. Mogao bi ići na kuppanje. 

Ustala je i krenula prema kupatilu. Ja za njom. Stajao sam oslonjen na vrata dok se saginjala i prala kadu. Sve do tada sam mislio da ima crne gaćice. Tek tada sam shvatio da ih uopšte nema. Moje pantalone postale su uske. lspupčenje na njima bilo je sve veće. Ona je to primetila kad se okrenula. 

- Slobodno se svuci tu pred vratima, da ne kvasiš odeću. Ja moram još da učim. 

Stajao sam ukočen kao kip. Nisam verovao svojim usima. Do tog trenutka nikad se nisam svukao pred ženskom. Kada se vratila, ja sam još stajao. Primetila je o čemu se radi. 

- Hajde, svuci se u kupatilu, pa mi daj odeću. 

Otišao sam bez pogovora. Osećao sam veću slobodu kad sam ušao u kupatilo. Kroz odškrinuta vrata dodao sam joj košulju i pantalone. Gaćice sam zadržao. 

- Daj i njih! 

Nisam imao kud. Morao sam ih dati. Pošto mi je bilo prvi put da se kupam pod tušem, pošteno sam se ispekao i rashladio dok sam podesio vodu. 

- Dragana, dodaj mi odeću. Gotov sam. 

- Stvarno ne mogu. Radim nešto. Uzmi sam. 

Verovao sam joj. Stavio sam peškir oko sebe izašao. Stao sam kao ukopan kad sam video da ona drži u ruci moje gaćice. 

- Hajde, uzmi ih. Daj meni peškir. Ja ću tebi tvoje gaćice. 

lmao sam utisak da su mi noge zabetonirane za parket. Nisam mogao da se pomerim. Sve mi je bilo kao oduzeto. Jedino mi se kurac mimo moje volje kretao. Bio je sve veći. Prišla je i klekla. Moje gaćice su odletele u drugi kraj sobe. Jednom rukom je zadigla peškir, drugom uzela njega. Gledao sam šta radi. 

Bio sam hipnotisan sve do trenutka dok ga nije stavila u usta. Peškir je pao na patos. Soba se vrtela oko mene. Počeo sam ubrzano da dišem. Uzela me je za ruku i povela. Stigli smo do stočića. Tu je stala. Onda se obema rukama naslonila na njega tako da je meni okrenula svoju lepotu. Ja sam i dalje stajao kao ukipljen. Gledao sam u njenu šumicu. 

- Molim te, priđi bliže. 

Disala je isprekidano dok sam joj prilazio. Jednom rukom se pridržavala dok je drugom tražila moj kurac. 

- Hajde. Priđi bliže. Prišao sam bliže. 

- Stavi ga u moju ruku - zahtevala je. 

lspunio sam joj želju. Moj se nabrekli kurac vrlo brzo izgubi negde duboko u njenom dvorcu strasti. Brzaci koji su se javili u mom telu vratili su me u stvarnost. Bio sam svestan situacije u kojoj sam se našao. Spustio sam ruke na njene dojke. Ne znam ni sam odkud mi tad dođe snaga da prosto podivljam. Kopao sam po njenoj pički žešće nego što bi kopao bolesnik od zlatne groznice. Nisam znao da je i ona divlja. Počela je da vrišti. Uplašio sam se da joj je loše. Zamalo da stanem. 

- Hajde brže. Molim te. Još! Još! 

lz mene je počelo nešto da izlazi. Znao sam šta je to. 

- Tako! Tako! Daj mi još sperme. Žedna sam. Napuni me. 

Malo kasnije, ustala je i poljubila me je. 

- Bićeš ti dobar mladić. Samo s tobom treba raditi. Odoh u kupatilo. Ti popij konjak. Odmah ću ja. Konjak mi je tog trenutka bio neophodan. Pio sam iz flaše. Skupio sam odeću po sobi i počeo da se oblačim. 

- Šta to radiš? - upitala me je kada se vratila iz kupatila. 

Bilo mi je jasno šta treba da radim. Svukoh se na brzinu. Nasmejala se i sela pored mene na krevet. Nisam skidao pogled sa nje. Zagrlila me je. Učila me da se Ijubim. Ljubio sam joj vrat. Dojke. Njih sam morao blago milovati. Sisati. Lep je pupak imala. Rukom mi je pokazala da ustanem. Poslušao sam je. Ona je skliznula u ležeći položaj. 

- Sad mi priđi i klekni među moje noge. 

Bio sam zbunjen i znatiželjan. Cvrkutala je. 

- Kako si ljubio mene. tako ljubi i nju.. 

Zbunio sam se. 

- Koga? 

- Nju. Moju pičkicu. Hajde, molim te. 

- Nisam nikad, ne znam ja to. 

- To je sasvim lako. Prvo je poljubi. Zatim, liži kao da je sladoled. 

Da je ne bih povredio, poslušao sam. Prvo sam je poljubio. Ona je razmaknula svoje usnice. Ja sam oborio glavu, isplazio jezik i zažmurio. Prvo sam lizao polako. Zatim sve brže. 

- Joj, joj. To, to. Sad mi daj svoj sok. Molim te. Hajde. Brže, brže. 

Sama je podigla svoje noge skupljene u kolenima. Bilo mi je lako da uđem u nju. Radio sam što sam brže mogao. Moj sok je punio njenu utrobu. lscrpljen, ispružio sam se preko nje. 

- Idi. Istuširaj se dok ti ja spremim ležaj. 

Otišao sam. Ovaj mi je put tuširanje mnogo više prijalo. Kad sam se vratio, ležaj je bio spreman. Pred spavanje, potegao sam još jednom iz flaše. Samo što sam prispao, Dragana se polako uvukla u postelju pored mene. 

- Lepše je spavati udvoje. Ne ljutiš se? 

Privukao sam je sebi i poljubio. 

- Stvarno se ne ljutim. 

Lagano je milovala moje tromo telo. Trgao sam se kad je rukom prešla preko mog kurca. Nije dala da se pomerim. 

- Ne. Ti ne mrdaj. Odmori se. 

Za kratko vreme on je opet bio spreman. Čudila me je njegova snaga. Ja nisam imao snage da se pomerim, a on je opet bio pun snage. Opet ga je stavila u usta. Imala je osećaj za njega. Milovao sam joj kosu. Dojke. 

Polako se pridigla, sela na njega. Skakala je na njemu kao jahačica. Počela je da se njiše. Uspeo sam da joj uhvatim dojke i da joj sisam. To je bio vrhunac za oboje.

- Ti si genije. Brzo učiš - rekla je.

Ona je brzo zaspala. Meni još dugo nije išao san na oči. Zaspao sam pred samu zoru. Pored toga što sam lekcije brzo učio, svaki dan smo ih ponavijali. Sve dok joj nisu došli roditeiji. Upoznala me je s njima. Uz njihovu pomoć, našao sam sobu. Ona je dolazila svaki dan. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti