13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KAKO JE VELIK I LEP Mokra sam, sad ću ga ovlažiti usnama i zajahati!

Svitalo je a mi budni, goli i znojavi, sve je mirisalo na uzdah osećaja u kom se topila ljubav, sve je mirisalo kako to ona kaže na - još. Čarobno jutro, miris vagine u ustima, sjaj zadovoljne žene koja je ležala pored mene, izrazito uočenih kukova, izbačene guze i lepih grudi... Jebo sam je nekoliko puta, svaki put sam lizao njenu vrelu vaginu, uživao omeđen njenim bedrima dok je izdisala i tražila više, sve sam od sebe dao da je dobro izjebem, i jesam.

- Ti si deo onog mog mladenačkog sna kojeg sam želela celi život a nisam znala da si tako blizu, sad mi je jasno da je zabranjeno voće najslađe - nasmejala se i prekrila svoje telo črašafom.

Samo sam je gledao, bez daha i reči, bila je vatrena, poželjna, bila je sve ono što bi se moglo poželeti. Bila je to zora, čarobna zora u kojoj sam dao sve što sam imao da dam. Dok je stidno gledala ispod čaršafa, upitao sam:

- Kakav sam bio?

- Bio si fantastičan, sve je bilo predivno, popunio si me skroz, osetila sam strst i veličinu, osetila sam snagu i zadovoljstvo, osetila sam usne tvoje koje su me ljubile po celom telu, osetila sam se ženom i hvala ti zbog toga.

SVE O KORONI

PREDSEDNIK SE NE OSEĆA DOBRO, OBRATIĆE SE U NAREDNA DVA DANA

DANAS JE NAJGORI DAN ZA SRBIJU: JOŠ 7 MRTVIH! (VIDEO)

NAJAVA MINISTRA FINANSIJA: Država će svakom građaninu uplatiti 100 evra!

HUMANI VOLONTERI GRADA BEOGRADA ZA HAPPY BSC: Ništa nam nije teško! (FOTO)

PRVA IZJAVA ZARAŽENOG DOKTORA SA SAJMA: Nadam se brzom oporavku i aktivnoj pomoći građanima

U nekoliko poza, tri puta za noć, sve je bilo onako, ma bila je za peticu. Tako je uživala u svemu, tako je znala da ga sisa, da ljubi sve. Sve je volela i sve je tražila, uživala je maksimalno. Kad sam ju ejebavao sa guza popularno ili odozgo, gledao sam kako moj kurac nestaje u toj ženi koja sve svom željom nabijala na njega. Gledao sam kako se izvlačio iz nje i ponovo nestajao u njoj, ulazio je celi što je strvaralo ludilo u mome telu. Postavila mi je pitanje:

- Kako si osetio da sam ja vruća žena?

- Ne znam ali kao da mi se samo reklo.

- Mlad si, a dobar u krevetu.

- Koliko sad imaš godina - upitala me kroz osmeh.

- Dovoljno. Ti to najbolje znaš.

- Znam. Pa ne ljutiš se na mene?

- Ne ljutim.

- I šta dalje.

- Ništa - rekao sam.

Moje godine su duplo nego tvoje, možda ćeš promeniti mišljenje.

- Dok se dobro ovako jebeš, sigurno neću - odgovorio sam joj.

- Jel se stvarno tako dobro jebem?

- Da stvarno se dobro jebeš.

- A šta ti je u svemu tome najljepše?

- Sve, sve je super, imaš lepo telo, lepo sisas kurac, lepo se ljubiš i jako se dobro jebeš, sa obzirom na tvoje godine 40+. Još si vatra u krevetu.

- Koju pozu naviše voliš?

- Volim kad mi sisas kurac i kad se nabiješ na njega, a onda volim da te jebem zguza. Pička ti je mala sa obzirom da si rađala, imaš izrazito malo i tesnu pičku.

- Ma čini ti se jer ti je dosta velik kurac, pa me svu popuniš. Miloje, reci mi iskreno, stvarno voliš da me jebeš.

- Volim.

PROČITAJTE JOŠ

PREDSEDNIK PRIVREDNE KOMORE: Čak 595 kompanija redukovalo ili obustavilo rad!

PRIVREDI VIŠE OD PET MILIJARDI EVRA: Evo šta dobijaju velike kompanije a šta paušalci

SINIŠA MALI: Privredni paket mera vredan 5,1 milijardi evra!

NIŠKI ČAIR SPREMAN: Sve gotovo u privremenoj bolnici za zaražene koronom

Onda se ustala, kako su joj guzovi igrali dok je odlazila iz sobe u kupatilo, kako je to još uvek zgodna žena, kako samo ima lepe grudi, stvarno to treba jebati još neko vreme. Prošlo je nekoliko dana, ostavio sam je da uživa, da se odmori, da se opusti, dva-tri dana želeo sam da bude sveža. Tako je i bilo. Bio sam u nekoj birtiji sa prijateljima, kasnije sam pošao tamo, a tamo je ona uvek bila, bilo je to blizu i uvek na istom mestu. Ušao sam polako, miris cigareta osetio se onako besmisleno, već sam bio tu, tu gde sam ja uvek bio a nisam to ni znao, bio sam sam sa njom, ženom koja je bila tu na dohvat moje ruke kad god mi je to trebalo, posmatrao sam je pijanim pogledom dok je njena kratka spavaćica otkrivala njeno golo telo ispod tog komada krepe za spavanje.

Gledala me kroz dim cigareta i prigušenog svetla stone lampe u treptaju televizora na kojem je bila odjava programa a za mene je program tek počinjao. Prišla mi je onako, spustila se dok mi je otkapčala šlic i vadila moj već dignuti kurac. Uzela ga u ruku i počela se ljubiti, ali polako.

- Kako je lep, velik!

Svaki put mu je isto govorila. Volela je veliki kurac, volela je komad kako, ona kaže, dobar kurac je mir u kući, uvek sam želela da imam mir u kući i napokon ga imam.

- Želim da se jebem sama, želim da se jebem večeras sama i polako.

Prepustio sam se njenim željama.

- Samo se opusti, pa ti si u svojoj kući.

Totalno sam se opustio i osetio njena usta u koja je stavila moj kurac, sisala je polako navlačila ga a on je bio kao kost, tvrd i spreman da je jebe celu noć

Kako se jebala tu noć, sve se samo govori. Tri puta sam svršio u nju. Jaukala je zadovoljna, vrhunac je doživela jašući me kao konja, divljeg i mladog konja želje njene mladosti, svršavala je na meni kao devojka umišljena a bila je bolja od nje.

- Jebi me samo me jebi.

Tiho je kroz uzdahe govorila dok se nabijala na kurac njene neostvarene mladosti, ali zato je bila srećna sad. Svršila je i opustila se na meni.

- Hvala ti za ovo, vratio si me za tren u moje dvadeste, svaki me put jebeš tako lepo i tako sam srećna što to radiš.

Bio sam zadovoljan. Želeo sam da bude i ona isto tako jer je zaslužila, žena koju nisu jebali kako treba ili nisu mogli ili nisu znali. Žena koja je stvarno seks mašina i sa 40+ jebe se bolje nego i jedna djevojka koju sam jebao do sada. Umoran zaspao sam, ujutro sam se probudio, bio sam sam, obično jutro. Ponedeljk. Telefon je zazvonio, nisam se javljao. Ostavila je poruku...

”Sendvič ti je u frižideru, vidimo se kasnije, volim te puno”.

Volim i ja tebe. Samo sam se nasmejao i nastavio da spavam…

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti