13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

GUTANJE NA MESEČINI Obradila ga je profi, pa sam joj zabijao prstiće

Dogovor je bio da se nađemo kod nje u selu. Nije mogla izaći pre ponoći pa sam strpljivo čekao, zagrevajući automobil, kako bi nam bilo prijatno kada se poskidamo. Ono šta ja nisam znao je da je ona za mene, to veče, spremila nešto fantastično. Izgledala je kao i sve druge žene tridesetih godina, ja sam nekoliko godina stariji od nje, nije važno…

Pustio sam muziku koju ona voli i palio cigaretu za cigaretom dok sam je čekao. Nedugo što sam stigao na ugovoreno mesto, poslala je SMS da dođem pred njenu kuću. Nakon minut, već je sedela u mom autu. Krenusmo. Svuda je bila tama i mogao sam stati gde god sam hteo, ali ja sam odabrao jedan mali sporedni put koji je išao negde uzbrdo, u nadi da niko neće naići. Znam, droljasto je to raditi u autu, ali nismo imali gde tada. Nebitno...

Čim sam zaustavio motor, počela je da me ljubi, grli i miluje po čitavom telu. Do tada sam uvek morao njenu ruku stavljati na kurac da ga započne milovati, ali to veče sama je to učinila. Divno se ljubila, njene velike sise su ispale iz razdrljane majice, noge u kratkoj suknjici su sevale na mesečini… Predivan prizor. Milovao sam, naravno, šta sam pre stigao, a ona je u svemu tome jako uživala. Prešli smo na zadnji sic i nastavili da se milujemo. U tren oka smo se poskidali i ona uze moj kurac u ruku i poče ga lagano drkati.

Ja sam se igrao njenim sisama. Uzimao sam jednu pa drugu u usta i tako naizmenično

- Hoćeš da ti popušim, a? - upitala je i ponavljala tu rečenicu nekoliko puta dok ga je drkala.

Legao sam koliko sam mogao na zadnjem sicu a ona ga je polako stavila u usta. Malo po malo i čitav moj kurac je bio u njenom grlu. Počela je i jaja da mi liže dok sam ja već polako počinjao da je jebem u usta. Fenomenalno je pušila i pošto su mi jaja bila prepuna spreme jer danima nisam svršio, potapšah je po ramenu i rekoh da ću ubrzo svršiti.

- Pa svrši - reče ona i ponovo ga vrati u grlo.

Nisam dugo izdržao i počeh joj se prazniti direktno u grlo. Ono što tada nije progutala, progutala je kad je izvadila, a bilo je jako mnogo sperme. Curilo joj je niz bradu, a ona i to pokupi prstom i poliza.

- Slatka ti je sprema, ljubavi - reče i leže na leđa da je poližem.

Raširio sam joj pičku i počeo lizati sve redom. Počeo sam i prste da guram, jedan po jedan… tri… četiri… Gurao sam sve do korena palca. A onda sam ugurao i palac! Čitava šaka joj je stala u vrelu i vlažnu pičku. Stenjala je i mešala, držala me za ruku, uvijala se, nabijala… Meni je kurac naglo skočio od tog prizora. Izvadih šaku i nabih joj kurac u pičku, prvo polako a onda sve brže i jače.

- Jebi me - vikala je ona.- Jebi me, ljubavi! Jebi svoju dragu!

SVE O KORONI

STIGLO DESET TONA POMOĆI: Emirati nisu štedeli! U Beograd sleteo avion pun zaštitnih sredstava

HAPPYBSC VODIČ ZA KUPOVINU MASKI: Nekada 25 dinara, a danas...

SVE JE SPREMNO: Danas prijem prvih pacijenata na Sajmu

MOĆNO I JEFTINO SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU: Jače od alkohola i aspesola, a možete ga naći u prodaji

KORONA DONELA I NOVA PRAVILA ZA SAHRANE: Ovo je pravilnik za poslednji ispraćaj najmilijih

Da, jebao sam je, jebao što sam jače mogao i ljubio je i milovao kako i kud sam stigao. Izvadio sam ga nakon nekog vremena (ko bi u takvim prilikama gledao koliko je sati?), a ona ga ponovo vrati u grlo. Ja sam se nekako savio da joj ližem pičku dok ona meni puši i kada sam počeo da je ližem, ona reče:

- Stavi ponovo šaku, ljubavi, osećaj je nenadjebiv!

Ponovo sam polako gurao prste u nju sve dok joj čitava šaka nije stala a onda sam, do kraja napaljen, ponovo počeo da joj svršavam u usta. Ovaj put, nastavila je da puši kurac i nakon mog orgazma, prethodno svu spermu popivši. Mešala je kao luda dok joj se moja šaka sve dublje zabijala u mesnatu pičku, dok je ona doživljavala ko zna koji orgazam. Veoma lako je dolazila do orgazma, a kada bi počela da svršava, svršavala bi u serijama, neprestano, sve dok više ne bi mogla izdržavati orgazme, sve dok svršavanje ne postane bolno. Posle smo ležali i milovali se, pričali o svemu i svačemu i naravno, na kraju svako ode svojim putem.

Priznajem da sam zamalo dobio infarkt kada sam joj prvi put svršio u usta. Od te večeri nam je fenomenalno, moj svaki orgazam završava u njenom grlu, šaka joj je često u pički, a u poslednje vreme zavolela je i analni seks, iako ga je pre mrzila. Srećni smo i zadovoljni.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti