2°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

OČUVANA MATORKA I BAŠ, BAŠ USKA: Halapljivo sam lizao, a onda ga je poljubila punim usnama

Kada sam odlučio da želim da se oženim Snježanom, devojkom sa kojom sam bio već pune dve godine, nisam ni slutio kakvo me uzbuđenje tek čeka. Snježanini roditelji su bili razvedeni pa je ona odlučila da poseti oca koji je živeo u Australiji. Bio sam razočaran tom vešću, ali šta je tu je.

Prvo što mi je prošlo kroz glavu kada mi je rekla da ide u Australiju i da će tamo biti oko dva meseca je kako ću da izdržim toliko vreme bez njene prelepe pičkice. Sredili smo sve oko vize i njenog polaska tako da je sve bilo spremno da krene. Kada smo stigli na aerodrom, pre nego što je krenula, rekla mi je:

- Saša, znaš da mi je mami za par dana rođendan, odvedi je u na večeru da se malo oraspoloži sada kada i ja nisam tu.

Nisam baš bio oduševljen tim predlogom ali sam potvrdno klimnuo glavom. Moja buduća tašta je bila veoma atraktivna žena koja će za koji dan napuniti 40, mada kada je covek prvi put vidi ne bi joj dao više od 30. Znala je da izgleda fenomenalno za svoje godine ali nije baš mnogo pridavala tome. Oblačila se veoma konzervativno tako da njene prelepe obline nisi baš dolazile do izražaja osim njenih punih usana koje su uvek bile dodatno ulepšane crvenim karminom.

Vreme je prolazilo pa je tako došao i taj dan, morao sam da ispunim ono što sam obećao Snježi. Pošto sam već ranije sve dogovorio sa Jelenom (tako se zvala majka moje buduće ženice), ostalo je još samo da svratim do cvećare i izaberem jedan lep buket, nije red da idem praznih ruku. Pozvonio sam i vrata su se polako otvorila.

Ispred mene se pojavila prelepa "matorka" u crnoj haljini sa, za nju neobično, dugim dekolteom. Ono što sve do sada nisam primećivao na njoj došlo je do izražaja. Pošto nisam uspeo da se snađem u tom trenutku ona je uzela cvece iz mojih ruku i smešeći se pitala:

- Nadam se da je to za mene.

- Da, naravno - odgovorio sam i dalje neverujući svojim očima.

Brzo sam došao sebi kada je rekla da je Snježana još nije nazvala da joj čestita rođendan. Večera je protekla uobičajeno uz malo priče i malo više vina. Već je bilo kasno pa sam predložio da krenemo. Kada sam je dopratio do vrata njenog stana pozvala me je unutra.

- Nije baš fino da me ostaviš sada samu, ipak, mi je rođendan.

Ušli smo unutra. Odmah nam je donela flašu vina i dok je išla ponovo prema kuhinji, jer je zaboravila otvarač, osetio sam gledajući je kako lenjo vrti kukovima da mi se kurac budi i ukrućuje. Odmah sam prekrstio noge da slučajno Jelena to ne bi primetila. Dok je otvarala vino flaša se "slučajno" prevrnula u moje krilo. Jelena je brzo zgrabila krpu i krenula da briše vino sa mojih pantalona kada je videla veliku nabreklinu na njima.

Ostavila je krpu i rukom mi ga pomilovala. Kurac samo što mi nije eksplodirao. Podigla je glavu i pogledi su nam se sudarili, nisam više mogao da izdržim privio sam je čvrsto uz sebe i strasno poljubio. Jezici su nam se isprepletali, ruke su mi polako klizile niz njeno očuvano telo i polako tražile svoj cilj ispod haljine. Na moje veliko iznenađenje nije nosila gaćice tako da mi se ruka odmah našla na njenoj već vlažnoj pičkici. Sva se stresla i izvila od zadovoljstva.

- Koliko sam samo puta maštala o ovome - rekla je Jelena.

To je još više rasplamsalo vatru u meni, svukao sam joj haljinu i polako ljubeći je po celom telu krenuo ka njenoj mačkici. Njena predivna pička bila je obrijana, nije bilo ni jedne jedine dlačice. To me je oduševilo tako da sam halapljivo krenu da ližem pičku moje buduće tašte.

Svršila je veoma brzo, hvatajući rukama moju kosu i govoreći nešto što nisam razumeo, ali to nije ni bilo tako važno. Ubrzo sam se našao na leđima dok je moja Jelena se pripremala da stavi moj kurac u usta. Kako sam se samo divno osećao kada mi ga je poljubila svojim punim usnama, pušila mi ga je kao nijedna do tada, mislio sam da cu eksplodirati od zadovoljstva kada sam svršio u njena usta.

- Želim da te osetim u sebi - rekla je Jelena.

Kurac mi je ponovo bio ukrućen. Polako i nežno sam ušao u Jeleninu pičkicu, bila je neverovatno uska.

- Jebi me, kao što jebeš moju ćerku!

Kada je to rekla, krenuo sam divljački da je nabijam na moj kurac, u glavi mi je sve tutnjalo od uzbuđenja. Okrenuo sam je i počeo da je nabijam odpozadi, bilo je fenomenalno. Osetila je da sam uskoro blizu vrhunca, brzo se okrenula i uzela ga u svoja usta. Ponovo sam svršio u njih. Pali smo na krevet i tako zagrljeni zaspali. Probudio me je moj mobilni telefon, bila je to Snježana.

- Ćao ljubavi, izvini što sam te probudila. Kako je protekla večera sa mojom mamicom?

Brzo sam ispričao kako smo večerali i da sam je otpratio kuži.

- Onda, kakva je moja mamica? - pitala je Snježana. 

- Šta kažeš, kako kakva ti je mamica? - zbunjeno sam odgovorio.

- Ajde nemoj da se praviš lud znam da je pored tebe, daj mi mamu da joj čestitam i ja rođendan.

Kako su se dalje stvari odvijale između Snježane, Jelene i mene... Uhhhh...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti