6°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KONAČNO SAM SE NABILA NA CRNU AŽDAJU Tvrd kao kamen, ogroman, pulsirao je i meni i dovodio me do ludila

Slušala sam dosta priča o crncima i njihovim ogromnim kitama ali sve sam mislila da su to samo priče. Zapravo crnci me nisu ni privlačili.

Imam 23 godine, živim na moru i radim u jednoj poslastičarnici na obali gde pristaju brodovi. Moje kolegice i ja obožavamo gledati (naravno koliko stignemo) snažne i nabildovane dečke koji rade na brodu i svaki dan pristaju baš u blizini naše poslastičarnice. Svako toliko bi nam namigli ali nikako nismo mogli uskladiti vreme za piće s njima.

Radio je tu i jedan crnac. Koliko sam čula, jako dobro govori naš jezik. Imao je snažno nabildovano telo, široka leđa i ramena, a uzak struk. Mogla bih to opisati kao da je imao telo poput trougla. Sve mi je više nesvesno pogled bežao njegovom međunožju. Ohoho, imalo se šta i videti… Tu nedelju radila sam popodne i uveče, kada smo završili, dočekao me taj zgodni i neodoljiv crnac. Predstavio se da se zove Mikael ali ga svi zovu Mike ili Miki.

SKINULI SU MI NAJLONKE I GAĆICE I REDALJKA JE POČELA: Jedan po jedan, brzo, jako, sve je pucalo!

- Znaš već dugo te gledam i jako si lepa. Najlepša si konobarica.

O kako sam se samo zacrvenila. Gledajući njegovo telo i njegove snažne ruke strašno sam se uzbudila. Moram napomenuti da sam dve godine sama. Dve godine suše je puno! Inače me je vozila kolegica ali sam joj rekla da će me večeras odvesti Miki. Nemalo se iznenadila. Na odlasku mi je dobacila:

- Nazovi me.

TOOOOO DEVERE DAJ MI GA: Lupaj me, razvaljuj, ja sam tvoja čupava kobila

Seli smo u njegovu mečku. Veliko auto - pomislila sam u sebi. Miki je vozio i puno je pričao, očigledno je i on bio nervozan. Pola je govorio naški, pola engleski, ali smo se itekako sporazumeli. Prolazili smo kraj šumice i rekla sam da skrene na jedan puteljak. Poslušao me i kada je zaustavio auto rekao je da voli žene koje preuzmu incijativu. I opet sam je preuzela.

Poljubila sam ga u usta, pa u obraz, onda u vrat. Celo vreme sam mu milovala grudi. Skinula sam mu majicu i ljubila i lizala te savršene čvrste grudi. Duboko je disao.

- Ahhh - tiho je uzdahnuo i stresao se kada sam mu jezikom palacala bradavice.

Zatim sam skinula svoju košulju i ostala samo u grudnjaku, a dlanom obuhvatila njegovo međunožje. Bio je tvrd i čvrst. Zavukla sam ruku u njegovu trenerku a on ispod mog grudnjaka. Koja kurčina! Jedva sam ga uhvatila. Malo se podigao da mu svučem trenerku i u tom trenutku iskočila je njegova čvrsta i velika kurčina. Ma veći kurac u životu nisam videla i to nije preterivanje. A tek deblji. Malo je bio zastrašujuće, ali više napaljujuće.

PODELILA SAM MOG PASTUVA SA RASPUŠTENICOM Jedan mali, ali debeli bio je dovoljan za nas dve

Spustila sam glavu dole i polizala mu ogroman glavić. Zatim sam ga celog polizala milujući mu prstom glavić. Njegovo disanje je bilo sve dublje i isprekidanije. Au, koji novi uzbudljiv osećaj! Među mojim nogama bila je prava poplava. Zinula sam što sam više mogla i strpala ga u usta. I drkala sam ga i pušila. Stenjao je i drhtao.

- Ohhh baby… oh kako… aaaaaahhh… dobro je… verryy gooooood!!! Auuuuu… jjjjjooooojjjj… tooooo maaalaaaaaa… - počeo je da se trese i viče.

Mene je to dodatno napalilo. Počeo se grčiti i svršavati. Kako je samo svršio…

- Joj mala ni jedna mi nije tako lepo i dobro popušila - rekao je kada je došao sebi.

KORONAVIRUS! PROČITAJTE OBAVEZNO!

NEMA MESTA PANICI! Uživo sve o KORONA VIRUSU! Lončar ISTIČE: Slabiji je od sezonskog gripa!

MINISTARSTVO ZDRAVLJA ODLUČILO! Važno obaveštenje o koronavirusu!

ČUVENI PULMOLOG DR BRANIMIR NESTOROVIĆ O KORONAVIRUSU: Ne dajte da vas lažu, to uopšte nije respiratorni virus!

OPASNI VIRUS DOŠAO I DO GRANICA NAŠE ZEMLJE! Lončar: Realno je da korona stigne i u Srbiju!

Očigledno se nisu usudile strpati ga u usta. Meni se na tren činilo da se gušim ali želela sam ga zadovoljiti. Kasnije se on meni trostruko odužio. Ma peterostruko!!! Ono što je sledilo nisam nikada ni sanjala… Otkopčao mi je grudnjak i zavukao ruku pod suknju. Milovao mi je bedra i ljubio sise. Lizao mi je bradavice, sisao ih i lagano grickao. Izludeo me! Tada je prstima počeo prelaziti po mojim mokrim gaćicama na što sam se ja cimnula. Skinuo mi je gaćice pa suknju. Bila sam potpuno gola, drhtala sam i stenjala od uzbuđenja kakvog sam prvi put osetila.

ODRALI SU ME Sve je sjurio u mene, da bi me posle razvlačili u sendviču

- You are so beatiful - rekao je tiho.

Nastavio me je ljubiti po sisama dražeći mi bradavice, a prstom nežno milovati klitoris na što sam glasno uzdahnula i zatvorila oči. Sve sam glasnije dahtala i stenjala. Ljudi, kako je to dobro radio. Prstima je počeo prodirati u moju unutrašnjost koja je gorela.

- Ajjjj… ahhhh… uhhh… - stenjala sam.

Počela sam i jecati a telo mi se grčiti. Moje telo preplavio je predivan užitak i izgubila sam se u orgazmu. Nisam više mogla, želela sam tu ogromnu kitu u sebi. Opkoračila sam ga i sela mu u krilo, a njegova batina legla je na moj stomak. Malo sam ga drkala i onda se podigla a njega stavila ispod sebe. Namestila sam njegov glavić na ulaz moje pohotnice koja je gorela i ispuštala sokove kao nikada do sada. Glavić mu je bio prevelik i tiho sam prostenjala. On me je držao za kukove. Zatvorila sam oči, zabacila glavu i počela se nabijati.

- Ahhhhhhhhh… aaaaaaaa… aaaaaaaa… jaaaooooooojjjj… - propratila sam svoje nabijanje stenjanjem i uzdisanjem.

RAZDEVIČIO ME I ŠUTNUO: Bio je jako debeo, a dužina... pitala sam se da li ima kraja

Već sam se preznojila. I jecala sam i stenjala. On je svoje usne položio na moje sise i lizao ih i ljubio. To mi je stvaralo dodatni užitak da sam se još više ovlažila a mislila sam da više neću moći. Uspela sam se nabiti samo do pola pa sam se podigla i opet vratila nazad. Nisam prestajala stenjati i uzdisati od užitka. I on mi se pridružio.

- Ahhh Miki… Oh Miki… jao kako je dobroooo… Najbolji si… Aaaaaaaahhhhh! - vikala sam jer se nisam mogla kontrolisati.

Nije mi trebalo dugo da svršim. Uz vrisak i kroz suze sreće sam svršila a on je još bio u naponu. Klonula sam glavom na njegovo rame i izljubila ga. Još sam bila nasađena na njemu i osećala sam kako mu kurac pulsira. Duboko je disao i lagano drhtao. Podigao me još uvek nasađenu na njegov tvrdi kurac i nosio negde. Doveo me do jednog drveta i polako spustio a meni su noge klecale.

Okrenuo me je i ja sam zagrlila drvo i ispela se. Polako i nježno je milovao glavićem moj klitoris i rupu koja je čeznula da ga opet primi.

TAKVOM POŽELJNOM TELU FALILA JE BATINA Jaukala je, mešala i razrađivala svoje rupice

- Ajde Miki daj mi ga… Jebi me… rasturi me… Joj koliko te želim… Daj mi ga… - govorila sam kao u bunilu.

I napokon je počeo prodirati u mene. Činio je to polako i nežno. Jednom rukom ulovio je moju sisu. Zatim ga je naglim trzajem zabio, na što sam ja ciknula. Ali bilo je lepo. Izvadio ga je pa ga opet zabijao. Jao kako je to dobro radio. Želela sam da to zauvek traje. Taj osećaj koji je preplavio moje telo nikada nisam do tada osetila. Tresla sam se i gubila u nekom bunilu. Više nisam znala za sebe.

BOŽE MOJ, POCEPAO MI JE ŽENICU Ona je bila nežna, ali je on skroz razbucao pa je sada prevelika za mene

Jecala sam i plakala od neopisive lepote. Orgazmi su me tresli jedan za drugim. I on se počeo tresti i grčiti. Glasno je svršio i posuo spermu po meni toliko kao da se upišao. Zagrljeni smo se smirivali. Polagano i nežno smo se ljubili još uvek boreći se za dah.

Odveo me je do auta i postavio na haubu, pa kleknuo ispred mene. Počeo me lizati a ja sam zadrhtala i blaženo uzdahnula. Kako je samo to dobro radio. Opet sam počela gubiti kontrolu nad sobom a baš kada je trebalo da svršim uvalio mi je kurac u pičkicu. Vrisnula sam i tresla se, a on ga je vrteo u meni. Kada sam se smirila ostao je i dalje tako u meni.

MACO, UĐI, ČEKA TE TATICA: Bolja si od keve, sada ću te napuniti

Kada sam ja zavrtila kukovima počeo me žestoko nabijati. Bili smo u takvom položaju da sam mogla videti kako me proširuje i ulazi u mene do pola a izlazi sav mokar i sluzav. To me je dodatno napalilo. Sve vreme dok me nabijao stiskao je moje sise.

- Oh najbolji si… samo tako nastavi… aaaahhh - stenjala sam.

- Jooooj kako je lepo… - prostenjao je i on.

Podigla sam se i čvrsto ga zagrlila. Stiskala sam ga za ramena i leđa pa za guzzu nabijajući ga još žešće u sebe. Svršila sam i izgubila pojam o svemu. Ne znam kako smo se našli na travi na kojoj je bila dekica. E to mi se stvarno nikada nije dogodilo. Jesam li za tren zaspala ili izgubila svest od lepote i jačine orgazma, nemam pojma.

ŠEFICA JE BILA MOJA CELU NOĆ Primila ga je na Adi, onda me je odvela u hotel na dalju obradu!

Nasadila sam se opet na njega i jahala ga mahnito i luđački. To ga je izludilo. Oboje smo bili mokri kao da smo upravo izašli iz mora. Okrenuo me je i legao nad mene. Nije celom težinom nego se oslonio na dlanove. Nabijao ga je u mene i vadio, brzo pa polakše. Imao je neverojatno tehniku. Ali i alat, tako da ni sama ne znam koliko sam puta te večeri svršila. Bila je to noć za pamćenje.

Doveo me je kući i pitao hoćemo li se opet videti. Obećala sam da hoćemo. „Želim tvoj prelijepi kurac primiti do kraja. Razvali me do kraja”, rekla sam mu i poljubila ga. „Naravno. Bez problema. Jedva čekam da se opet vidimo. Vatrena si i lijepo mi je s tobom”, rekao mi je, što me jako usrećilo.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti