8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

CARSTVO POŽURE U OBRIJANOJ SMOKVICI Mučio sam je jezikom, onda sam je uzeo i sedio po poslednje kapi

Legli smo u prostrani krevet ljubeći se. Ruke su nam šarale svukuda, u atmosferi se još osećala napetost, ali kako je vreme odmicalo, i želja postajala veća ista je nestala.

Mirisala je kao cvet u proleće, ljubila se tako sočno, kao da jedem najslađu breskvu, tako me je zavela, opčinila, adrenalin mi nikad nije bio veći, kita mi je bila kao beton. Opustila se i prepustila uživanju, legla na leĐa a ja sam polako počeo da je ljubim po vratu, ramenima, jezikom nežno prilazeći sikama, igrajući se sa njima osetio sam da gori, da joj treba, da je željna.

TRI KOMADA IZ PODRUMA Povadili su alatke, ugurali ih u sve rupice i - razvalili me!

Moj nemirni jezik nije mogao mirovati, pošao je dalje, polako preko stomaka, bacio sam pogled prema njoj, zatvorenih očiju, poluotvorenih usta, ispustila je uzdah, što mi je dalo potvrdu da krenem dalje, da sam na pravom putu. polako sam se spuštao dole u carstvo požude, kružio polako okolo sveže obrijane smokvice, mirisala je na želju, prosto zračila, malo sam je mučio.

ODRALI SU ME Sve je sjurio u mene, da bi me posle razvlačili u sendviču

Kad sam vrhom jezika dodirnuo kliću i usmine trznula se kao da ju je udarila struja, nastavio sam da je ližem tako sočno, kako najslađi sladoled, osetio sam njene prste u kosi i nokte kako mi se nabijaju u glavu, što mi je samo dalo podstreh da nastavim i dovedem je do ludila.

Iz pice se cedilo! Mmmm, samo kad se setim. Posle nekog vremena, uzela je moju kitu i polako počela da je ljubi, liže, nežno prelazi jezikom preko rupice na vrhu, zatim sočnim jezikom polako niz njega ka punim jajima, onako milimetar po milimetar, osećajno sa uživanjem. Uzela ga je celog i stavila u svoja medena usta i počela da puši, sisa ga. Suzdržavao sam se da joj svu svoju nerovozu i želju ne prospem duboko u grlo, ali ona je to osećala, nije to želela, vešto je pravila pauze, gledala me direktno u oči svojim mačećim plavim očima, u glavi mi se maglilo.

Podigla je glavu, nasmejala se i legla na leđa, pogledom mi rekla:

- Uzmi me, tvoja sam! Radim šta hoćeš, želim da me jebeš, rasturiš, iscediš svaku kap zadovoljstva iz mene.

NE JEDAN NEGO ČETIRI KOMADA Po dvojici u istoj rupi, a preostale sam spremala u ustima

Stavio sam kitu na ulaz vulkana zadovoljstva, koji je zračio ogromnom željom. I, polako ušao, čuo se uzdah olakšanja, želje, zadovoljstva, a u untra kao u rerni vruće. Vri! Tempo se ubrzavao, osećao sam da mi se jaja vlaže sokovima zadovoljstva. Osećao sam njene prste kako se grče, nokte kako me grebu na leđima, osetio sam kako je svršila, kako se naboj jednostavno smanjio. Pogledao sam je u oči a one vodene, cakle, zrače sreću zadovoljene žene, koja želi još i još.

Legao sam na leđa, a ona je sela na njega, bila je božanstvena, uzeo sam joj sisu i polako počeo da grickam i sisam bradavicu, osecao sam da joj prija i da picini mišići se grče oko moje kite i da malo fali do nove eksplozije zadovoljstva. Ubrzao sam ritam i odjednom sam osetio vrelinu preko mojih jaja, prosto ih je istuširala svojim sokovima, neopisv osecaj.

KAKO SAM JE RAZVALIO! Otvorila se, ušao sam celom dužinom i prodirao u ljubičasto meso

Seo sam na ivicu kreveta, oslanjajući se nogama na pod, navalivši se laktovima na krevet, sela je na njega, noge probacila iza mojih leđa, počela je vrteti kukovima dok su nam se jezici preplitali u strasnom poljubcu. Imao sam osećaj da me želi celog. Ritam se ubrzavao, osećao sam grčenje picinih mišića, božanstveno. Svršavala je opet.

Dok joj se još nisu smirili trzaji zadovoljstva, ustao sam na noge i sve sa njom na mojoj kiti stao nasred sobe, i počeo da je jebem stojeći. Jako me je zagrlila i prepustila se zadovoljstvu, niz noge sam osetio vrelinu, u trenutku nisam znao o čemu se radi, bio je to njen sok zadovoljstva u nenormalnim količinama, dosad neviđeno. Svaki trzaj moje kite u njoj je uzrokovao sve veću poplavu, kada sam je posle nekog vremena spusti na krevet, okrenuo sam se, a na podu kao da je neko prosuo čašu vode.

TOOOOO DEVERE DAJ MI GA: Lupaj me, razvaljuj, ja sam tvoja čupava kobila

Njen zamagljeni pogled je govorio da sam joj pronašao slavinu zadovoljstva. Legao sam a ona je sela na moju cevanicu svojom mačkicom i uzela moju kitu da se igra sa njom, drkajući i sisajući je. Uskladila je ritam sa trljanjem svoje pice od moju nogu, počelo je da mi se mrači, iz malog prsta mi je pošla jeza, svršio sam po njenoj faci sisama, cedila ga je do poslednje kapi, osetio sam vrelinu na svojoj nozi, i ona je još jednom.

BILA SAM NERAZRAĐENA ZA TOLIKU ALATKU: Skroz me je iscepao, suze su krenule, a iz mene je samo curelo

Legli smo jedno pored drugog, umazani nektarima zadovoljstva, samo se gledali, bilo je nestvarno, nikad ne doživljeno.

Sa Dorom sam nastavio da se viđam, ali o tome nekom drugom prilikom...


PROČITAJTE JOŠ

HOROSKOP ZA DANAS: Evo šta vam zvezde predviđaju!

MINISTAR FINANSIJA OBJAVIO: Stigao nalog od Vučića - Modifikuje se "švajcarska formula", penzije se povećavaju!

VRAĆA SE U ZATVOR: Završeno psihološko veštačenje Malčanskog berberina zbog otmice devojčice!

ZORANA MIHAJLOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Nemamo radnike, ali spremamo 500 kilometara pruge!

UŽAS NA MALTI: Srbin optužen da je seksualno uznemiravao četri devojčice! (FOTO)

NOVA POZA U SEKSU: Probajte "palačinku" i javite nam da li vam je preslatka!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti