23°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

KUMINA OBRIJANA I MOJ TVRDI: Izlio sam se u njena pušačka usta, a ona se samo oblizivala!

Znam da su kumovi svetinja, ali neki događaji se ne planiraju.

Moja bivša kuma nikad nije bila predmet mog interesovanja u onom erotskom smislu. Nikako moj tip. Visoka, tanka… Uvek sam voleo lepu guzu i džepnu veneru. Mada moram priznati da ima najlepše noge i stopala koje sam uživo video i lepo lice sa prirodno punim ustima.

Prošlo je 6 godina od kada je kum isterao nju iz kuće. Počeo je da pije, menjao poslove, jurio neke rugobe. I od mene se udaljio. Kuma je ostala u kontaktu i povremeno smo se čuli, a viđali naravno na rođendanima i proslavama.

MOJA ŠEFICA, MOJA POMAMLJENA KUJA Polako mi ga sjuri, životinjo! Nemoj da si slučajno stao!

Posle mog raskida duge veze kuma je pocela češće da mi kucka poruke, što na fejsu, što na viberu. Prijalo mi je, ali sam sve to doživljavao apsolutno prijateljski. U jednom od kuckanja sam je ohrabrio da počne malo i o sebi da vodi računa,, da nađe nekog pa makar i neobavezno. Kukala je kako nikog ne može da nađe i ko će sada nju da pogleda. Normalno da sam je tešio, ali je usledilo zajebano pitanje:

- Eto kume, ti kao muškarac, kako me vidiš?

Zbunio sam se i nisam znao kako da odgovorim. Što je interesantnije jurnula mi je krv u obraze i u još ponešto. Kopkalo me da vidim na šta cilja.

- Hoćeš iskreno da ti odgovorim? - pitao sam je.

Naravno da je htela.

- Slušaj. Kao prvo prelep osmeh na tvom licu je nezamenljiv, a za usta kao sto su tvoja mnoge žene debelo plaćaju i opet izgledaju veštački. A telo… Vidiš na guzu imam malu zamerku, znaš kakve volim, ali zato u životu nisam video uživo lepše noge, pogotovo stopala. Eto. Dovoljno? - rekao sam u dahu.

BOŽE MOJ, POCEPAO MI JE ŽENICU Ona je bila nežna, ali je on skroz razbucao pa je sada prevelika za mene

Posle pauze od nekoliko minuta zvoni mi telefon. Kuma zove.

- Halo, kume. Skroz si lud. Nisam očekivala ovako detaljan odgovor ali - hvala. Zaslužuješ večeru.

- Kumo, ja trenutno pravim neke testenine. Fali mi vino. Ako doneseš vino, još ću da te hvalim.

Čuo se smeh sa druge strane.

- Ja imam ono tvoje belo. Hoćeš njega da donesem?

Iskreno sam se zbunio, ali odlučih da guram dalje pa gde doguram.

- Za 45 minuta su gotove testenine. Pa izvolt'e.

- Dolazim. Samo da se spremim.

Skroz sam se sludeo. Šta ovo bi? Pojurio po stanu koji je naravno u haosu. Kupatilo pakao. Sredio onako na brzinu i prionuo na kuvanje.

RESPORI ME TIM ČUDOVIŠTEM Kako sam se sladila nabreklom pečurkom, pa sam ga željno progutala

Posle tačno 45 minuta zvoni zvono. Mene trnci prolaze, ali sada šta bude - biće. Otvorio sam vrata, a kuma je ušla sa osmehom i flašom u ruci i pozom koja kaže "ajde, uzmi me".

Ja kao magupski pogledam od glave do pete i kažem: - Može. Izvolite.

Ona me zagrli i jako poljubi u obraz. Dok je ulazila propratio sam je pogledom. Kratka tanka kožna jakna, ispod haljina malo iznad kolena koja je gore uz telo i bez rukava. Crne najlon čarape i neke ravne patike. Predložih joj da klopamo opušteno na trosedu iz tanjira i bila je oduševljena. Podigla je noge na stočić, prekrstila, izdužila stopala i baš me dekoncentrisala dok sam trpao hranu u usta. Kada je završila klopu bacila je noge na moje krilo i dosula sebi punu čašu vina.

- Kumo? Ti to mene izazivaš? Najbolji adut odmah si isturila pred mene?

- Što? Smeta ti?

- Vidiš da jedva dišem. Suzdržavam se.

- Ali ja još imam aduta da pokažem. Nisam srećna što ti se samo noge sviđaju.

Podigla je malo haljinu i ja videh da nosi samostojeće čarape. Kita je htela da pukne u pantalonama. Rešio sam da prihvatim igru do kraja. Ona izvrne onu čašu vina, ustade ispred mene. Pokazal je prstom u stilu “pazi sad”, okrenu se i počne polako da podiže haljinu. Ja u delirijumu. Čujem srce kako bubnji. Polako se pokazuju noge u već viđenim čarapicama sa čipkom na obodu. A kada je došla do guze meni zastade dah. Polako su počele da se naziru crne tange i guza koju nikako nisam mogao takvu da zamislim. Podigao sam ruke, spustio ih na guzu i počeo nežno da je ljubim.  Polako je počela da se okreće. A meni voda na usta pošla.

- Ovo ti je mali bonus.

KAKAV KOMAD SAM BRZINSKI PROBALA Seljačina me je navukao na parkinugu, grubo odradio i pobegao u mrak

A napred isto providno, a ispod prelepo obrijana pica. Zagnjurio sam glavu i počeo da ljubim. Polako sam pomerio gaćice i jezikom sam se igrao sa njenom picom. Počeo sam da ustajem dižući haljinu uvis. Ispred mene je ostala samo u čarapama i tangama. Gore nije nosila brus. Grudi ne prevelike, taman da napune ruku i bradavice koje su bile tvrde. Sela je na kauč i spustila mi je trenerku na dole zajedno sa gaćama. Iskočila mi je kita tvrda i u punoj veličini. Pogledala me je. Liznula ga je jednom, gledajući me pravo u oči. Zatim ga je progutala celog. Zgrabila me za bokove i sama sebe nabijala. Dohvatio sam je za glavu i počeo ja da je jebem u usta. Morao sam da prekinem. Nisam hteo tu da se završi. Podigao sam je sa troseda i odveo u spavaću sobu. Veliki krevet. Legla je na leđa. Skinuo sam joj gaćice i počeo da joj ljubim prelepu obrijanu picu. Zavlačio sam joj jezik, sisao klitoris. Izvijala se, mešala kukovima, stenjala.

Toliko je bila vrela i vlažna. Uspravio sam se i raširio joj one duge lepe noge koliko je moglo. Namestio kitu na otvor i polako počeo da guram. Uleteo sam tako lako, a unutra vrelo. Nabijao sam joj sve brže i brže. Podigao sam joj noge na ramena i ona me zagrlila oko vrata. Okretao sam se da joj ljubim prelepa stopala, mesio joj grudi, mazio noge. Toliko silovito sam je tucao da se glasno čulo lupkanje.

MACO, UĐI, ČEKA TE TATICA: Bolja si od keve, sada ću te napuniti

U jednom trenutku počela je da stenje glasnije i da se grči. Oči su joj se izvrnule i ispustila je prigušeni urlik. Grčila se tako u naletima i to me je toliko napalilo da sam morao da svršim. Izvadio sam ga i brzo prišao njenoj faci. Morao sam to da uradim, da joj svršim po lepim pušačkim ustima. Dohvatila ga je, otvorila usta i brzo počela da ga drka. Mlazevi su izletali svuda po njenoj faci i po ustima. Kada je prestalo, gledala me pravo u oči i oblizivala ga. Brzo smo ustali i odjurili do tuša.

To veče smo se tucali još jednom.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti