3°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

POSTAVIO SAM JE PRED OGLEDALO I ZABIO: Ispuni je, volim da gledam kako nestaje u meni

Sve se dogodilo sasvim slučajno. Bio sam joj trener, ski trener. Ona se aktivno bavila skijanjem i za vreme leta je morala da održava kondiciju svakodnevnim treninzima. Ja sam pre par godina prestao da se bavim sportom i sada sam joj samo rekreativno pomagao u treninzima koji su se sastojali od vežbi oblikovanja, vožnje bicikla i vežbi za istezanje. Najviše sam joj pomagao kada je radila trbušnjake i leđa držeći je za noge tom prilikom i posmatrao njene grudi kako se njišu prilikom trbušnjaka i njenu guzu prilikom vežbi za leđa. Postepeno sam počeo jako da se uzbuđujem na sve to, jer izgledala je fenomenalno, sportski, utegnuta guza, noge i čvrste grudi sa izraženim bradavicama koje su štrcale uvis.

Imala je kratku crnu kosu i slatko jebozovno lice. Tokom treninga je obavezno nosila crne biciklisticke pantalonice koje su jasno ocrtavale njene savršene bokove i guzu i belu majicu na tanke bratele koja joj je otkrivala pupak. Ranije je ispod te majičice obavezno imala pamučni grudnjak ali grudi su joj se jasno ocrtavale, a posebno bradavice. Koliko sam se god borio protiv loših misli sve sam manje uspevao da se obuzdam i počeo sam da ga drkam razmišljajući o njoj i svršavao kao nikada ranije.

DVE GARAVUŠE ZA VRHUNSKI UŽITAK Bile su prave gutačice, uvek spremne za grupno takmičenje

Bila je mlađa od mene par godina, međutim, i ranije smo bili prilično bliski, ali je poslednjih dana preme meni bila nekako više otvorenija i slobodnija i grlila me je više nego ranije naslanjajući se tom prilikom grudima na mene. Ludeo sam i nisam znao šta da mislim i kako da se ponašam. Kada me je jednom zamolila da je po završenom treningu i tuširanju izmasiram da bi joj se mišići što bolje opustili. To mi naravno nije bilo teško i rado sam prihvatio. Ušla je u sobu samo u svilenom bade mantilu koji joj je jedva pokrivao guzu i sela na trosed. Noge su joj bile prelepe. Ustao sam i stao iza troseda a ona je spustila bade mantil do polovine ramena. Nežno sam položio ruke na njen vrat i počeo da je masiram što nežnije. Grudi su htele da mi se raspuknu koliko sam osetio jako uzbuđenje.

Sa vrata sam prelazio na ramena a ona je rukom pridržavala bade mantil na grudima. Znao sam da ispod nema ništa i samo sam zamišljao njeno nago telo. Vešto sam je masirao i video sam da uziva. U jednom trenutku reče:

- Dođi iza mene ako ti je lakše.

Nije trebalo da mi se kaže dva puta. Opkoračio sam trosed i nju od pozadi i sada mi je bila između nogu. I dalje sam prelazio rukama po njenom vratu, ramenima i delu leđa. Ogromna knedla mi je bila u grlu kao da sam počeo da gubim dah. Zabacila je glavu nazad i moj desni obraz se na trenutak nađe na njenom levom obrazu. Mogla je da oseti moje uzbuđeno disanje, a i njeno nije bilo ništa tiše.

OBRIJAN I SPREMAN ZA MENE: Sokovi su izlazili iz nabreklina, stavio ga je i eksplodirao u njoj

Nisam mogao da odolim i poljubih je u obraz dok sam je sada više mazio nego masirao. Rekoh joj:

- Lezi na trosed biće ti lepše.

Na te moje reči ona se trgnu i gotovo naglo usta s rečima:

- Dosta je.

Okrenu se prema meni nameštajući lepo bade mantil i zatežući ga oko struka i reče - Hvala ti.

Priđe i poljubi me u obraz sasvim blizu usta tako da mi gotovo dotače usne.

- Idem da se spremim - reče.

Dogovorili smo se bili da kasnije idemo u grad da joj kupim neke krpice. Ostao sam zatečen i jedino što mi je preostalo bilo je da odletim u kupatilo. Izdrkao sam ga kao lud. Kada smo krenuli na sebi je imala kratku džins suknjicu koja joj je otkrivala prekrasno izvajane noge i pripijenu majicu, a ispod nje crni čipkani brus koji se jasno nazirao ispod bele majice. Držala me je pod ruku uvijajući se pored mene dok smo obilazili butike u velikom tržnom centru. Probala je razne haljinice, suknjice, košuljice, majičice dok sam je ja čekao ispred kabine. Potom bi šetala isred mene i izazivala sve veće interesovanje kod mene jer sam je sada posmatrao iz jednog sasvim drugog ugla a ne samo kao sestru kako je bilo do tada. Stajao sam ispred jedne kabine sa dve haljinice u rukama i čekao da skine onu prethodnu da bi probala ove koje su kod mene. Zavesa je bila malo pomerena u stranu i nisam mogao da se obuzdam a da ne bacim pogled unutra.


PROČITAJTE I OVO

NOVE CENE PUTARINA KA JUGU SRBIJE: Cenovnik je izmenjen na 20 rampi!

EKSKLUZIVNA "ĆIRILICA" Aleksandar Vučić u studiju Happy TV! (VEČERAS u 21 sat)

HOROR U SOKOBANJI Pacijent se izbo nasmrt!

DRAMA USRED NOĆI: Zapaljen "rendž rover", vlasnici pozlilo, Hitna pomoć odmah reagovala!

TO MOŽE SAMO DŽEJ LO Pogledajte pevačicino izvajano telo


Prvo što sam video bila je njena prelepa guza samo u crnim tangama, a potom sam je video u ogledalu celu. Gore je imala onaj crni čipkani grudnjak. Mogao sam se zakleti da je u jednom trenutku videla u ogledalu da je posmatram ali se pravila kao da se ništa ne dešava. Zatražila mi je one druge dve haljinice i ja sam joj pružio. Posle par trenutaka me pozva.

- Uđi, molim te.

Iznenadio sam se ali sam polako sklonio zavesu na kabini i ušao unutra praveći se nezainteresovan. Kada sam je pogledao knedla mi je ponovo zastala u grlu. Crna mini haljina od nekog rastegljivog materijala je bila na njoj. Toliko pripijena da je isticala sve ono što jednu žensku može da čini poželjnom. Držala je ruke na bokovima i gledala se u ogledalo. Stao sam iza nje malo sa strane i blenuo u prizor u ogledalu.

- Šta misliš - upita.

Grlo mi se osušilo i nisam mogao ništa da izgovorim. Onda ona rukom pokaza na duboki dekolte iz koga se jasno video deo njenog brusa i kaže jedino se nosi bez grudnjaka. I dalje sam samo blenuo ništa ne govoreći.

KAKVO PONIŽENJE Dovela je bildera koji ju je rascepao, a ja sam morao da gladam

- Nije valjda da ti se ne sviđa - reče i tužno me pogleda.

- Ma… super je - odgovorih.

Malo sam došao sebi.

- Savršeno ti stoji… Jedino je grudnjak višak.

- Pomozi mi, molim te, da ga skinem da je bar lepo probam.

Drhtavim rukama sam joj prišao odpozadi i pokušao da joj otkopčam grudnjak. Od prevelikog uzbuđenja malo sam se spetljao i ona reče:

- Kako li ga devojkama skidaš.

Te reči su me trgnule i ja uspeh da ga otkopčam i pogledah je sada u ogledalo. Gledala me je sa nekim jebozovnim osmehom. Posmatrali smo se nekoliko dugih trenutaka i ja rekoh:

- Kidam ga.

Ponovo se nasmeja i reče da se okrenem. Kada sam se ponovo okrenuo prema ogledalu video sam prelepi dekolte moje sestre sa jasno izraženim bradavicama koje su strčale uvis. Upitnički me pogledala:

- Uzimamo je! A?

Nehajno sam je zagrlio i odgovorio:

- Bila bi prava šteta da je ne kupimo.

- Hvala ti!

RASTURIO JE MOJU MACU: Stenjala sam jako dok sam bila u ekstazi!

Okrenu sam se prema njoj i me zagrli i poljubi na moje veliko iznenađenje pravo u usta. Kratko i iznenada, ali sam jasno osetio njene sočne usne. Nastavili smo da obilazimo butike i kupili smo još par krpica za nju. Potom je ona meni izabrala neku majicu koju sam na njeno insistiranje morao da probam. Ponovo smo bili zajedno u kabini i ona je kao u šali dirala moje mišiće i govorila "još uvek se vidi da si bio sportista i po".

Primetio sam da se potom baš zadržala na jednom štandu sa donjim rubljem i da baš zagleda jednu seksi crnu spavaćicu. Kada sam je pitao hoćemo li još nešto, rekla je - "ne dosta je za sada". Verovatno je smatrala da bi to bilo suvišno da sada sa bratom probava seksi spavaćice. Iskoristio sam priliku kada je ona pregledala neke druge krpice i zamolio prodavačicu da mi upakuje baš tu spavaćicu, želeći da je iznenadim. Kada me je upitala za veličinu pogledom sam joj pokazao na nju, našta je ona blago prokomentarisala:

- Uuau, stajaće joj savršeno i verovatno ćete usrećiti devojku.

- Nadam se - bilo je sve što sam rekao.

To kasno popodne u planu je bilo da odradimo još jedan trening. Poklon joj nisam bio još uručio jer sam čekao pravi trenutak, mada ni sam nisam znao koji bi to trenutak bio. Samo je jedno bilo sigurno a to da je moje uzbuđenje iz časa u čas raslo i počelo da mi muti razum. Da bih skrenuo misli odradio sam ceo trening zajedno s njom i nakon toga se poprilično umorio.

- Šta je, nisi više u formi kao nekada - zadirkivala me je.

I dalje smo sedeli na podu dok sam ja brisao znoj sa čela i vrteo glavu levo-desno istežući vratne mišiće.

- Hajde na tuširanje pa ću te malo izmasirati - reče.

Te njene reči me ponovo vratiše na malopeđašnje razmišljanje o njoj i kurac poče polako da mi raste. Prilikom tuširanja sam morao da se olakšam i svršio sam uz obilno izbacivanje sperme. Obukao sam samo šorts i zaputio se ka sobi. Ma koliko se protivio tome jedan deo mene je želeo da je ovde sačekam da dobijem svoju kuru masiranja. Nadao sam se da će ponovo biti samo u bade mantilu i da će mi ponuditi da sedne na mene da me masira. Kurac mi je ponovo pulsirao. Nedugo potom začuh kucanje na vratima i ona uđe držeći u ruci neki losion za telo. Na moju žalost na sebi je imala donji deo pamučne trenerke i gore majicu na tanke bratelice koja joj je samo pokrivala grudi, zapravo isticala ih u pravom svetlu. Stomačić joj je bio fino zategnut.

KLINKA JE BILA BOMBA, I PREUSKA Akcija iz snova, a ona je samo cvilela: POLAKO, OGROMAN JE!

- Jesmo li spremni za masažu?

Samo sam klimnuo glavom i zbunjeno stao neznajući kako da se namestim.

- Lezi na krevet. Šta si se ukočio.

Legao sam potrbuške očekujući da me ona opkorači i sedne mi na guzu, međutim ona samo sede pored mene. Utrlja losion na dlanove i položi ruke na moje vratne mišiće i poče lagano da me masira. Topio sam se od njenog dodira a kurac je pulsirao sve više i više.

- Prija ti a - upita me.

- Mmm… - promrmljao sam.

Video sam da joj je nezgodno u ovom položaju a nisam želeo da prekine, što i ona potvrdi.

- Malo mi je nezgodno ovako.

- Pa sedi na mene slobodno - rekoh joj.

Ona lagano usta, pope se na krevet, opkorači me i sede mi na guzu.

- Jel može ovako?

- Samo nastavi molim te - rekoh joj.

- Nisam ti teška?

- Pa jesi se malo ugojila u zadnje vreme - rekoh kroz smešak, našta me ona malo jače stisnu.

- Tako znači, ja se ugojila.

- Šalim se naravno - rekoh.

Sada mi je masirala cela leđa i lepo sam na sebi osećao njenu oblu i čvrstu zadnjicu. Počeo sam da razmišljam kako bi sada bilo lepo da se okrenem na leđa a ona da ostane u tom položaju i sedne mi u krilo, bolje reći na - kurac. Ali, u tom trenutku, ona presta sa masažom i reče da mi je valjda dosta i lagano usta sa mene. Negodovao sam mumlanjem. Mrzovoljno sam se okrenuo i lagano ustao sa kreveta dok je ona zatvarala flašicu sa losionom. U tom trenutku mi napamet pade spavaćica.

- Pošto si me ovako lepo izmasirala imam jedan poklon za tebe.

Čudno me je pogledala neznajući o čemu se radi. Uzeo sam paketić sa police i pružio joj. I dalje je bila u čudu i poče da ga otvara. Kada je podigla poklopac i sklonila hartiju oči su joj se ozarile.

PERVERZIJA SA MOJOM ŽENOM U DŽAKUZIJU: Crnac i poznanik su je popunili, satima je punili, a ja sam uživao

- Kako si znao, divna je.

- Nadam se da će ti odgovarati, pošto danas nisi htela da je probaš.

Ponovo me pogleda sa onim jebozovnim smeškom na uglu usana, priđe i poljubi me u usta, ali ovaj put usne zadrža malo duže na mojim.

- Hvala ti, divan si. Idem odmah da je probam.

Nisam mogao da se obuzdam i rekoh:

- Nadam se da ću videti kako ti stoji.

Pogleda me ponovo sa onim smeškom na usnama i izađe. Posle par minuta začuh lupanje o zid. Zvala me je kod nje. Odmah sam krenuo dok je srce htelo da mi iskoči iz grudi. Pokucao sam na vrata i lagano ušao. U sobi nije bilo nikoga i nađoh se u čudu a onda začuh iza sebe:

- Iznenađenje!

Okrenuo sam se i ostao zatečen. Stajala je ispred mene u onoj seksi crnoj čipkanoj spavaćici koja je više otkrivala nego skrivala. Pogled mi je zastao na njenim grudima koje su se jasno videle ispod crne čipke i ukrućene bradavice koje su štrcale uvis. Dole joj je jedva pokrivala bokove i savršeno isticala iste i prelepe, zategnute noge. Onda se polaka prošetala ispred mene i stala ispred ogledala zagledajući se od napred, sa strane i preko ramena.


OVO SU NAJNOVIJE VESTI

LEDI KRV U ŽILAMA! Na grobu kralja narodne muzike čudni simboli! Evo šta znače!

DIZNIJEVA ZVEZDA PREMINULA U 16. GODINI: Tinejdžerka obolela od TUMORA NA MOZGU, a lekari nisu mogli da pomognu!

PROLEĆNI DAN U FEBRUARU: Danas do 18 stepeni, a onda nas očekuje obrt!

NATAŠA BEKVALAC UPUTILA ZABRINJAVAJUĆU PORUKU! Evo šta se pevačici desilo posle koncerta!

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Automobil sa 7 mladih se zakucao u banderu, vozač imao probnu dozvolu!

ĐUKANOVIĆ TVRDI: Crna Gora može sama da reši aktuelne probleme!


Nisam mogao da dođem do daha od prizora. Ona reče:

- Pošto si izrazio želju da vidiš kako mi stoji, evo ja ti je ispunjavam.

I dalje sam ćutao i blenuo u nju.

- Da sam znala da ćeš tako da reaguješ ne bih te pozvala.

Potrudio sam se da se što pre saberem.

- Izvini, rekoh, ali stvarno si me ostavila bez daha.

- Kako to misliš - reče, dok se i dalje gledala u ogledalo.

Stao sam iza nje i pogledao je u ogledalu.

- Mislim da ti savršeno pristaje i…

- I - reče ona.

- I… toliko dobro pokazuje koliko si zgodna.

Ponovo se jebozovno nasmeja. Uspeo sam potpuno da se povratim i sada sam je gledao u oči u ogledalu i dalje stajući iza nje. Prišao sam nešto bliže i rekao:

- Tvoj dečko će da poludi kada te bude video u njoj.

Onda sam joj prišao malte ne skroz od pozadi. Kurac mi je pulsirao kao lud vapeći da iskoči napolje.

- Šta misliš kako ce da reaguje - upita me i dalje me gledajući u oči.

Sada sam joj sasvim nežno položio ruke na struk i blago se naslonih na nju trudeći se da se ne naslanjam kurcem jer ce odmah da oseti moju erekciju. Kao da blago zadrhta i duboko udahnu tako da su joj grudi za trenutak postale još veće a bradavice još izražajnije. Pa da sam ja na njegovom mestu i da imam takvu devojku uvek bi te prvo dugo mazio svuda po telu da uvek iznova uživam u tvojim oblinama. Potom bih te položio na krevet, naravno ne skidajući tu spavaćicu, i počeo da te ljubim od vrhova prstiju i stopala, preko listova, kolena i butina.

TROJKA SA DADILJOM Pervezna klinka bujnih grudi zavladala je našim bračnim krevetom

Dok sam ovo govorio gledajući je u oči obraz sam sasvim lagano prislonio uz njen. Reagovala je tako sto se malo izvi napred i guzu izbaci pozadi prema meni tako da se nasloni na moj već davno okamenjeni kurac. Samo blago otvori usta i ponovo duboko udahnu dok su joj bradavice pretile da pocepaju prozirnu svilu. Sada sam polako počeo da je mazim po struku i nastavio, onda bih počeo da te ljubim po stomačiću i da idem sve više.

- Samo bih ti ovlaš dodirnuo grudi i usmerio se na tvoj vratić.

Mazio sam je sve više i više po struku i ona položi svoje ruke na moje. Ali ne u nameri da me zaustavi već je samo pratila moje pokrete. Sa vrata bih počeo da grickam uši i stavljam jezik u njih, pa potom bradicu, obraze, nosić, čelo, oči, ruke sam polako počeo da povlačim na gore prema njenim grudima, dok je ona sasvim lagano, nesvesno, počela da vrti svojom guzom.

Onda bih počeo da ti ljubim uglove usana i konacno bih polozio usne na ta tvoja prelepa ustasca. Dugo bih uživao u njima i jezikom dodirivao tvoj jezik. Rukama sam došao do njenih grudi i lagano prvo, kao slučajno, počeo da ih dodirujem samo vrhovima kaziprsta, dok smo se obrazima lagano mazili sve više i više. Video sam da uživa a i meni je ovaj osećaj bio nešto najače što sam osetio u životu. Na nekoliko trenutaka sam prestao da pričam i samo smo se prepustili dodirima gledajući se u oči s vremena na vreme.

- Nastavi - reče teško dišući.- Šta bi mi dalje radio?

SVASTIKA JE MOLILA I TRAŽILA: Daj mi ga, takav komad moram imati u sebi!

Onda bih lagano počeo da se spuštam niže, preko tvog vrata do tih tvojih prelepih nabujalih grudi. Počeo bi da ti ih ljubim preko spavaćice, u tom trenutku sam obe svoje šake stavio na njene čvrste grudi i počeo da ih lagano stiskam što je rezultiralo tome da ona poče još žešće da meša svojom guzom nabijajući je na moj kurac. Onda bih ti pocepao spavaćicu na grudima, tada je malo jače stisnu, i počeo da sisam te tvoje nabrekle bradavice. Uhvatio sam joj bradavice između prstiju i počeo da ih trljam, mislim da više i nije čula šta sam joj dalje govorio jer mi se predala sva. Naglo se okrenula i zagrlila me oko vrata gledajući me u oči. Teško smo disali oboje.

- Uradi mi to, uradi to.

Onda su nam se usne spojile… Ljubili smo se dugo i lagano se gubili u strasti sve više i više. Sve vreme sam joj stiskao prelepe čvrste grudi i zadizao spavaćicu mazeći joj bokove i guzu. Ponovo sam je okrenuo prema ogledalu stiskajući joj grudi i ljubeći joj vrat.

- Tako si zgodna! Tako si dobra - izustih.- Šta misliš, šta će sad da ti uradim?

Mazio sam joj golu guzu i spuštao šaku sve dublje između njenih guzova.

- Reci mi! Šta ćeš da mi radiš.

UPALA SAM U ZAMKU, ALI BAŠ SAM TO I HTELA Čerečili su me i to u ritmu koji sam ja davala

Sve više je izbacivala guzu prema meni. U sekundi sam izvadio kurac i držeći ga u ruci prislonio na njenu guzu.

- Sada ću da te jebem dok ćeš ti da gledaš u ogledalu kako ti moj kurac ispunjava pičkicu.

Namestio sam je tako i naglo joj uterao kurac ceo u njenu vlažnu pičkicu našta joj se ote dug i težak uzdah iz grudi. Počeo sam da je jebem zabijajući joj snažno kurac od pozadi držeći je oko struka i za bokove. Dahtala je toliko glasno da sam morao da je uhvatim za grudi i poljupcem joj zatvorim usta preko ramena. Za trenutak sam joj ga izvadio i okrenuo je prema sebi tako da nam je sada ogledalo stajalo sa moje desne strane. Desnu nogu sam joj podigao na krevet koji je stajao s moje leve strane.

NJIH PETORICA SU ME TRETIRALI KAO DROLJU Takve batina se retko viđaju, a mene su ispunile i sve sam progutala!

Desnom rukom sam svoj kurac namestio na ulaz u njenu mačkicu i ponovo ušao u nju, što je ponovo rezultiralo njenim dubokim uzdahom. Ljubimo se strasno dok joj desnom rukom stiskam grudi a levom guzu i bok dok se neprestano spuštam i dižem u kolenima nabijajući joj kurac u pičku. Bacam pogled na ogledalo i uzbuđujem se još više. Ne skidam pogled gledajući kako mi kurac nestaje u pički. Govorim joj da i ona pogleda u ogledalo a ja sklanjam desnu ruku iza svojih leđa da bi joj pružio što bolji pogled. Gledam njen zamagljen pogled u ogledalu kako se zadržava na mom kurcu koji se brzo pojavljuje i isto tako brzo nestaje u njoj. Onda usporavam ritam i sada je jebem sasvim lagano tako da lepo može da vidi u ogledalu kako joj ulazi.

- Jel ti se sviđa ovo što vidiš.

Ona potvrdno klima glavom, gleda me u oči i ljubi u usta. Ali ja sam uporan jer želim da čujem da to kaže.

- Jel ti se sviđa, kaži mi, kaži…

Ponovo gleda u ogledalo i klima glavom, ali ja joj okrećem glavu prema sebi i gledam je u oči...

- Reci mi, reci…

- Sviđa mi se… sviđa mi se.

- Šta ti se sviđa?

- Ovo što vidim.

- A šta vidiš - nastavih.

- Vidim kako mi tvoj kurac puni pičkicu.

- Jel ti zadovoljna pičkica?

- Uhhh…

Tako je zadovoljna samo joj je malo žao što moj kurac pre nije bio u njoj.

DIVLJA REDALJKA NA PARKINGU Žestoko su mi zabijali, mlazevima su šibali po meni, a ostali su navijali

- Ne brini, nadoknadićemo joj to… Od sad ću stalno da je puni. Jel lepo i tebi kao i njoj?

- Nikada mi nije bilo lepše, govori mi i ponovo ljubi.

Hvatam je oko struka i podizem na sebe ne skidajući je sa kurca i postavljam je na krevet pored nas ležući na nju. Podižem joj noge što više i žestoko joj zabijam kurčinu do jaja. Ponovo njen dubok uzdah. Pokrećem se i jebem je žestoko ljubeći je i gledajući je u oči.

- Toooooooooo, tooooooo... - govori u zanosu. Jebi me, jebi me, rasturi me, rasturi, rasturi pičkicu. To… jebi me ko što me niko dosad nije jebao.

I moje dahtanje nadvisuje zvuk mog kurca koji nestaje u njenoj pičkici.

- Uh, šta mi radiš, uh… toooooooo… tako ti je dobar kurac… Uhhhhhh.

Sada je samo ona govorila, ali i ja sam želeo nešto da kažem.

- Jel ti se sviđa moj kurac, a… Jel ti se sviđa ovo što ti radim.

- Uh, toooooooooo… tako mi dobro obrađuje moju malu… Daćeš mi ga posle da ga bolje upoznam.

- Daću ti ga, daću ti ga od sada uvek kada ga poželiš.

- Aaaahhh… od sada ćeš samo ti da me jebeš. Hoćeš li, hoćeš li da me jebeš.

- Jebaću te, jebaću te uvek kad to poželiš.

U toj žestokoj akciji okrećemo se tako da je sada ona gore. Izdiže se iznad mene i naslanja se rukama pozadi na moja kolena isturajući mi svoje sise u svoj svojoj lepoti ne prestajući da se žestoko nabija na moj kurac, dok me je sve vreme gledala u oči.

- Ahhh… Nisam imala pojma da si ovako dobar jebač.

- I ti si žestoka… najžešća.

- Isti smo oboje - reče.

ĆUTLJIVI DRVOSEČA MI OBRAĐUJE ŽENU Nije smela da ga primi celog, a onda se okrenula i nabila tu batinu

Onda se spustila na mene i ponovo smo počeli da se ljubimo. Čvrsto sam je stiskao za guzu i dalje je nabijajući na kurac. Osećao sam da mi je vrhunac sve bliži, a koliko sam video i njen. I ona je to isto osetila i reče:

- Možeš u meni slobodno.

Želeo sam da za trenutak ovo neverovano uzbuđenje još više povećam.

- Šta?

- Ne moraš da ga vadiš.

- Hoćeš da te napunim spermom?!

- Hoću, hocu, ahh… tako… to… to… napuni pičkicu… Aaaaaaahhh… Napuni mi pičkicu…

- Aaaaaaahhhhhhhh… - urlali smo oboje svršavajući istovremeno.

Predstojeća noć nam je bila najduža i najlepša u životu. U toj noći smo ispunili mnoge tajne požude koje su se pokazale obostrane. Detaljno sam upoznao gotovo svaki delić njenog tela i nisam mogao da se odlučim da li mi je bilo slađe s njom da se ljubim, da joj stiskam, ližem i grickam bradavice i grudi ili da joj sisam i zabijam jezik u preslatku pičkicu, ili pak kada je ona meni sisala kurčinu i mazila jaja. Nesumnjivo je bilo ipak to da je najslađi bio vrhunac koji je sledio posle svega ovoga kada mi je kurac ulazio i izlazio u njenu pičku i guzu naizmenično menjajući ritam od sasvim laganog do sve bržeg i žešćeg sve do trenutka špricanja sperme u njena usta, po telu i grudima i duboko u njenu utrobu.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti