6°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

NE JEDAN NEGO ČETIRI KOMADA Po dvojica u istoj rupi, a preostale sam propremala u ustima

Ja volim seks. Volim taj osećaj kada kurac ulazi u mene, prvo polako, a onda sve brže i brže. Moj muž zna da ja to volim u svim pozama, oblicima i što je najvažnije, u svim rupama… Ali već dugo imam jednu želju koja me čak i u snovima proganja. I tako jednog dana pričajuci o seksu, otkrila sam jedan mali deo te želje svom dragom. Nisam mu sve rekla, ali on je isti ja - ima razvijenu maštu.

Taj dan je bio vruć, na poslu sam imala stres, čitav dan je bio bezveze. Par minuta pre nego sam krenula kući, pozvao me muž na telefon i rekao da ima iznenađenje za mene, kad se vratim kući. Nisam bila raspoložena nizašta, ali hajde, pomislila sam, možda mi spasi dan. I tako, razmišljajući šta li je sad smislio, krenula sam s posla.

Kad sam ušla u stan, pomogao mi je da skinem jaknu i samo me lagano gurnuo prema kupatilu u kojem je bila pripremljena kada puna tople vode i mirisne pene. Polako sam se skinula i uronila u vodu.

- Ah, miline - rekla sam i nasmejala se.

DVE GARAVUŠE ZA VRHUNSKI UŽITAK Bile su prave gutačice, uvek spremne za grupno takmičenje

Nasmejao se i on, i polako počeo da me kompletnu sa sunđerom masira, da me pere govoreći kako želi da sav stres sa mene skine da bih mogla uživati u onom što dolazi. Završili smo sa kupanjem, umotao me je u veliki peškir i odveo u dnevni boravak, gde su roletne bile spuštene, lagana muzika upaljena i sto za masažu bio pripremljen. Legla sam na stomak, a on mi je zavezao oči i rekao da se opustim i da uživam. Odjednom mi se učinilo kao da je još neko ušao u sobu i htela sam da se podignem, ali muž mi je samo šapnuo:

- Opusti se i uživaj. Tvoje želje su za mene najvažnije…

Prvo sam osetila jedan par ruku na mojim leđima kako me masiraju, zatim još jedan i još jedan… Nijedan par nije pripadao mom mužu! Mmmmmm milina! Oči su mi i dalje bile zavezane, nisam znala ko to po meni šara svojim rukama, ali mi nije bilo ni bitno.

Tri različite ruke su gnječile moju guzu, širile je i skupljale. U mom stomaku je počeo zemljotres i osetila sam kako se vlažim

Okrenuli su me na leđa i počeli da masiraju moje sise, moj stomak, raširili su mi noge i masirali unutrašnju stranu butina.

- Oh, kako ti je žena napaljena - čula sam jedan glas.

- Volim napaljene ženske - drugi.

- Kad su napaljene, možeš od njih raditi šta hoćeš - treći.

- Zato ste tu, momci - glas mog muža.- Hoću da je izjebete, da je rasturite! A ja sam tu da vam govorim kako i gde! Ali i ja ću je jebati zajedno sa vama!

Oh, kako me je ovaj razgovor napalio!!! Pričali su o meni kao da nisam tu, a to me je palilo! Zastenjala sam i počela da molim, ali ne znam šta sam htela. Onda sam osetila kako se je jedan sagnuo i počeo lagano da mi liže pičku, a druga dvojica su svaki sa svoje strane otvorili usnice da njegov jezik lakše dođe do pičke. Onda sam čula glas mog muža koji kao da je sedio sa strane, kao režiser.

OSETILA SAM TOPLO PUNJENJE: Izvukao ga je, raširila sam noge i tražila mu da me poliže

- Je li ukusna?

- O, da! - odgovorio je tip.

- Momci, ovde ima šta da se liže! - rekao je drugoj dvojici.

Moj muž je ustao i prišao nam tako da je stajao iza nas, iza moje glave i imao perfektan pogled na moje telo koje su tri stranca obrađivali. Spustio je ruke na moja ramena, lagano ih masirajući i nastavljao da daje “uputstva”.

- Vas dvojica sa strane, raširite joj noge sa jednom rukom a sa drugom masirajte joj sise. Ona to voli.

Uradili su. Oh, kako me je to napalilo, njegov glas kako drugom govori šta od mene da radi!! Počela sam se tresti od uzitka.

- Promenite se! Hajde ti sad malo lizi! - opet njegov glas, ali sad već prigušen, jer znam da je i on napaljen.

Ne znam koliko dugo me je lizao tip broj 2. Onda je upitao trećeg da li i on želi da me okusi.

- Da! - čula sam odgovor.

- Hajde, zauzmi njegovo mesto!

Ne znam koji me je bolje lizao! Svaki je, jezik mu se pozlatio, odradio vrhunski posao. Nakon nekoliko sam opet čula “režiserov” glas:

- Sad hoću da joj svaki od vas po jedan prst u pičku gurne!

ŽENU SAM PRETVORIO U PRAVU KUJICU Dvojica su se je razbijala, pa sam došao i ja na red

Konačno, pomislila sam, konačno će nesto da uđe unutra! Ležala sam tako na stolu za masažu, potpuno otvorena, raširenih nogu, sa ne znam koliko prstiju u mojoj pički jer je “režiser” nakon što su počeli da guraju svoje prste u mene dodao:

- Jedan ili koliko može da stane. Sad može da počne jebačina!

- Oh, da, molim te, daj mi kurac da ga osetim! - počela sam da vičem.

Moj muž se nasmejao i rekao jednom od tipova da mi drži noge, dok me drugi jebe. A treći tip mi je strpao kurac u usta.

- Da mi sisa - kako kaže režiser,  moj muž.

Onda su počeli da se redaju tako na meni, uvek isti sistem, samo kurac u pički drugi. Onda je moj muž rekao da se menja mesto, tipovi su se sklonili sa mene, a jedan od njih me je uzeo u naramak i spustio na dušek pored stola. Ili bolje rečeno, na jedan od kurčeva. Ne znam na kome sam sedila i jahala, jer su mi i oči i dalje bile vezane. Dve kite sam gutala...

Sa moje obe strane sam osetila po kurac na obrazu. Okretala sam se od jednog do drugog i pušila ih naizmenično

- Dobro ti puši žena! - čula sam nečiji glas.

- Da, to stvarno zna da radi, kao profesionalka!

Moj muž je za to vreme klečao iza mene, masirao mi sise i govorio mi koji kurac da pušim, levo ili desno od mene. Onda sam ga upitala da li bi mi skinio povez s očiju, da želim da vidim ko me jebe i da u njega gledam dok me jebu.

- U redu - odgovorio je i skinuo povez.

DLAKAVA MATORKA JE TRAŽILA SAMO JEDNO: Namiri moju vruću i vlažnu macu!

Samo sam povrsno pogledala tipove i strpala desni kurac u usta, a onda pogledom potražila oči svog muža. Sisala sam taj kurac, a onda se okrenula sledećem. Nakon nekoliko sam sišla sa tipa kojeg sam jahala i počela njegov da pušim. Sad sa ja bila ta koja je preuzela režisersku palicu. Rekla sam svom mužu da sedne na fotelju, neka gleda i uživa, ali me ne sme dirati.

Pristao je i odmaknuo se od nas, a ja sam počela da pušim jedan po jedan kurac, sve vreme gledajući u mog muža, znajući koliko ga pali kad ga gledam dok pušim.

- Uživaš li? Pali li te ovo? - upitala sam ga i nastavila da pušim.

- O, da - odgovor.

Onda sam jednom od tipova rekla da legne na leđa, ali tako da mu noge budu ospružene prema mom mužu. Sela sam na njega, okrenuvši mu leđa, tako da je moj muž imao slobodan pogled na moju pičku u koju je lagano prodirao tuđi kurac. Oh, kako je zastenjao kad je taj prizor video!

KAKVO PONIŽENJE Dovela je bildera koji ju je rascepao, a ja sam morao da gladam

Druga dva tipa su stala svaki sa jedne strane, a ja sam trpala njihive kurčeve u usta, dok sam se na trećeg nabijala. Gledajući u svog muža, odjednom mi je proletela jedna scena iz pornića kojeg sam gledala kroz glavu, koju sam odmah htela probati.

- Hej! - rekla sam tipu s moje leve strane. - Da li i ti želiš da me jebeš?

Pogledao me je, na tren zbunjen, a ja sam se nasmejala i rekla:

- Hajde, uguraj ga pored njegovog kurca u pičku!

Ljudi moj, to vam je osećaj! Rasturačina na najbolji mogući način. Dva kurca istovremeno u pički! Osećala sam se kompletno ispunjena! Trećeg sam strpala u usta i onda sam pogledala u muža.

- I ti bi, jel? - upitala sm ga.

Nije mogao odgovoriti samo je klimnuo glavom. Nasmejala sam se i rekla:

- Čekaj na red!

Ne znam koliko dugo su me tako jebali, a ja sam trećeg pušila. Onda sam mu rekla da je on na redu

Tip ispod mene je stenjao, pitala sam ga da li sam mu teška, a on mi je odgovorio da je super osećaj s drugim kurcem deliti pičku. Treći tip je imao najveći kurac od njih trojice, ali je bio i najbolji. Kad ga je ugurao pored ovog, mislila sam da ću pući od užitka. Nabijali su me, mislila sam da ću se onesvestiti. Onda sam zovnula muža da i on malo proba. Prišao mi je, ova dvojica su opet stala sa strane.

Poljubio me, strpao svoj kurac i zastenjao od uzitka. Ja sam počela opet da pušim prvo levo pa desno. Muž je gledao kako samo nekoliko centimetara od njegovog lica udaljen drugi kurac ulazi u moja usta. Svaki put kad sam menjala kurac, poljubila bih ga. To ga je palilo, toliko da je svršio! Nasmešila sam se i rekla mu da sedne, gleda i uživa dalje. Onda sam sela na drugog tipa, ovaj put tako da gledam u njega, a ovoj dvojici sam rekla nek se dogovore koji će prvi i da imaju slobodan izbor rupe u koju će da me jebu.

PERVERZIJA SA MOJOM ŽENOM U DŽAKUZIJU: Crnac i poznanik su je popunili, satima su je punili, a ja sam uživao

- Samo me jebite!

Moj muž je imao slobodan pogled na moju guzu. Tip koji je prvi počeo, prvo ga je ponovo stavio u pičku pored drugog kurca, a onda ga je izvadio, raširio moje guzove i guruo ga u guzu. Počeli su da me nabijaju, čula sam kako im jaja jedna o druge udaraju. Moj muž je mogao samo da vidi kako dva kurca u meni nestaju. Trećeg sam pušila, trpala ga koliko sam mogla duboko u usta. Onda je treći tip rekao:

- Hoću i ja da te jebem!

Izvadio svoj kurac iz mojih usta i stao iza tipa koji me je jebao. On je ustao i njih dvojica su promenila mesta. Dugo su me i ova dvojica nabijala, a tip koji je stajao iza mene je menjao rupe kako mu se prohtelo. Malo u pičku, malo u guzu. Mmmmmmm, to je bilo dobro… Upitala sam tipa ispod mene da li on želi u guzu da me jebe, na šta je odgovorio sa “da”. Rekla sam tipu iza mene da je vreme za promene. On je svoj kurac izvadio iz moje guze (tu me jebao u tom momentu), a ja sam se podigla sa donjeg. Hm, osećaj praznine u meni… Brzo sam pozvala muža da dođe, sela sam na njega i rekla tipu na kom sam do tad sedila:

- Požuri, jebi me!

Gledala sam u oči svog muža i pitala ga da li mu se dopada to što me on jebe u pičku, a drugi kurac u guzu.

- Naravno! - odgovorio je i strpao jednu sisu u usta.

Ja sam stenjala i pušila druga dva kurca koja su stajala sa strane.

- Da, jebite me, jebite me, rasturite me da ne mogu da hodam! - vikala sam.

- Ooohhhh, aaaaahhhh! - stenjala sam.

Nekoliko puta su se menjali iza mene. I svaki od njih je nabijao malo u guzu, malo pravilo društvo svojim kurcem drugom kurcu u pički… Dugo su me jebali, a onda je moj muž tiho, samo da ga ja čujem, rekao:

- Sad će jedan za drugim da te jebu samo u guzu, dok svaki ne svrši, a meni ćeš da pušiš!

Tip iza mene je ustao, a muž se pomerio unazad, tako da mu je kurac bio ispred mojih usta

- Momci, jebite je samo u guzu. Kad jedan svrši, drugi nastavlja! Ona će vam već reći kako da je nabijate, ali odmah da vam kažem, što jače, to bolje! Ona voli kad je nabijena, zar ne?

- Oh, da! Da, da, da! Dajte, koji će prvi?

Namestila sam se na kolena, jednu ruku sam stavila na klitoris, a drugom sam se oslonila na dušek. Mužev kurac sam strpala u usta i onda sam osetila prvi kurac u guzi! Druga dvojica su klečala sa strane i čekala na red. Prvo je počeo polako da me jebe, ali ja sam bila toliko napaljena da sam htela jako, jače, najače. Zavrištala sam.

- Zar nisi čuo šta vam je moj muž rekao? Jebi me jače, jače!

Izgubila sam pojam o vremenu, palili su me komentari mog muža, htela sam više. Kroz glavu mi je prošlo da mi moj muž govori da sam njegova mala kurva, drolja kojoj se dopada da bude izjebana od tri stranca i to me je palilo! Palilo je i ova tri tipa, jedan je već svršio drugi je već počeo da me jebe.

TROJKA SA DADILJOM Pervezna klinka bujnih grudi zavladala je našim bračnim krevetom

- Sviđa li ti se kako te jebu? - pitao me muž.

Nisam mogla odgovoriti, samo sam stenjala i vikala:

- Jače, jače, daj… oh, dajjjj… kako je dobrooooooo!!!

Svršavala sam po ko zna koji put kad je treći počeo da me jebe. Nije dugo trajalo i on je svršio. Pala sam na dušek, totalno iscrpljena pruživši ruke prema mom mužu. Zagrlio me je, legao pored mene, poljubio me i rekao:

- Još samo ja da svršim!

Nisam imala snage da se nasmejem, samo sam pogledala u pravcu moje pičke. Razumeo je, legao na mene, stavio svoj kurac u pičku i počeo lagano da se pomera. Ova tri tipa su me mazila po rukama, po nogama i po grudima, sasvim lagano, kao da su se bojala da ću se prebiti. A tako su me izjebali malopre!!! Ubrzo je i moj muž svršio. Sve četvoro smo ostali jedno vreme tako na dušeku ležati, a onda sam ja rekla:

- Znaš, dragi, ovakva iznenađenja mi se najviše dopadaju! Slobodno me iznenadi još koji put!

Nasmejao se:

- Nema problema, draga! Obećavam ti da će ovakvih ili sličnih iznenađenja biti još! Na to se možeš osloniti!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti