1°C

Beograd

UŽIVALA SAM U SVAKOM NJEGOVOM DODIRU: To je bilo neverovarno iskustvu, kao nikada dosad! (FOTO)

Zovem se Sandra, imam 20 godina i ispričaću vam šta mi se desilo pre par meseci. Neću sebe da opisujem jer mi je nekako glupo, ali svako mi kaže da sam dobra riba.

Bilo je leto, veoma topao dan, bila sam sa drugaricom Anjom u kafiću i ona mi je rekla da treba da dođe neki njen drugar. Posle jedno 15-ak minuta došao je. Zvao se Marko. i imao je 32 godine. Bio je visok oko 185-190, kratko ošišan, nabildovan.

Anja mi je rekla da ga je upoznala na nekom splavu pre nekoliko dana i da su razmenili telefone. Posle nekog vremena smo se razišli i on je uzeo moj broj. Sutradan posle podne me je nazvao i pitao da izađemo. Pristala sam. Rekao je da dolazi za sat vremena po mene i ja sam počela da se spremam. Istuširala sam se i obukla crnu kratku majcu na bretele, dole sam obukla mini suknju, najkraću koju sam imala i namerno nisam obukla gaćice.

Posle nekog vremena došao je po mene crnim džipom i otišli smo. Bili smo u kafiću, pili sok i razgovarali. U jednom trenutku sam prekrstila noge na drugu stranu, omogućivši mu da vidi da ne nosim gaće. On je radoznalo pogledao i konstatovao ''znači ne nosiš gaće''. Samo sam se nasmešila i od tog trenutka postali smo mnogo otvoreniji jedno prema drugom. Pitao me je da li sam nevina, rekla sam da nisam i dogovorili smo se da sutra uveče dođem ko njega.

Sledećeg dana, moji roditelji su se spremali da idu u selo. Bila sam mnogo srećna zbog toga i rekla sam im da ću predveče ići ko drugarice i prespavati kod nje. Kada su napokon otišli, polako sam krenula da se spremam. Ušla sam u kupatilo i uzela brijač. Imala sam veoma male dlačice između nogu, skoro neprimetne, ali sam odlučila da se 100 odsto spremim za Marka. Obrijala sam pičku i predeo oko analnog otvora, jer volim analni seks, jer za razliku od nekih baš uživam u njemu.

Kada sam se okupala, obukla sam crne čipkaste tange i crni brus, a preko usku majčicu i crni minić. Pozvala sam taksi i otišla do njega. Bila sam vrlo uzbuđena i jedva sam disala, dok sam se pela uz stepenice njegove zgrade, jer nikada ranije nisam imala seks sa toliko starijim muškarcem od mene, ali me je to privlačilo. Rekla sam sebi da ću uraditi sve što traži da se ne bi izblamirala ni sama ne znam čega.

Pozvonila sam i on je otvorio vrata. Video je da me je uhvatila trema i prvo je porpičao sa mnom. Posle nekog vremena sam se opustila i bilo mi je mnogo lakše. Rekao mi je da voli grub seks. Nisam bila sigurna na šta je tačno mislio, ali sam ipak rekla da ga volim i ja. Onda sam naglo prekrstila noge, tako da je mogao da vidi moje guzove. Krenula sam da ih mazim rukom i u isto vreme drugom rukom mazila sise. Guzove sam otkrivala tako da vidi crne tangice.

Videla sam da se baš uzbudio, ali me je i dalje samo gledao. Onda sam raširila noge i on je ustao i prišao mi. Krenuo je da me ljubi onako strastveno, dok mi je prstima dirao ribicu. Kada je prestao da me ljubi, počeo je da skida šorc. Gledala sam njegovu dignutu kitu malo zbunjeno. Pitao me je:

- Šta, nikad nisi videla ovoliku kitu? Karala si se samo sa klincima tvojih godina kojima je oko 13,15cm?'.

Veličina njegove kite je bila najmanje 20-25cm. Gurnuo mi ga je u usta. Jedva sam mogla njegov glavić u usta da stavim, a kamoli celu kitu. Pušila sam mu ili se može reći pokušavala da mu ga pušim, ali sam se trudila misleći u sebi možeš ti to.

Dok sam mu pušila, gurao mi je 2,3 prsta u picu. Pušila sam mu nekih pet minuta i pri kraju sam se malo izveštila. Kada ga je izvadio, okrenuo me je ka naslonu sofe i rekao da će tako ulaz biti najlakši. Krenuo je polako i onda ga je odjednom ugurao (ne celog) veoma jako. Počeo je divljački da me jebe.

Bolelo me je, ali je prestalo posle par minuta i uživala sam. Menjali smo poze i baš me je žešce karao. Kada ga je izvadio iz moje pice, krenula sam da mu pušim, ali ovoga puta dosta veštije, a on mi je mazio picu. Kada sam završila sa pušenjem, privukao me je k' sebi i spustio je niže glavu, do moje pice. Malo mi je lizao picu i baš sam uživala, ali je onda uradio ono čega sam se najviše bojala (ali sam odlučila da probam da ne ispadam jadna klinka), kažiprstom mi je prelazio preko analnog otvora, mazeći ga.

Onda mi je gurnuo svoj prst u usta. Oblizala sam ga i onda mi je polako gurnuo prst u guzu. Ušao je lagano, bez problema na šta je prokomentarisao: '

- Ooo i u dupe si se jebala.

Rekla sam mu da jesam, ali nikad sa tolikom kurčinom. Nije ništa rekao, izvadio je svoj prst iz moje guze i na vrhove svojih prstiju pljunuo veću količinu pljuvačke i razmazivao po analnom otvoru. Onda mi je gurnuo jedan prst, a zatim i drugi i počeo da me obrađuje sa kažiprstom i srednjim prstom. Duboko sam disala i brzo se potpuno opustila i uživala. Onda mi je gurnuo sva četiri prsta. Još više mi je raširio guzu i ja sam uživala. Nakon nekog vremena baš sam se napalila. Primetivši to, izvadio je prste iz moje guze.

Nedugo zatim, pljunuo je na svoju kitu i polako ga prislonio na moj analni otvor. Krenuo je da ga gura unutra veoma vešto i polako na šta sam mu bila veoma zahvalna, ali mu mišta nisam rekla. Disala sam sve dublje i dublje, a on je gurnuo svoj glavić u moju guzu. Od jednom je naišao jak bol i počela sam da stenjem i naglo ga izvukla. Rekla sam mu da me mnogo boli i da pokuša opet. Opet je polako pokušao da ga stavi i opet me je zabolelo, ali manje. Gurnuo mi je ceo glavić i ja sam počela da stenjem i on je zastao malo.

Posle par sekundi bol je počeo da se smanjuje i dala sam mu znak da ga gura još dublje. Gurao ga je sve dublje i dublje i bol je skoro prestao. Izvadio ga je, sačekao malo, pa ga opet gurnuo i tako par puta. Posle više puta ulaženja i izlaženja, gurnuo ga je i polako počeo da me jebe. Duboko sam uzdahnula. Bol je bio sve manji i manji i onda je skoro skroz nestao. Počela sam da uživam sve više i više i on je počeo da me jebe sve jače i jače. Ležala sam bočno, a on je stajao pored sofe, jer mi je tako bilo najlakše za ulazak.

Jebao me je sve jače i jače i njegova kurčina je ulazila sve dublje i dublje u mene. Promenili smo pozu. On je seo, a ja sam sela na njega. Jebali samo se tako par minuta. Kada ga je izvadio iz moje guze i ja sam uzela da mu ga pušim. Onda me je bacio na krevet i digao mi noge u vis. Počeo je još jače da me jebe, mnogo je duboko ulazio, počela sam jače da stenjem i počelo je jače da boli. U jednom trenutku bol je potpuno prestao i osećala sam se tako dobro.To je neverovatno dobar osećaj koji ne mogu da opišem. Kao da ćes svakog trenutka da svršiš. Pravo uživanje.

Poželela sam da ga nikad ne izvadi. Kada ga je izvadio, rukom sam prešla preko analnog otvora. Bio je skoz razvaljen. Volela sam što sam bila tako razvaljena, uživala sam. Marko mi je rekao da legnem bočno na naslon od kauča. Oboje smo znali da odatle može najbolje i najdublje da me jebe.

Ušao je u mene i počeo da me jebe. Prvo je išao polako, ali je lagano pojačavao tempo. Jebao me je sve jače i jače. Uživala sam ovoga puta najviše. Jebao me je velikom brzinom. Vrištala sam od uzbuđenja i ugodnosti. Celog ga je gurao unutra. Onda ga je celog gurao i celog vadio najbrže što je mogao. Bio je to fantastičan osećaj. Nastavio je da me jebe. Jebala sam se dosta puta pre ovoga, ali nikad nisam ovako uživala. Krenula sam da trljam klitoris i ubrzo svršila kao nikad do tad. Svršavala sam. Uživala sam.

Jebao je je još par minuta i rekao mi je da će da svrši. Rekla sam mu da svrši u mene jer nisam htela da ga vadi. Uradio je kako sam rekla. Osetila sam tople mlazeve u mojoj guzi. Izvadio ga je i legli smo na sofu jedno pored drugog dok mi je sperma curila iz guze. Osećala sam se fantastično i rekla sam mu da mi je ovo najbolji seks u životu i da ću od sad praktikovati uglavnom analni seks. Ustali smo i otišli da se istuširamo.

Pitao me je kad moram kući, a ja sam mu kazala da sam rekla roditeljima da idem da spavam kod drugarice, i naravno, pozvao me je da prespavam kod njega šta sam naravno prihvatila. Otišli smo u krevet i brzo zaspali jer smo oboje bili iscrpljeni. Kada smo ujutru ustali, ponovili smo rad od sinoć, i oko popodneva me je odvezao kući. Moji su se vratili iz sela malo posle mene, a ja sam im rekla sa nisam nigde išla i da sam bila kući i učila. Poverovali su mi. Od tada se sa Markom viđam par puta nedeljno i stvarno nam je super, a i često mi daje pare za džeparac i kupuje mi skupe stvari. Ko zna možda se i jednog dana verimo, ali čisto sumnjam, jer je ovako bolje.

Izvor: bludnice.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar