-1°C

Beograd

TI SI DEVOJKA MOJIH SNOVA: Stavila je ruke oko mog struka i strasno me poljubila! Počeo sam blagao da je grickam i...!

Tmurni martovski dan se bližio kraju. Kiša je padala ceo bogovetni dan, zarobivši me u kući. Tako sumorno vreme pojačavalo je moju depresiju u kojoj sam pao posle raskida veze sa Tamarom. Ta mala crnka mi je prirasla srcu. Teško mi je pao naš raskid, teže nego što sam mogao da pretpostavim.

Dugo vremena nisam mogao da se pomirim sa činjenicom da nas dvoje više nismo zajedno. Nisam mogao da shvatim zbog čega me je ostavila. Svoj oproštajni govor ona je održala pred nekoliko hiljada ljudi u poluvremenu košarkaške utakmice između Srema i Beovuka, koju smo gledali u hali "Pinki".

Njene reči dugo će odzvanjati u mojim ušima:

- Nas dvoje ne možemo više da budemo zajedno - rekla je smireno gledajući u kupon ulaznice, koju je gužvala u ruci.

A onda čuvena rečenica:

- Ti nisi kriv za to. Ti si sjajan mladić. Ja sam kriva - tešila me je bezuspešno, a pre nego što je ustala samo je dobacila:

- Bilo je lepo dok je trajalo ali, ja mislim da mi nismo jedno za drugo. Molim te da me shvatiš. Želela bih da ostanemo prijatelji.

Popela se uz stepenište tribina i sela pored svojih drugarica, koje, do tog trenutka, nisam primetio. Shvatio sam da je cela predstava „Kako odjebati momka u dvadeset sekundi“ imala i odabranu publiku. Predstava je ušla u cenu ulaznice za utakmicu.

Osećao sam se izgubljeno. Imao sam utisak da su svi prisutni u hali gledali u mene, znajući da sam upravo „dobio nogu“ od Tamare. Bio sam zatečen tim neočekivanim udarcem. Želeo sam da postavim Tamari hiljadu pitanja: Na osnovu čega je došla do zaključka da nismo jedno za drugo? Kako je moguće da joj je za to trebalo godinu dana zabavljanja? Da li sam za to vreme bio na pripravničkom radu kod nje? Da li je našla nekog drugog?…

Želeo sam da joj postavim sva ta pitanja, ali nisam uspeo. “Operacija“ je bila brza i precizna, tako da su pitanja ostala u mojoj glavi. Nisam se usudio da ustanem i da odem, potajno se nadajući da je sve samo njena neslana šala i da će mi se vratiti, ali…

Nedelju dana kasnije video sam Tamaru sa jednim košarkašem Srema. Mora biti da je i on gledao kako me Tamara odjebala ono veče.

Prošlo je tri meseca od tada, a ja sam još uvek tužan. Sedim u sobi i čitam knjigu, mada, možda je bolje reći, gledam knjigu, s obzirom da mi njen sadržaj ne ulazi u mozak. Jer, misli mi stalno lete na nju -Tamaru. Bilo je deset sati kada sam napokon odlučio da prestanem sa „čitanjem“. Ustao sam sa kreveta i krenuo ka prozoru. Napolju je bila tiha, prijatna noć. Kiša je prestala da pada i u vazduhu se osećao miris nadolazećeg proleća. Osetih želju da izađem napolje, da prošetam. Bilo mi je potrebno da razbistrim glavu.

Nakon par minuta već sam bio ispred zgrade. Krenuo sam ka centru. Besciljno lutajući ulicama, osluškivao sam kloparanje kapljica, tek prestale kiše, po lišću drveća, dok su se slivale niz krošnju. Opijao me zvižduk vetra kroz zanjihane grane. Toliko sam se utopio u ugođaj da sam na trenutak zaboravio na sve brige koje su me mučile poslednjih meseci. Učinilo mi se da sam čak zaboravio i na Tamaru.

Iznenada, začuo sam taktove prepoznatljive pesme. Zvuci su dolazili iz kafića pored kojeg sam prolazio. Refren te pesme me je podsetio na moju muku: “Ko mi tebe uze Tamara“ od Đorđa Novkovića. Nisam mogao da poverujem da baš sada, kada ja tuda prolazim, ta pesma se proteže kroz noć.

Pevušeći reči pesme, ušao sam u kafić, u kojem nikada do sad nisam bio. Iznenadio sam se kada sam video da unutra nema nikoga, čak ni konobara. Prišao sam velikom dugačkom šanku, koji se protezao duž kafića i seo na barsku stolicu. Muzika je dolazila iz CD plejera, koji se nalazio iza šanka. A tada, iza paravana se pojavio debeljuškasti čovek. Predpostavio sam da je to konobar. Odmah sam naručio votku.

Čim mi je sipao piće, konobar se, iz nekog meni nepoznatog razloga, izgubio iza šanka, tako da sam ponovo ostao sam. Naslonio sam se na šank i zagledao u jednu tačku. Tačka je, u ovom slučaju, bila flaša viskija koja se nalazila na polici iza šanka. Zadubio sam se u misli.

- Da li je slobodno ovo mesto? - trgao me prijatan ženski glas.

Zatečen, okrenuo sam se i ugledao lepuškastu, smeđokosu devojku prijatnog izgleda. Nisam čuo kada je ušla u kafić, odakle se uopšte stvorila, pomislih. Devojka je na sebi imala crnu bluzu i suknju. Suviše svečana odeća za izlazak, drastično je odudarala od ambijenta u kafiću.

- Slobodno je, samo izvoli - uzvratio sam pokazujući na barsku stolicu pored sebe.

Bilo je očigledno da je mesto slobodno. Čak šta više, ceo kafić je bio prazan. Njoj je očigledno trebalo društvo, pomislih.

- Izvini ako sam te uplašila - rekla je polako sedajući na stolicu.- Da li imaš upaljač?

- Žao mi je, ne pušim - uzvratih sležući ramenima.

- Ne treba da ti je žao. Ja bih bila sretna kad ne bih pušila - rekla je ljupko, osmehnuvši se.

- Nisam tako mislio. Žao mi je što nemam upaljač da ti… - prekinuh rečenicu kada ugledah široki osmeh na njenom lepom licu.

- Izvini za šalu. Nisam mogla da odolim - spustila je ruku na moje rame, kao da želi da me umiri.- Moje ime je Tamara.

Na pomen tog imena osetih laganu jezu. Prvo pesma, a sada i devojka. Bilo je skoro isto toliko lepa kao „moja“ Tamara. Suviše slučajnosti za jednu noć.

- Drago mi je, ja sam Bane - prihvatio sam njenu šaku, koju je pružila u znak pozdrava.

- Večeras očigledno nije naše veče, Bane. Vidim da si i ti neraspoložen - rekla je, paleći cigaretu upaljačem koji je našla u pepeljari na šanku.

- Možda još nije kasno da se situacija poboljša, Tamara - rekoh namerno naglašavajući njeno ime.

Prijalo mi je da ga ponovo izgovaram. Okrenuo sam se ka njoj i seo licem u lice.

- Ko zna šta donosi noć? - uzvratila je nasmešivši se vragolasto.

Šeretskim pogledom sam odmerio njenu prijatnu pojavu.

- Da ti možda, ipak, nisi malo zalutala u ove krajeve. Tvoja odeća je zaista lepa, ali pomalo odudara od ovog ambijenta. Sa takvim izgledom, u takvoj odeći, ti bi sada trebala da plešes sa nekim princom, i da se, tačno u ponoć, izgubiš cipelu bežeći niz stepenice dvorca.

- Oh, hvala na komplimentu…ja, u stvari, i dolazim sa jedne svečanosti. Doduše, nije bal na dvoru, nego svadba moje najbolje drugarice - zamišljeno se zagledala u daljinu.- Pobegla sam odande, jer mi je bilo teško da gledam kako gubim najbolju drugaricu.

- Žašto bi njena udaja značila da je gubiš? Ona se samo udala - pokušao sam da je utešim, shvativši da je potresena.
- Posle svadbe muž je vodi u Australiju - govorila je sa setom u glasu.- Osećam da je to kraj jedne ere u mom životu.

Tu nisam mogao da joj pomognem. Ipak, pokušao sam da je oraspoložim. Sedeli smo u kafiću još neko vreme, razgovarali o svemu i svačemo, bolje se upoznajući. Bilo mi je prijatno u njenom društvu, želeo sam što duže da ostanemo zajedno, pa sam joj predložio da se prošetamo obližnjim Spomen parkom.

- Ulepšala si mi veče, Tamara - rekao sam joj dok smo krenuli niz betonsku stazu koja se protezala kroz park.

- I ti meni.Nisam mogla da predpostavim da ce se ovo vece zavrsiti tako lepo-uzvratila je,zanosno me gledajuci u oci.-Sa tobom se osecam tako prijatno.Imam osecaj da te poznajem godinama.

U jednom trenutku podigla je glavu i zamisljeno pogledala u zvezdama isarano nebo.Mesecevi zraci su misticno obasjavali njeno lepo lice.

- Sada znam odakle te poznajem!-rekao sam rukom joj pokazavsi da sedne na klupu kod koje sam se zaustavio.

- Odakle?! - rekla je spustajuci se na,imenima isaranu,drvenu povrsinu klupe.

-Ti si devojka mojih snova-pomilovao sam je po licu.

- Znaci,ti si taj! - rekla je,dok je prikriveni smesak titrao je na njenom lepom licu.-Ja sam se stalno pitala ko je taj muskarac koji me stalno zove u svoje snove?

- A sada te zove u svoj zagrljaj-rekoh te se nagnuh ka njoj i nezno poljubih u usta.

Tamara se primace blize,opasa ruke oko moga struka te me stegnu uz sebe,strasno me ljubeci.Nakon par prelazaka preko njenih usana imao sam osecaj da se tope ispod mojih.Puna,meka,medena klizila su nezno polako,strasno.Vec sledeceg trenutka nasi jezici se isprepletase,kao da se macuju ali blago,istrazivacki.

Spustih ruku na njenu sisu. Bujna, obla, cvrsta, savrseno se uklapala u moj dlan. Poceh polako da je milujem,blago je stiskajuci u saci.Ljubeci njene usne,obraze,polako se spustam na njen vrat.Neznim poljubcima prelazim duz njene meke koze,a zatim,moji zubi se nadjose na njenom uvetu.Poceh blago da ga gricakam,dok Tamara uzbudjeno uzdise od miline.Zavukoh ruku ispod njene bluze i zavukoh ispod grudnjaka.Blago milujuci njenu sisu podigoh grudnjak preko nje.Sada je poduhvatih onako golu i poceh da stiskam sa jos vecim uzivanjem.Drugu ruku gurnuh u njenu suknju te poceh da joj milujem straznjicu.

Tamara je disala sve teze,uzbudjeno me ljubeci.Rukama me milujuci po ledjima,njeni dlanovi su se spustali sve nize,sve dok jedan nije zavrsio na mom nabreklom kurcu.Pocela je da ga miluje preko pantalona,strasno ga stezuci u saci.

Izvukoh ruku ispod njenog grudnjaka te je stavih na njenu nogu.Milujuci joj butinu,zavlacio sam saku ispod suknje.Tamara se malo izmice od mene i poce da otkopcava moj slic.Gura ruku u moje gace i prihvata moj penis.Nezno ga steze,kao da se upoznaje sa njim,a zatim poce da ga drka.Sada moji prsti stizu do njenim gacica.

Milujem njenu nabubrelu picku,dok Tamara polako siri noge.Zavlacim prst u gacice i nailazim na meke stidne dlacice.Prstom prelazim preko njih i polako ga zavlacim u picku.Tamara duboko uzdanu i jace steze moj kurac.Vrhom prsta dodirujem njen klitoris,blago ga draskam,praveci krugove po mekoj povrsini.Tamarini uzdasi su sve glasniji,uzbudjeniji,breca se kada ubrzam ritam mog prsta.Vec sledeceg trenutka,ona prestaje da me ljubi,dise sve teze,treba joj vazduha.Spusta glavu na moje rame i tiho jeca.Drka moj kurac sve brze,a odmah zatim isprekidani jecaji otimaju se iz njenih usana,dok dozivljava strastan orgazam…

- Uh,Bane…hocu da me jebes-rece,pohotno stezuci moj kurac u saci.

- Idemo kod mene-rekoh.Shvatama da je nemoguce da se jebemo u parku.Svugde oko nas je mokro od kise i nema gde da legnemo.

- Ne,hocu sad odmah-rekla je disuci isprekidano.

- Onda jedino na stojecki.Nasloni se na ovo drvo-rekoh,pokazujuci na stablo nedaleko od klupe.

- Cekaj,prvo me diraj dole-rece uzbudjeno,hvata moju ruku i stavlja je na picku.

Ponovo zavlacim prst u njenu picku,a zatim ga vracam na klitoris,draskam. Tamara se pribija uz mene i poce da me ljubi.Iz ruke neispusta moj kurac,drka ga polako,steze blago,priprema ga za jebanje.

- Dobro je-rece u jednom trenutku.Odlazi do obliznjeg stabla i sakama se nasloni na njega,blago izbacujuci straznjicu ka meni.

Prilazim polako,zadizem joj suknju,svlacim gacice do kolena.Rukama se prihvatih za njene kukove,namestam svoje isukano koplje na otvor njene vlazne picke,a zatim ulazim.Tamara kriknu,noge zaklecase i ona klonu ka stablu.Cvrse se prihvatih za njene kukove,a zatim poceh da je jebem,ritmicki se nabijajuci u njenu pohotnu picku.Kada uhvatih ritam,jednom sakom poduhvatih njenu sisu a prstima druge napipah klitoris,te poceh da ga draskam.Tamaru to izludi,stenje ispod mene teskom mukom se odupiruci o drvo.Jeca izbezumljeno dok se sve brze nabijam u nju.Kroz tihu martovsku noc protezali su se zvuci kloparanja mojih jaja o njenu straznjicu.Zeleo sam da ovi trenutci potraju sto duze,zeleo sam da jebem Tamaru sto strasnije,iako nije „moja“ Tamara.Sto sam jace jebao ovu Tamaru,sve manje sam zeleo onu Tamaru.Cak i u ovako strasnim trenutcima kroz glavu su mi se javile reci pesme,“Nije zivot jedna zena…“,a moji ubodi su bili sve snazniji,do trenutka kada osetih prijatnu jezu kako se proteze mojom kicmom,a zatim poceh da svrsavam u Tamarinu picku.

Tek tada postadoh svestan cinjenice da sam Tamaru nabio uz drvo.Lica priljubljenog uz stablo,jecala je dozivljavajuci orgazam.

- Uh,aaaa…to mi je tako trebalo-stenjala je prstima grebuci neduzno drvo.

- Nemas pojma koliko je ovo meni trebalo…TAMARA.

„Ko mi tebe dade Tamara“,pomislih.“Ko god da je,hvala mu!“

Izvor: erotskeprice.ws
Foto: Pixabay/Printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar