3°C

Beograd

NISAM MOGLA DA DOĐEM DO DAHA: Vukao me je za kosu dok se snažno zabijao u mene!

Konačno je došao i taj dugoočekivani petak, posle prve radne nedelje i izlazak u grad.

- Ništa posebno - mislila sam u sebi.

Malo ženskog provoda, po koje piće i neki bezazleni flert. Drugarica me nazvala na mobilni i predložila da posetimo jedan novi lokal koji se otvorio u gradu. Kako živimo u maloj sredini, nešto novo je bila retka pojava koju nije valjalo propustiti. Stigla sam do dogovorenog mesta taksijem. Imala sam kratku lepršavu haljinicu i visoke potpetice.

Osećala sam njegov pogled kako se penje uz moje noge. U tom pogledu je bilo nečega što je već izazivalo prijatnu vrelinu u mom stomaku i predosećaj da će ovo veče imati drugačiji epilog. Izlazim iz taksija polako koračajući ka kafiću ispred koga je dogovoren susret. Napolju je bilo jako klizavo, a moje štikle su bile nemoćne da savladaju led, na svu sreću jedna muška jaka ruka me je uhvatila oko struka da ne padnem, a onda se polako spustila na moju zadnjicu i isprobavala teren, u svakom smislu.

Imao je tako muževan miris tela, shvatila sam dok sam stajala pripijena uz njegovo telo, a izgledao je i vrlo seksipilno. Mada morala sam da se oduprem nagonu i ušla sam u kafić. Naslonila sam se na šank i naručila džin tonik, ne bi li mi to ohladilo malo glavu. Otpijala sam piće i osećala još veću vrelinu, ali sa tom vrelinom rasla je i moja napaljenost.

- Slobodno? - čula sam dubok muški glas, okrenula se i pažljivo odmerila svog skorašnjeg poznanika.

Kratka razbarušena kosa, tamne oči sa nestašnim izrazom, mešavinom isčekivanja i otvorenog poziva. Široka ramena, pripijena majica kroz koju su se nazirali sasvim fino definisani mišići, useci kao stvoreni za prelazak jezikom preko njih, a onda mi pogled pada na dole, na uske farmerice koje teško da prekrivaju itekako obećavajuću izbočinu. Spontano sam oblizivala usne, posmatrajući očigledno tek probuđen i pozamašan komad. Primećuje moj odlutali pogled i smeši se samozadovoljnim pogledom, spuštajući ruku na moje koleno, stegao ga na šta sam ja duboko uzdahnula. Sve se pretvorilo u jedan jedini uzdah, što je on shvatio kao odobravanje i znak da je igra počela!

Njegovi razigrani prsti penjali su se uz moju nogu, spustio je svoje usne na moj vrat dok sam se izvijala ka njemu. A onda je pomakao moje tange i njegov kažiprst je završio u meni, dok je njegov palac pritiskao moj klitoris. Trljao ga je sve jače, a ja sam želela da eksplodiram. Osećala da drhtim, bila sam vrlo blizu toga da izgubim kontrolu. On je to osetio, ali ga nije bilo briga, čak ni zato što ovo nije ni vreme ni mesto. Nastavljao je da me muči i dodavao jedan po jedan prst u nju. Zabijao ih je u mene sve jače i jače, osećala sam miris svoje napaljenosti. Uspravila sam se na barskoj stolici da bih mu omogućila što veću slobodu pokreta. Videla sam par neodobravajućih pogleda upućenih nama, ali nije me bilo briga. U ovom trenutku bih se pojebala sa njim i pred punim stadionom!

Iznenada je prestao da pokreće svoje prste u meni, izvadio ih je kao poražavajući osećaj praznine. Grubo me je okrenuo ka sebi i tada smo se po prvi put poljubili. Njegov jezik odmah je prodro u moja usta, osećala sam njegovu potrebu da je jaka koliko i moja, nije to bio nežan poljubac, to je poljubac koji je bio zahtevan. Povukao me je za ruku prema wc-u i nestrpljivo me ubacio u njega. Naslonio me je na hladne pločice, ljubili smo se. Zatim sam spustila usne na njegov vrat, dok mi je on gnječio sise. Zadigao mi je haljinu, osećala sam njegov jezik na svojoj ukrućenoj bradavici, a potom i lagani ugriz koji iz mene izmamljivao polu vrisak. Dodirivala sam ga svuda ispod majice, šarala noktima po njegovim leđima, dok je on ponovo prodirao prstima u mene.

Odmicala sam se od njega i namestila se u čučeći položaj, otkopčala mu pantalone i oslobodila ga bokserica. Prelazila sam rukom gore-dole da bih ga potom oblizala od glavića do korena. Stavila sam ga u usta i pomerala glavu gore-dole, laganim tempom, na šta mi je on uzvratio izgubivši kontrolu i počevši nekontrolisano da se nabija u moja usta, sve dublje i dublje! Gledala sam ga u oči I povremeno ga vadila iz usta da bih oblizala njegov glavić, zadovoljno sam mumlala, oduševljena njegovim ukusom. Stavila sam levu ruku u svoje gaćice i trljala sam svoj klitoris povremeno zabijajući svoje duge prste u sebe! Vidim da smo oboje pri kraju, ali on ne želi da se to završi ovako - podiže me, i naslanja me na lavabo, zadiže mi suknju i pomera tange u stranu, a onda se jednim trzajem nabija u mene, dovoljno sam vlažna da boli skoro i da nema!

Grize mi vrat i vuče me za kosu dok se silovito nabija u mene. Muzika je srećom dovoljno glasna pa mogu da vrištim do mile volje što i činim dok me moj omiljeni poznanik rastura, nabijajući mi ga u divljačkom ritmu, povremeno me pljeskajući po zadnjici! Onda me povlači za kosu i spušta svoje prste ponovo na moj klitoris, što oduševljeno dočekujem uvrćući kukovima, svojim mešanjem pratim njegove prodore u mene - oboje smo pri kraju, ali ja završavam pre njega uvijajući se i drhteći u neodoljivim talasima zadovoljstva koji se šire mojim telom, vrištim u ekstazi i smejem se istovremeno. Pokušava da ga izvadi iz mene, ali govorim mu da sam na pilulama, da svrši u mene, da me napuni do kraja, što on sekund kasnije i radi.

Izvor: bludnice.com

Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar