6°C

Beograd

NIKADA PRE TOGA SE NISMO JE*ALI NA TOM MESTU: Razvaljivao sam je od ku*ca i stalno mi se vraćala!

Svakodnevno sam radio razne vežbe i bio sam ispunjen, i zadovoljan svojim izgledom. U kući do moje je živela sa roditeljima mlada studentkinja, bila je punačka ali sexi. Imala je prelepe plave oči i tamniju kožu što je prava retkost.

Kosu je šišala na kratko i farbala u plavo, sve se to prelepo uklapalo sa punim mesnatim usnama. Voleo sam da je sretnem i bacim pogled na dobre sise zbog kojih su dugmići na košulji bili zategnuti do pucanja. A guza prava bomba, pogotovo kada je u kratkoj suknji, a najčešće je takve i nosila.

Sreli smo se na ulici i pozdravili, a ona me je zadržala da me nešto pita. Razgovor je tekao ovako:

-Želim da smršam, ali ne mogu da gladujem, a teretana i fitnes ne dolaze u obzir jer me je sramota, debela sam. Mogu li kod tebe da vežbam a ti da mi pokazuješ vežbe, platiću ti.

-Kakvo plaćanje – rekao sam oduševljeno – biće mi drago da ti pomognem i da vežbamo zajedno.

Dogovorili smo se da dolazi kada god može posle 7h uveče.

Sutra veče je pozvonila na vrata, otvorio sam a ona je stajala u tesnoj roze majici, ispod koje nije imala brus pa su joj se videle bradavice kroz majicu.

Dole je imala skoro providne crne helanke ispod kojih su se nazirale rozikaste gaćice. U ruci je držala peškir i nervozno ga stiskala. Uveo sam je u teretanu i rekao da se malo opusti dok nam napravim vitaminski šejk i stavim u frižider da se ohladi. Vratio sam se a ona je radoznalo razgledala sprave za vežbanje.

Počeli smo sa laganim vežbama za opuštanje, pokazivao sam joj vežbe a ona ih je ponavljala, ako nije znala da ponovi pokret, ja bih je uhvatio za ruke i pomerao ih kako bi shvatila. Bila je pomalo stidljiva pa sam rešio da je opustim.

Pustio sam brzu muziku koja podiže adrenalin dok se vežba. Brzo je shvatala pokrete, a ja sam se ložio na njeno telo, nije ni bila svesna da je mnogim muškarcima privlačna baš takva kakva jeste. Ležala je na leđima a ja sam joj savijao noge u kolenima i ispravljao ih, gledao sam u njeno međunožje i nabubrelu pičkicu koja se ocrtavala ispod helanka.

Posle smo radili trbušnjake, sedeo sam na njenim nogama, i raširio moje, podizala se i svaki put bi joj pogled pao na moje međunožje.

A ja sam uživao u pogledu na njeno telo. Vežbali smo lagano a ona se znojila, majica joj je bila mokra pa su se sise lepo ocrtavale.

Predložio sam pauzu i otišao po šejk, vratio sam se a ona se hladila tako što je podizala i spuštala majicu.

Nakon kraće pauze, rekao sam joj da klekne četvoronoške, stao sam iza nje i povlačio joj i ispravljao nogu po nogu, a onda sam je pustio da to radi sama. Stajao sam iza nje i gledao kako joj se zateže guza. Bio sam napaljen i hteo sam da je jebem.

Spustio sam šorc i gaće na pod i skinuo majicu, rekao sam joj da ostane tako jer prelazimo na druge vežbe. Rekao sam joj da u tom kučećem položaju raširi noge, što je i uradila, a ja sam se spustio na kolena iza nje. Uhvatio sam je za kukove i rekao da ih pomera levo desno sasvim lagano, dok je to radila ja sam prislonio kurac na njeno mesnato dupe i uživao u njenim pokretima guze koja je trljala moj kurac.

Digao mi se i postao je tvrd, hteo je da probije helanke.

Nije stajala, ali me je pitala kakve su ti ovo vežbe. Rekao sam da su to vežbe za mršavljenje, najbolje od svih. A onda sam joj svukao helanke i nabio kurac u vlažnu pičkicu. Oduševljeno je ispustila „Aaahhh“. Nabijao sam ga slatko a ona je mešala i ubrzavala ritam. Držao sam je za guzove i šamarao ih a ona je vikala „to, to, komšija aahh“

A onda sam je okrenuo na leđa i stavio ga, gledao sam sa uživanjem kako nestaje u njenoj mesnatoj pici i vraća se. Legao sam preko nje i ljubio joj znojave sise, a ona je stenjala.

Podigao sam joj noge na ramena i prodirao žestoko u nju, prsti su mi bili na njenoj ribici i mazili je veselo.

Temperatura je rasla, njeno dahtanje me je dovodilo do ludila, počela je da trese kukovima i da svršava uz vrisak, ispuštala je takve zvuke, da bi se i mrtvacu digao. A onda sam joj spustio noge i izvukao ga, svršio sam po njoj, kapi sperme su padale po njenoj pici i stomaku. Nakon toga smo se zajedno istuširali. I ponovili sve to u mojoj spavaćoj sobi.

Nakon najbolje vežbe za mršavljanje otišli smo u kupatilo, ušli smo pod tuš i pustio sam blago toplu vodu da prska po našim telima.

Ljubio sam je i sisao joj mesnate usne dok smo sapunjali jedno drugo. Više smo se tako reći mazili. Voda je isprala sapunicu sa nas a ja sam se spustio na kolena da je liznem, rekla je „piški mi se“. A ja sam joj predložio da se ispiški u tušu.

Zažmurila je i pustila mlaz, ja sam joj raširio usmine i gledao kako topao mlaz pljušti po mojim grudima. Ponovo sam bio napaljen i podigao mi se. Ustao sam i stao ispred nje sa blago savijenim kolenima a mlaz iz njene ribice je prskao po mome kurcu dok sam joj trljao pičku.

Nakon što je prestala da piški uzela je tuš i isprala ribicu a potom i moj kurac. Izašli smo a ja sam uzeo peškir i lepo je obrisao, pa zatim i sebe i otišli smo u sobu. Legla je na leđa i raširila noge a ja sam zario glavu među njene butine i počeo lagano da je ližem. Bila je to tako meka pičkica, bez i jedne dlačice.

Lizao sam je slasno, moj jezik je klizio po njenim usminama i milovao joj klitoris i rupicu na pičkici. Mešala je kukovima i podizala ih, bila je opet napaljena i vlažila se po mom jeziku.

Potom sam ja legao na leđa a ona se namestila preko mene u pozu 69.

Uzela ga je lagano u usta, uvlačila ga je celog, osetio sam neviđenu slast dok je kroz njena mala mesnata usta prodirao do grla.

Opušteno smo uživali bez ikakve žurbe, imali smo svo vreme pred nama. U njenim ustima je čas bio moj kurac a čas moja jaja. Lizala mi je glavić i sisala ga dok me je držala za jaja i igrala se njima. Ja sam joj nabijao jezik u pičkicu i mazio kitoris a onda bih joj lizao klitoris i nabijao dva prsta u ribicu.

Kako smo dahtali uzbuđeno, njena koža se ježila od uzbuđenja. Razmakao sam joj guzove i smestio jezik na njen čmar, dok sam palcem ulazio u njenu pičkicu. Ptiskao sam jezikom ne bih li ga gurnuo u nutra ali nisam mogao. Već smo bili dovoljno napaljeni pa smo prešli na tvar.

Legla je na leđa a jasam se prosuo preko nje, raširio sam joj noge koje je savila u kolenima i sterao sam ga do kraja. U početku sam išao sporije pa sam ubrzavao. Jebao sam je snažno dok mi je glava bila među njenim sisama.

Dahtala je i jecala, pogled joj se mutio dok je glavu bacakala na sve strane.

Uspravio sam se na kolena i stavio njene noge na moja ramena, mešala je vatreno dok sam joj ulazio svaki put do kraja. Jebala se vatreno kakva je i sama bila.

Legao sam na leđa a ona se popela na mene i navukla se polako na kurac. Mešala je i nabadala se tako vatreno i sa takvim žarom, da sam uživao više nego sa bilo kojom ranije. Uzbuđivale su me njene obline i veličina u čijoj sam lepoti uživao.

Okrenula se i spustila mi ruke na butine dok se i dalje nabadala na mene. Ja sam joj ubacivao prstić u guzu i širio joj guzove. Uživala je sa mojim prstom i kurcem. Jahala me dugo i vatreno pa joj je trebao odmor.

Legla je na bok a ja sam joj ga ubacio sa strane. Bio je to predivan osećaj, moj kurac se probijao kroz njene butine i tesno ulazio u vrelu mačkicu. Stenjala je i mumlala a ja sam joj stezao guzu. Okrenuo sam je na stomak i olizao joj guzove dok sam ih čvrsto mazio i stiskao.

Širio sam joj guzove i lizao čmar i ribicu. A onda sam joj ubacio moj nabrekli kurac u macu. Jebao sam je laganim tempom i postepeno ubrzavao. Gledao sam kako joj se guza talasa pri mojim naletima.

Ubrzao sam ritam i opet joj gurnuo prst u guzu.

Jebao sam je istovremeno u pičkicu i dupence. Guza se talasala a naši glasovi su se mešali dok smo duboko dahtali.

Počela je da drhti i svršava, sva se tresla a iz njene ribice je cureo sok preko mog kurca, a njen jecajući glas me je dovodio do ludila. Izvadio sam ga i ubacio u dupe, ulazio sam sasvim sporo a ona je ispuštala tiho „aaah“. Na kraju sam ga celog gurnuo, jebao sam je u početku sporo, pa sve brže i brže.

Bol je nestao i opustila se, gurao sam ga žešće i brže. Dahtala je i nabijala se i sama tako što je uzdizala guzu. To me je još više napalilo pa sam počeo da svršavam, čvrsto sam je stegao za guzu i režao kroz zube dok sam joj punio guzu spermom.

A onda sam se bacio pored nje. Ležali smo tako neko vreme pa smo opet otišli pod tuš da speremo znoj sa sebe. Napravili smo pauzu uz hladan vitaminski šejk i ponovili sve još jednom.

A ona i dalje dolazi kod mene na vežbe za mršavljenje, a vežbe deluju. Dobro je preznojavam i trošim da se napredak već vidi. Ponosan sam na sebe što besplatno pomažem devojci da zdravo smrša. Jebanje sa mnom joj je pomoglo u tome.
Erotskeprice.org
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar