-3°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Happy BSC

NEVEROVATNA PRIČA! STRAŠNA TAJNA misteriozne CECE!

Voditeljka Kristina Iglendža smatra da se nove učesnice još uvek nisu pokazale u pravom svetlu. 

- Evo, Ceca još uvek nije pokazala svoju pravu prirodu. Šta možeš da nam kažeš o sebi?-pitala je voditeljka. 

- Ispod mire sto đavola vire-dobacio je Mladen Vuletić. 

OVO MORATE ZNATI

HAOS NA ZASEDANJU NATO: Amerika moćnog saveznika "rastrgla na komade"!

KORONA POREZ! Bogati će morati da plaćaju više!

SVETU PRETI NOVA PANDEMIJA! Ovaj virus je za mesec dana ubio trećinu zaraženih!

NASTUPILE KOMPLIKACIJE! Boris Tadić hitno hospitalizovan zbog korone!

OGLASIO SE KON I PRIZNAO: On mi je najveći neprijatelj!

-Pa, sad ne znam kakvu prirodu bi trebalo da pokažem, imam ih više-dodala je Ceca. 

- Mislim da nisi tako povučena kao što se predstavljaš. Mislim i da si retorički poprilično jaka-rekla je Kristina. 

- Bila si udata i ostavila si svom mužu pismo i otišla si u Španiju kod svog dečka davora. On je stariji od tebe 16 godina i ima ćerku od 26?-pitala je voditeljka. 

- Da. Sve je tačno. Živeli smo zajedno dve godine u Krnjači. Do pre mesec dana mmi smo bili zajedno, ali smo se posvađali i završili vezu. Raskinuli smo zbog nekih poruka. On je bio u vezi sa Mirom konobaricom. Pronašla sam njihove poruke i tako sam rešila da ga ostavim. Onda sam otišla na Kosovo na nedelju dana. Htela sam da pustim sve i da vidim kako će njihova veza da se odvija. Onda sam se vratila i uverila sam se da nešto među njima postoji. Tako je nastao haos. Nisam verovala prijateljima koji su me upozoravali. On je njima pričao jednu priču, meni drugu...Ta konobarica, Mira, je samohrana majka i ja sam ih upoznala. Onda mi se tako vratilo-rekla je Ceca. 

- Ti imaš ožiljke na ruci. Šta ti je to?-pitala je voditeljka. 

SAZNAJTE I:

GLUMAC NENAD JEZDIĆ HOSPITALIZOVAN! Ozbiljno mu narušeno zdravlje!

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U UŽICU! Dva stana sravnjena sa zemljom!

KORONA NIJE NEPOBEDIVA! Ovi podaci govore sve!

EPISKOP DAVID KRUŠEVAČKI NAPUSTIO BOLNICU!

UŽAS U TRŠIĆU: Posle svađe izbo suprugu i sina

- Jeste. To su mi ožiljci od pokušaja samoubistva-rekla je Ceca. 

- Zašto?-pitala je Kristina. 

- Slične stvari su mi se dešavale i ranije pre toga. On se vratio iz Španije. Toga dana sam bila nešto bolesna. On je izašao iz kuće i navodno je otišao kod nekih prijatelja. Zvala sam ga da vidim kada će se vratiti kući. Rekao mi je da će uskoro. Videla sam da od tog dolaska nema ništa. Uzela sam stvari u svoje ruke, prerušila sam se u muškarca i počela da ga pratim. Išla sam od lokala do lokala i došla sam do jedne kafanice. Gledala sam šta se dešava. On je sedeo sa pevačicom. Pozovem ga na telefon, a on je samo okrenuo telefon da se ne vidi ko ga zove. Ušla sam unutra, popila par pića i počela da pravim haos. On je bio mrtav-hladan. Kada smo stigli kući, uzela sam nož. Bila sam nervozna i besna i sve mi se smučilo. Tako sam isekla vene. Drugi put sam htela da se ubijem zbog te konobarice. Tada sam popila tablete za smirenje. Jednom sam se potukla i u kafani sa jednom devojkom koja mi je govorila da me on vara. Njoj sam samo prišla i zagrlila sam je i istukla-ispričala je Ceca. 

- Moram da kažem da sam ja čak i ugovorila pre ulaska ovde kafu sa Mirom. Ona je došla i mi smo pričale. Uključila sam mobilni telefon da snimam taj razgovor da ona ne zna. Ona mi je rekla da ona nema ništa sa njim. Tvrdi da su se samo ljubili i da ništa drugo nije bilo među njima-dodala je Ceca. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar