Izvor: Happy BSC
05.12.2020 u 07:15
0

SVUDA DLAKE, BRADA SKORO DO PODA! GLEDATE NA SVOJU ODGOVORNOST: Kiki je danas top riba, a NEKAD JE OVAKO IZGLEDALA

Jedna od retkih transrodnih osoba u Srbiji koja ne preže da o tome priča u javnosti, Kiki Nikolić, ostaće upamćena po svom učešću u rijalitiju „Parovi“.

Pored Kikijeve ekscentričnosti, Nikolićeva voli da svakodnevno menja svoj izgled, koji nimalo nije neprimećen.

Na fotografije koje Kiki postavlja na svom Instagram nalogu ni jedna osoba ne može da ostane imuna, a najnovija će u vama izazvati blagu jezu.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ ČESTITAO KRIVOKAPIĆU: Želim Vam uspeh i nadam se da će Vlada Crne Gore doprineti miru i stabilnosti u regionu!

AMERIKANCI ZABRINUTI! Kina pravi „supervojnika“!

NAROD SLAVI U CRNOJ GORI! Raduju se izboru nove vlade! (VIDEO)

ZABRANA PUTOVANJA ZA GRAĐANE SRBIJE! U ovim zemljama smo na CRVENOJ LISTI!

Kovid bolnica u Batajnici primila prve pacijente

Kiki je naime izbacila fotografiju na kojoj ima dugu bradu, ali i ful šminku. Mnogima deluje kao neuspeli pokušaj neusklađenih stilova, ali ukoliko se setimo Končite Vurst, ovo vam neće predstavljati problem da vidite:

Sa slike se može videti da je Kiki koristila aplikaciju da bi izgledala ovako, što ne znači da je sutra zaista nećemo sresti na ulici u ovakvom izdanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter