13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

KARAĐORĐE SE SKIDAO GO U ZATVORU: Bio je SEDAM godina u bekstvu, imao je LAŽNE PASOŠE...

Karađorđe Subotić je tokom "Izbacivanja" progovorio o životu u bekstvu.

- Važio sam za "opasnog" momka. U zatvoru su me nekoliko puta pretresali. Izađem iz ćelije, onda pretres, vidim se s advokatom, opet pretres, čak, i skidam se go da dokažem da nemam ništa - ispričao je Subotić i dodao: 

SAZNAJTE I OVO...

"NIJE IZDRŽALA" TUGA U NIŠU: Preminula DEVOJČICA iz Obreža koju je rođak udario automobilom

U STANU NA NOVOM BEOGRADU KOJI JE GOREO ŽIVI PORODICA SA DECOM: Kuljao OBLAK crnog dima, nesreća IZBEGNUTA spletom OVIH okolnosti!

POTRESNA ISPOVEST majke nastradalog pilota: Stalno smo ŽIVELI U STRAHU, obistinilo se NAJGORE!

PUTEVI SRBIJE: Zatvoren saobraćaj na petlji Umčari

- Sedam godina sam bio u bekstvu i imao puno pasoša. Nisam više znao kako se zovem. Bekstvo je jako skupo, moraš biti dobar glumac i imati puno novca - objasnio je on. 

Subotić se prisetio i hapšenja: 

- Išao sam sa prijateljem i prošla je policija pored nas. Rekao sam mu da smesta moramo da krenemo, u tom trenutku vidim da se vraća policija, izlaze traže lične karte. Kod sebe sam tada imao pištolj i bombe. Imao sam odobrenje za naoružanje. Tada je zapravo krenula "igranka". Izvadio sam bombu, oni su izvadili pištolje, ali sve se dobro završilo na kraju - ispričao je Karađorđe kako je izgledao trenutak hapšenja. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (1)

SAR-SO

SUBOTIC PRIČA "POUCNE" PRICE SA ROBIJANJA, A VODITELJKA SMIRUJE UCESNIKE I KAŽE DA SLUSAJU LEGENDU... ŽALOSNO JE KAKO SE ZLOUPOTREBLJAVA RIJEČ " LEGENDA".


Ostavite komentar