Izvor: HappyBSC
23.09.2020 u 01:48
0

JEZIVO! Tukao me je TRUDNU!

Šesto pitanje za Elenu Petrović u „Parografu“ je: 

„Da li je istina da ti je muž branio da vidiš dete prvih godinu dana nakon razvoda?“

Elena je rekla: 

– DA! To je istina. Imali smo mnogo problema između nas i sa policijom. Moja svekrva je dete krišom dovodila kod mene. 

SAZNAJTE I OVO

Zorana Mihajlović NAJAVILA: Formiranje vlade biće u zakonskom roku!

DAČIĆ: Otvaranje DFC je veliki događaj za Srbiju!

HOROR u SMEDEREVU: Majka OSTAVILA u STANU SAMO JEDNOGODIŠNJE DETE! Beba NAĐENA GLADNA i PRLJAVA

– Imala sam 17 godina kada sam njega upoznala. Posle par meseci sam ostala trudna. U početku nisam želela dete. On je želeo dete. Smatrala sam da sam mlada da budem majka. Bila sam mnogo uplašena. Znala je moja majka za to. Ona je bila srećna i govorila mi je da dobro razmislim. Moj otac je za trudnoću saznao posle dva meseca. Zakazala sam abortus, ali sam odustala. Rešila sam da rodim.Tad me je zaprosio muž. Našli smo stan i živeli smo zajedno. Međutim, on je retko bio kod kuće. Tako su počeli prvi problemi. Napadao me je jer je bio ljubomoran. Pre njega sam imala jednu vezu. Svaki put je digao ruku na mene zbog te veze. Prvi put me je udario kada sam bila peti mesec trudnoće. Nisam nikome pričala jer sam se plašila. Posle nekog vremena sam saznala da pije lekove. Moja svekrva je govorila da on pije terapiju kako ne bi bio agresivan. U suštini, imao je fiksaciju na mene. Tukao bi me svaki put iz ljubomore. Svakog dana je bilo tako. Sklanjala sam se od deteta da ne čuje da me bije. Nisam mogla to da trpim. Rešila sam da ga napustim. 

– Ona kontroliše svoje emocije. Ja ne mogu da iskontrolišem svoja osećanja. Ova tema je tužna i potresna. Nikakvu reakciju ne pokazuje-rekla je Naida Gadžo. 

PROČITAJTE JOŠ…

KORONA U REGIONU: Veliki broj novozaraženih!

HAŠKI TRIBUNAL: Udruženje veterana OVK minira primenu pravde

Vučić DOBIO POKLON od Grenela! Uspostevljena DIVNA SARADNJA!

Tramp SE ZAHVALIO Jakobsonu na nominaciji za NOBELOVU NAGRADU

– Ne želim da iko vidi suzu moju. Promenila sam se dosta. Nikome neću da pokažem da li mi je i koliko teško-rekla je Elena. 

 Poligraf je pokazao da je Elena rekla ISTINU!

 Ona je imala blage reakcije na ovo pitanje što može da se protumači da ona nije u potpunosti iskrena.

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter