12°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HAPPYBSC

TAKMIČARKA SE UDALA NAKON 4 DANA VEZE: Plakao je KADA me je UGLEDAO, ali ubrzo sam shvatila JEDNU stvar koja mi se nije dopala!

Dragica Šajić je odala šokantne informacije iz života. 

Ona se, naime, udala nakon četiri dana poznanstva. 

OVO MORATE ZNATI

Srbija uvodi obavezan PCR test i karantin od 14 dana?

NESTALA DIVNA IZ NOVOG SADA! Izašla iz stana i od tada joj se GUBI svaki trag!

ODŽOVA DVA TELEFONA OTKRIVAJU KLJUČNE DETALJE: Analiza i utvrđivanje PROPUSTA, zdravstvenog stanja, okolnosti dolaska u Humsku...

OSVETILA MU SE: Bila je PREVARENA i POVREĐENA, ljubavnice su dolazile, a onda je uzela stvar u svoje ruke!

- Jednostavno, imala sam već 29 godina. Bilo je stani-pani, kako se udati i imati decu. Prvenstveno sam želela decu. Čim smo se videli, odmah smo rešili da se uzmemo. Bila je to ljubav na prvi pogled! Upoznali smo se u Beogradu i sudbinska je priča. Živela sam privatno u Beogradu i imala sam problem sa plaćanjem kirije. Rešila sam da jedno leto kupim zemlju u Surčinu sa nekom kućicom kako bih uštedela novac od kirije. Zamišljala sam da tu letujem. Nađem u oglasima to što sam želela. Kada sam razgovarala sa čovekom koji je to prodavao shvatila sam da on živi u mojoj blizini. Njegov prozor je gledao u moju zgradu. Stigao je za pet minuta i mi smo se videli. Njemu se nisu dopali moji uslovi plaćanja, pa je imanje prodao nekom Rusu. Kasnije se ispostavilo da smo te pare potrošili na svadbu. Tako smo dobili decu. Međutim, razvili smo se vrlo brzo, ali smo živeli sedam godina u vanbračnoj zajednici. Kada sam čula da ne voli prirodu, onda sam znala da sam pogrešila. On je zaista bio zaljubljen u mene. Svirala sam mu na sintisajzeru i on se rasplakao.To ga je osvojilo - rekla je Dragica. 

Potom je ona otpevala pesmu koju je sama komponovala i koju je pevala svom bivšem mužu. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti