17°C

Beograd

Teška porodična tragedija: Otac Kristine Spremo pronađen mrtav!

Otac aktuelne učesnice "Parova" Kristine Spremo, Spasoje, pronađen je mrtav s nevenčanom suprugom Mirjanom Milutinović u iznajmljenom stanu na Dedinju.

Nezvanični podaci obdukcije i toksikološke analize, koje su rađene na VMA, govore da je reč o predoziranju narkoticima. U policijskom izveštaju stoji da je iznad njihovih glava nađena manja količina droge.

Međutim, rijaliti zvezda ne veruje u ove analize i sumnja da joj je otac koji je bio odbornik SNS-a u opštini Savski venac, ubijen. ona se bliskim prijateljivama poverila da se neće smiriti dok ne sazna tačan uzrok tatine misteriozne smrti.

- Tragedija koja se dogodila 2013. ostavila je na Kristinu veliki ožiljak, Više nije vesela i nasmejana osoba kao što je bila pre te nesreće. Ona je najteže u porodici podnela očev gubitak, a na njegovoj sahrani više puta joj je pozlilo. Kristina je ubeđena da se radi o ubistvu jer zna da njen tata nikad ne bi podigao ruku na sebe. Sigurna je da ga je ubio neko iz njegovih poslovnih krugova. Ne može ništa da tvrdi, ali s tom sumnjom se bori svakog dana. Od ljudi koji su bili na tom mestu posle uviđaja čula je da je nađena i krv - kaže izvor blizak porodici Spremo.

Starleta ne voli da priča o tragediji i trudi se da u izlascima zaboravi na agoniju koja joj razara dušu. Posvećena je sestri Nini, braći Stefanu i Luki i majci, koja se nekoliko godina pre tragedije razvela od Sprema.

Izvor: Krurir
Foto: Facebook/kristina.spremo

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar