Izvor: HappyBSC
14.07.2020 u 12:05
0

SITUACIJA SE ZAKOMPLIKOVALA! KREVET JE PREMALI ZA NJIH: Voli dame sa iskustvom

Od kada je ušla u vilu i postala deo najgledanijeg zabavno-humorističkog rijaliti programa na Balkanu, ne prestaje da intrigira javnost!

Jelena Golubović je odmah na startu istakla da joj je jedina konkurencija Ivania Bajić, a da joj je posebno drag populrni fitnes instruktor. 

Nakon ove izjave podigla se prašina, s obzirom da je crvenoksa takmičarka osetila opasnost od strane Jelene i mogućnost da joj otme voljenu osobu. 

A onda je usledio šok!

KORONA U SRBIJI

KORONA OSTAVLJA POSLEDICE I NAKON IZLEČENJA: „TEŠKO DIŠU, SPAVAJU PO CEO DAN“

U NOVOM PAZARU DAN ŽALOSTI

POTRESNA PORUKA SESTRE SA BANJICE: DOK VI PRAVITE HAOS NA IZMAKU SMO SNAGE

GRAĐANI U PANICI OPSEDAJU DOMOVE ZDRAVLJA: Lekari objašnjavaju razlike u SIMPTOMIMA

Vladilo je dopustio Jeleni da legne u njegov krevet, što je izazvalo ozbiljnu polemiku.

Jovanović kao i mnogi takmičari smatraju da Pavao ne bi dozvolio da Golubovižćeva bude u istom krevetu sanjim, damu se nije dopala. 

Ljubav koja ne prestaje da intrigira, sa velikom razlikom u godinama, podelila je stanare vile u dva tabora 

U jednom  su oni koji podržavaju Golubovićevu, a u drugom oni koji su za Izabelinu majku. 

Dok Milojko smatra da je temperamentna takmičarka kriva jer je kako tvrdi bila svedok svega što je fitnes instruktor radio sa drugim ženama, Alberto osuđuje Pavaa jer je dozvolio da izgubi ženu kao što je Slađa, zbog Jelene:

– Pavao je som. 

Spekuliše se i a se Vladilo sveti Slađi, a ono što je sve ostavilo bez teksta je njen stav:

– Ja ne znam što se diže ovolika prašina ni zbog čega?! Meni se Pavao poveravao uvek i za sve, tako da sam ja uvek znala sve njegove planove – zaključila je ona i stavila tačku na raspravu. 

Okršaj je završen, a da li su emocije pod kontrolom ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter