Izvor: HappyBSC
04.07.2020 u 18:08
0

PIJANSTVO KOJE JE DIGLO VILU NA NOGE: Brutalni napadi zbog POSRNULE DEVOJKE

Incident među ljubavnicima izazvao je opšti haos u vili. 

Naime, kako stoje stvari, Teodora ne može daprihvati neke stvari, dok se Masttor buni jer smatra da njegova devojka treba dase ponaša dijametralno suprotno od nje.

Verenica Ivana Marinkovića je pokušala da objasni prisutnima da je Teodora slomljena zbog sukobasa svojim dečkom. 

– Teodora se napila jer se potukla sa masttorom i jer ju je on otkačio. Ne ume da se nosi sa tim i popila je više. – pokušavala je da objasni Jelena Ilić. 

Teodora i Masttor su u burnoj vezi od samog početka a kako stvaric stoje, pitanje je da lui će prevazići probleme ili ne. 

OVO MORATE ZNATI

JOŠ JEDAN CRNI DAN! Za 24 sata 325 novozaraženih od korona virusa, OSAM OSOBA PREMINULO

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Mačka nam pokazala gde je zakopana MALA MARIJA!

KOVID BOLNICA U NAJVEĆOJ ARENI NA BALKANU: Pogledajte kako će izgledati! (FOTO)

BOLEST SE VRATILA MEĐU NAS! Bez molebana u Crnoj Gori!

AKCIJA GORSKE SLUŽBE! Spasioci iz Novog Sada pomogli devojci na Fruškoj gori

Jelena se trudila da pomogne Teodori, kako bi joj Masttor oprostio iako među njima postoje sukobi koji datiraju od ranije. 

Lumbila ne podnosi i Jelenu ni Marinkovića asada kada je Ilićeva uzela stvari u svoje ruke, braneći Teodoru, a svesno napadajući njega, jaz među njima je još veći. 

Da li će zakopati sekire ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter