Izvor: HappyBSC
02.07.2020 u 03:04
0

ONA JE ZA NJEGA RAUBOVANA: Idi na Bubanj Potok da ti srede karoseriju!

Alberto Galorini je dobio 33, 3% negativnih glasova publike. 

OVO MORATE PROČITATI

POSLEDNJI PUCANJ za Bobanu: Jasna Šekarić se na DIRLJIV način oprostila od Bobane!

KCV NAJSTROŽE OSUDIO ponašanje doktorke koja se RASISTIČKI ponela prema studentkinji!

ODLAZAK ŠIPTARSKOG LOBISTE Kraj američkog MANIPULATORA otvorio VRATA PAKLA ZA PRIŠTINU!

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO O KORONI: Stanje u Beogradu je GORE NEGO BILO GDE U SRBIJI

On je večeras nominovao Atinu Ferari. 

– Moram da je nominujem jer smo imali mnogo konflikta. Jako me nervira. Bahata je i drska. Ako je već stekla ime, svaka čast na tome, ali ponižava sve ukućane. Nema razlog to da radi. Danas me je iznervirala. Pričala je kako ona nije takmičar, već starleta i diva. Ona se hvali nekim glupostima. Tako si pokazala ko si i šta si. Sve spuštaš, ali si i ti niskog morala. Odlična si ali za Bubanj Potok. Tamo si odlična. Trebalo bi da ti srede malo karoseriju. Raubovana si. Ovde ne možeš da se ponašaš kao da si bogom dana. Moraš da razumeš da to ne pali svuda. Na bezobrazluk se ništa ne dobija. Uhvatila si se Pavaaa i Slađe. Ne razumem to ništa. Ti se Atina ne razlikuješ od Ivane Mitrović. Ako te ne zanima rijaliti ne znam zašto si ovde. Prvo što moraš je da očistiš dušu. Mnogo si negativna – rekao je Alberto. 

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

 Atina se provokativno smejala i slala mu poljupce. 

– Mrzim ljude koji glume. Ona zavlači ruku Pavaou u pantalone, a glumi da je svetica i da ima dečka napolju – rekao je Alberto. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter