22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happybsc

SVE JE ŠOKIRAO SVOJOM PRIČOM: Oca će lišiti RODITELJSKOG PRAVA?

Borba Ivana Suvačarevića za starateljstvo nad detetom traje dve godine, on je rešio da ispriča svoju životnu agoniju u emisiji "Ispovest".

Sve je počelo nakon porođaja, i traje do današnjeg dana. 

- Kada smo se upoznali nisam znao da je ona u braku. Nisam želeo da sa njom imam bilo šta imam dok se ona nije razvela, a to se brzo dogodilo. Upoznao sam je u Kragujevcu, a ona se brzo preselila u Beograd. Kada je ostala trudna, vratila se u Kragujevac - kaže Ivan. 

OVO MORATE ZNATI

NOVI PODACI O POMOĆI OD 100 EVRA Ovo svakako morate znati!

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA U SURDULICI: Ubio ljubavnicu, muža pregazio autom pa sebi presudio!

"SNAGA OKTANA" PONOVO VOZI: Jelena i Ivan u novom ruhu!

ZGODNI SAVAŠ IZ HIT SERIJE "MERJEM": Ja sam vaš Balkanac

USKORO ANĐELA I MARKO! NOVA EMISIJA NA HAPPY TV - "SABOTAŽA"!

- Ona u početku nije htela da hrani dete, pa sam ja morao da uzmem porodiljsko. Ja sam dete kupao, štetao, vodio u vrtić, sve bolesti sam preležao sa njim - govori Ivan. 

- Februara 2018. ona je napustila zajednicu, posle se vratila i pokrala sve iz kuće. Optužila je mene, ali je zaboravila da smo imali video nadzor - ispričao je Suvačarević.

- Dete i dan danas kada dođe kod mene, dolazi prljavo, u staroj garderobi. Moram da kažem, ona je uzeta od mene, ucenjena! Rekli su joj da ću ja završiti, a ona u domu. Od tada ona zna za centar za socijalni rad i policiju. U Palmotićevoj dete je bilo na veštačenju, gde je utvrđeno da je dete jako vezano za mene - 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti