22°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

EVO ŠTA SE DESI KAD SE ŽENE POTUKU! SEVALE PESNICE I ŠAMARI: Nominovane za dobitnicu "ČELIČNE RUKE"

Darko Vlajić se nalazi u Tajnoj sobi a jedna od tema je bio i odnos Slađe i Pavaa.On je objasnio da ne vidi ništa više osim prijateljstva tu, i da smatra da ne greši u proceni. 

- Slađa je samo jako bliska sa Pavaom, ali nema nikakvih emocija prema njemu, siguran sm u to - objasnio je Vlajić.

A  potom se dotakao i sukoba Izabele i Nataše koji je sinoć potresao čitav Balkan. 

Darko je rekao da ne opravdava ponašanje ni jedne ni druge takmičarke, ali da je popularna Bells kažnjena i da je provela noć u izolaciji zbog agresivnog ponašana.

- Situacija koja se dogodila sinoć je van svake pameti. Ne znam kako je palo na pamet Nataši da dira tuđe stvari uopšte. Ne samo njoj , već niko ne bi smeo da uzima i koristi ono što nie njihovo - objasnio je Vlajić i osvrnuo se na Izabeline reči koja se pokajala zbog svog ponaša, iako je štedela reči u nadi da će se opravdati. 

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! "MERJEM": Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

MEDICINSKA SESTRA IZ KOVID BOLNICE DOBILA PODRŠKU! Nosila bikini ispod zaštitnog odela! (GALERIJA)

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Ministar se skinuo usred TV emisije! (VIDEO 18+)

OČUH NEPRIMERENO DODIRIVAO DEVOJČICU: Kragujevčaninu preti pet godina kazne

Takmičari su podeljeni u dva tabora u Bellsin i u Natašin. 

Podsetimo.

Sinoć je došlo do verbalnog a potom i do fizičkog okršaja pravne plavuše i Izabele Alijoski. Ova svađa je izazvala pravi haos u vili i zaledila krv u žilama s obzirom da niko nije očekivao ovakav potez dve dame.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (2)

Ema

Bells je pokazala da je los rijaliti igrac jer posle toliko iskustva ne zna verbalno da se sukobi.

Vukašin

Trebalo bi sačekati da se ovaj lik, koji neosporno dobro peva, ali ima manire uličara i notorne prijandure, prvo istrezni, pa ga onda nešto pitati. Sinoć, nakon verbalnog fajta Nataše i Slađe, Pavao u dvorištu samo što Slađi nije poljubio papuču. Zbog kamera samo je poljubio u kosu, onako, "prijateljski". Baš neko iskreno prijateljstvo!? Izabela je razmažena, vaspitno zapuštena osoba, pa je sinošnje lažno izbacivanje zbog njenog urlikanja u izolaciji ličilo na horor predstavu. Da ne zaboravim, Vlajić nije kompetentan da govori o diranju tuđih stvari, jer uredno tokom svake pauze krade tuđe limenke sa pićem.


Ostavite komentar