19°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Happybsc

SVAĐA NA KRV I NOŽ IZMEĐU IZABELE I SLAĐE: Moralo da reaguje obezbeđenje! (FOTO)

Prisetili smo se svađe između Izabele i Slađe.

Svađa se odigrala prošle sezone, a razlog svađe je bila Izabelina majica. Slađana je poslala Izabelinu majicu na pranje, iako joj je Izabela predočila da to ne radi. Kada je Izabela to shvatila, počela je da viče na nju, a onda je ragovalo i obezbeđenje. 

Slađana nije htela da komentariše ovu situaciju, te je prokomentarisala Izabela:

- Sav bes sam iskalila na nju jer sam joj par puta ponovila da ne šalje tu majicu na pranje. Poenta je u tome da je mogla da uradi nešto drugo, a da se ogluši o moja upozorenja - objasnila je Izabela incident.

Ukućani su osudili takvo postupanje Izabele prema Slađi. 

Komentari korisnika (4)

Sanja

Mislim da je u ovoj sezoni sve dogovor majke i cerke malo ufino malo histerije malo nadmetanja

Helena

Ova sezona je izgubila svaki smisao kada jedna Izabela dijeli lekcije i sebe naziva voditeljkom, produkcijom. Njeno pozdravljanje kancelarija, histericno smejanje je iritantno, tako da menjam program. Uvedite Elvina, pa cete dobiti rijaliti.

Neso

Ovo je dno dna. Kad covek vidi da je bila mamu nije se cudit sto je bila i Kadru ( I zasluzio je ljigavac kad je sebi dopustio da ga devojka bije) I ona vodi emisije, pa one je ponizenje za voditeljice ( devojka histericna imala sex u Rijalitiju nevaspitana poglupa i veliki lazov, folirant, nema respekta prema svojoj porodici rasturacica brakova

Vidi sve komentare (1)
Ostavite komentar

Povezane vesti