0°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

ON JE DOSADAN: Osećala sam se kao u vrtiću

Jelena Ilić je večeras prilično bila ljuta.

Iako je vodila program i izgledala prilično lepo, prvo ju je iznervirao Ivan koji je odbijao da nominuje bilo koga te mu je pretila tajna soba.

Jelena je zato i svoju nominaciju objasnila veoma oštrim rečima. U pitanju je momak koji je sinoć bio na Poligrafu tj Parografu:

- Ja ne razumem kako bilo koja devojka može da ima odnose sa njim. Tako je bahat i tako se loše izražava. Rečnik ti je uličarski. Ne mogu da verujem da studiraš niti da si porastao u jednoj tako bogatoj porodici. Ti si bezobrazan. Ne vidim nigde tvoju inteligenciju - oštraje bila.

Ona je rekla da je on na Poligrafu bio izuzetno dosadan i da je ne zanima njegov odnos sa starijom ženom i da je sve što je rekao  bilo kao priča za malu decu.

Željko je samo pojeo limun i nije imao nikakav komentar.

Komentari korisnika (10)

Miša

Bravo za momke bez roditelja! Pravi potez produkcije. Njihov sleng je ništa spram pokvarenosti većine koji nisu iz vrtića. Momci nisu pokvareni, to je najvažnije. Bitna su dela, a ne reči!

Tanja

Beogradski malogradjani ( domaci begunci u želji da budu stanovnici glavnoga grada) nikada neće razumeti mentalitet i navike domorodaca ( rodjenih beogradjana) zato njih ne osudjujmo. Jelena je tako glupa po mnogim pitanjima da bih joj bilo bolje da ćuti. Bravo momci samo napred, to je rijaliti zabavni program nije crkva.

Sima

Možda se momci osećaju kao u staračkom domu.

Vidi sve komentare (7)
Ostavite komentar

Povezane vesti