11°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

ŽESTOKA SVAĐA: Slađa prozvala bivšu drugaricu

Slađa Petrović se večeras prilično naljutila. Pre svega, u pitanju je članak u kom se spominjeda su ona i Bells pretile Elvinu Kadriću.

Slađa je bila razočarana da se o tome i dalje piše i priča.

Zato je veoma kratko nominovala limunom svoju bivšu prijateljicu:

- Ja nominujem Ivaniu. Mi smo se sinoć baš posvađale tokom emisije. To kamere nisu zabeležile, ali me je baš povredilo. Nemam šta drugo da kažem osim da želim da je vidim na negativnoj tabeli i da se konačno uvidi ko je bolji, onaili Ivan - rekla je Slađa razočarano.

UŽAS! NAPAO MEDICINSKE RADNIKE U KARANTINU: Morala da reaguje i vojska!
OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA NAKON OBILASKA SAJMA: Danas je najteži dan, očekujemo dramatičan skok zaraženih! (VIDEO)
VOJSKA PRIPREMILA KARANTIN NA FRUŠKOJ GORI: A ovako izgleda iznutra! (GALERIJA, VIDEO)

Ivania ništa na ovo nije rekla samo je pojela limun i sela na mesto.

- Baš sam se smorila kad sam ovo čula. Do pre par minuta smo normlano pričale i sad odjednom ovo. Bez veze je. Sinoć je rekla neku glupost i smarala me. I rekla sam joj "marš" i ona se valjda nato naljutila - rekla je Ivania i dodala:

- Tebi je samo teško zato što nemaš autoritet, ali ti ne možeš da vladaš mnome. Krio ti je što nisi kao Ivan i to je bezobrazno!!!- zaključila je.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da bi nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i IPHONE.

Komentari korisnika (4)

Juki

Slađa frizura i Ivania bez j. Rušanj protiv Šipova.

Duda

Za Sladju je najbolje da govori samo o frizuri, a Ivanii da se isključi ton.

Milan

Sad vidite dragi gledaoci ko je Slađa Petrovic ona nemoze da vidi malu Ivaniju jer ona prica sve sta je istina a ne kao Slađa i Bells vidite da se dele Pava jer jednom miluje majku a drugi put cerku one su samo usle da sto vise pokupe para i da se provode a majka kad skine sve sa lica ona je prava baka od 70 godina a Bells isto tako kao da ima 40 godina

Vidi sve komentare (1)
Ostavite komentar