3°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happyBSC

ĐOLE BI DA BUDE PALČICA: Skinuo ju je do detalja!

Đorđe Tomić je u Tajnoj sobi i glumi Anastasiju Stanojević Palčicu. 

- Ja, Anastasija Stanojević, nominujem Palčicu. Ona je najagresivnija osoba u kući. Ona grebe i maltretira svog dečka Alberta Galorinija. Ona mu ne dozvoljava da se slobodno ponaša, da pogleda druge devojke niti da se skida u vili. Sve što ona radi jeste grozno i agresivno. Iz tog razloga je nominujem- imitirao je Đorđe Palčicu. 

Anastasija je sama sebe nominovala i zbog toga će biti kažnjena od strane Merlina. 

- To je van pameti i nije u skladu sa pravilima ove kuće. Palčica može biti kažnjena i direktnom nominacijom - dodao je Đorđe. 

- Palčica je pametna, ali je razmažena. Đole je super "skinuo" Palčicu - rekao je Alberto. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Komentari korisnika (5)

Mini

Mozda bi mogao da napise izjavu na papiru o postojanju njega od strane njegove lepse polovine stupanjem u brak dvoje treba da bude jedno ona njemu kaze debilu onda i njen mozak postaje ne funkcionalna

Moma

Najveći parazit u vili posle Marinkovića.

Zaynep

Boze mi oprosti ovaj Djordje tako antipatican i odvratan decko do koske.On ce sve da uradi samo da ostane u vili.On i ona njegova su najveci krpelji u vili i veliki neradnici fujj.Mladi ljudi da nigde ne rade i nicim se ne bave nego samo setaju po rijalitiju. Hoce li i sledeci ri8jaliti biti njihov sa sve bebom , zao mi je tog buduceg detet kakve roditelje ce imati .

Vidi sve komentare (2)
Ostavite komentar

Povezane vesti