18°C

Beograd

Photo: happyBSC

Izvor: happyBSC

CRNA KNJIGA: Nemam kriminalni dosije, ali sam upisan tamo!

Gost emisije "Ispovest" je Mirsad Muheljić iz Švedske. 

On je isprčao da je postao siroče nakon što ga je majka napustila, a otac poginuo. Šest godina je zajedno sa bratom proveo u domu za nezbrinutu decu u Banjaluci, a onda su po njih došli baba i deda. 

UPOZORONJE ALERGOLOGA BRANIMIRA NESTOROVIĆA: Koronavirus će sigurno stići u Srbiju, italijanska epidemija je čudna!

- Prema najstarijem bratu nemam nikakvu emociju. Njega su svi favorizovali. Kupovali su mu baba i deda čokolade, nama ništa.Taj najstariji brat je bio grozan prema meni i mom srednjem bratu. On je sve cinkario. Mučio sam se i patio kroz život, ja imam svoju disciplinu i manire. Nemam obrazovanje, ali imam poštovanje prema drugima - priča Mirsad. 

SRBI ZARAŽENI KORONAVIRUSOM Obolelo dvoje naših državljana sa kruzera!

- Od obrazovanja imam dva sata. Odmah sam bacio knjige. Cela porodica moja je 1993. godine migrirala u Švedsku.Tamo sam završio osnovnu školu.To je bio normalan život. Dobili smo pomoć od toga smo živeli - dodao je Mirsad. 

ZATVORSKI DANI MALČANSKOG BERBERINA: Nema novca za cigarete, pa od cimera uzima opuške!

- Nemam švedsk pasoš. Problem je u tome što sam u "crnoj knjizi". Nemam kriminalni dosije, ali imam nešto drugo... Ušao sam u crnu knjigu sa 14 godina   - pravdao se Mirsad. 

LONČAR: Bolnice i kasarne spremne ako korona virus stigne u Srbiju!

- Baba i deda su nas poveli u Švedsku jer su tu bila velika primanja. Razlog je socijalna pomoć koja se dobija na nas, decu. Oni svi imaju švedski pasoš. 

BOGOLJUB KARIĆ U "ĆIRILICI": Eto, zato sam uz Vučića!

Ostanite uz HappyBSC portal!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti