9°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: HappyBSC

UPS! Vatrena plavuša pokazala seksi donji veš! (FOTO)

Takmičarka pokazala seksi veš.

TOALET KOJI MIRIŠE: Jednostavan trik za čišćenje, morate ga isprobati!

Odnedavno, velelepna zemunska vila je bogatija za još jednu plavušu. Parovima se priključila Nataša Pajović, koja je sebe na ulasku opisala:

PAROVI SU IH OBELEŽILI ZA CEO ŽIVOT: Njihova ljubav je ČVRŠĆA, isplivale VRELE FOTOGRAFIJE! (GALERIJA)

Ne konzumiram alkohol. Još nešto da kažem, ni jedan muškarac ne sme da mi priđe u vili. Prvi razlog je jer nijedan muškarac ovde nije moj tip. Sledeći razlog je taj što nisam baš zaljubljive prirode. Inače sam slobodna! Muškarac koji bi se meni dopao trebalo bi da bude slobodan, obrazovan...  Završila sam pravni fakultet u Kosovskoj Mitrovici i studirala sam turizam. Pričam i grčki jezik. O sebi imam mnogo toga da kažem... Iz Crne Gore sam ali živim u Ivanjici sa majkom i bratom. Došla sam ovde zbog brata koji boluje od autizma. Moja majka je samohrana i ovde sam da bih zaradila novac za njega - ispričala je Nataša odmah nakon ulaska u vilu.

OBRT U ISTRAZI! Zaječarski penzioner poznavao svog ubicu!

Nataši je ovo prva žurka u vili, i još na samom početku je privukla pažnju. Ona je obukla bež haljinu, ali se nije nadala da će iz haljine proviriti  brushalter. Muški deo vile je i te kako to primetio Natašin veš, pa su odmah počeli da zamišljaju šta se nalazi ispod brusa.

DUGOROČNA PROGNOZA: Evo kakvo nas vreme čeka tokom proleća

Hoće li biti još iznenađenja u toku žurke?

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti