6°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

NAPAĆENA DUŠA: Oprostila sam mami, očuhu ne mogu!

Nova učesnica "Parova" Nataša Pajović je u vrućoj stolici. 

SPECIJALNO IZDANJE "ĆIRILICE": Predsednik Vučić na udaru govora!

Ona priča svoju intimnu ispovest u istoimenoj emisiji. 

POLICAJAC BRUTALNO PRETUČEN U PETROVCU NA MLAVI: Tukli ga rukama i šutirali u glavu

- Odrasla sam sa majkom i starijom sestrom. Tata je umro nakon moždanog udara. Bila sam mala. Moja majka je imala 24 godine kada je postala udovica. Tata je bio stariji od mame 20 godina. Igrom sudbine su se uzeli mladi. O tati se u kući ne priča - govori kroz suze Nataša. 

SRBI IZ VUHANA KONAČNO U SRBIJI: Evo šta kažu za grad panike i straha

- Iskreno mislim da je sve to mamu mnogo bolelo pa zato ne znam detalje o njihovom upoznavanju. Mama se preudala posle izvesnog vremena. Meni je bilo 15 godina kada je mama ušla u drugi brak. Moja sestra je tad otišla iz kuće, na školovanje. U tom periodu mama je zatrudnela. Bila sam presrećna jer mi je bila želja da imam mlađeg brata. Moj očuh je višegodišnji povratnik iz zatvora. Bio je osuđen za pokušaj ubistva moje majke i mog brata. Tada sam imala jednu stresnu situaciju. Moj očuh je bio alkoholičar koji je nasrtao na mene. Jedne večeri je pokušao da me siluje. Bila sam uplašena devojčica i to je prijavljeno policiji. Policija mi je poverovala dok je moja majka verovala njemu. To se dogodilo jednom, ali sam više puta apelovala mami da će se to desiti. Nisam mogla da podnesem sve to, pa sam otišla od kuće. Mislim da mama nije znala da je on lečeni alkoholičar, tako mi je govorila - priča Nataša. 

UŽIVO! VUČIĆ U "ĆIRILICI" Ima podmetanja među ministrima u Vladi Srbije

- Nataša, tvrdiš da je tvoja majka bila uvek brižna, kako je moguće da je poverovala njemu, a ne tebi? - upitala je Jelena Maćić. 

- Ne znam. Ne želim da joj okrenem leđa. Ja sam joj oprostila sve. Ona jeste dobra mama, ali ponekad kad se razljutim prebacim joj to što mi nije verovala. Boli me sve to još uvek. Zato sam se okrenula veri. Dosta vremena sam provela po manastirima. Tamo sam tražila mir. I danas postim. Nisam se pričestila poslednji put jer sam se sa majkom često svađala.

Ostanite uz HappyBSC portal!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti