23°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

SVI U ČUDU: Baka pod uticajem retrogradnog Merkura!

Jelena Ilić je u Tajnoj sobi. 

UŽIVO! VUČIĆ U "ĆIRILICI" Ima podmetanja među ministrima u Vladi Srbije

Ona komentariše sinoćno izbacivanje Teodore Čelarević ali i ponašanje Džonatana Masttora. 

OTELI, TUKLI I PLJAČKALI: Uhapšen Srbin sa još dvojicom Moldavaca

- Masttor je sinoć bio agresivan. Teodori je rekao da će da izađe sa njom, a onda kada je video da je stvarno izbačena napravio je scenu zbog koje je završio u izolaciji. Svi smo mu bili krivi, pa i ja. Unosio mi se u lice i nazivao me pogrdnim imenima. Naravno, zbog toga nije mogao da se pozdravi sa Teodorom jer kad si u izolaciji i odslužuješ kaznu nemaš prava na želje. Mene zanima da li će Teodorina baka tužiti Masttora za nasilje? Bojim se da su Masttoru potrebni papiri kako bi ostao ovde. Može da mu padne na pamet da je oženi. Volela bih da vidim kako će se završiti ova ljubavna priča.  Mislim da su oni kopirali vezu Ivanovu i moju. To je već viđeno - rekla je Jelena. 

UŽIVO! PREDSEDNIK SRBIJE U "ĆIRILICI" Marić: Kažu da se nećeš povući sa čela SNS-a? Vučić: To je zato što me ne poznaju!

Teodorina baka Nada joj je odgovorila: 

- Ako smatraš da to nije prava ljubav, onda mi reci da li je vaša ljubav prava? Svi znamo šta ste jedan drugom radili - rekla je baka Nada. 

- Vidim da ste mišljenje o Masttoru skroz promenili, pa se pitam zašto i kako? Da li je u pitanju pun mesec ili nešto treće? - pitao je Ivan Marinković. 

- Ja neću da branim ništa Teodori ako je to prava ljubav. Stojim iza svojih reči - rekla je baka Nada. 

UŽIVO! VUČIĆ U "ĆIRILICI" "1 od 5 miliona" je uništio opoziciju

Ukućani vile su zbunjeni novonastalom situacijom i podrškom koju je Džonatan Masttor dobio od Teodorine bake, dojučerašnje velike protivnice njihove veze. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Komentari korisnika (2)

ivan

Produkcijom jako lepo krijete širu sliku događanja vili razmišljam šta da radi dali da nastavim da gledam ili ne ja navijam za lvana i jecu želeo sam da se izjasni onaj ko ovo čita da zna na koju vodenicu ja okrećem vodu pozdrav iz severnog banata

ivan

Jeco a koju igru igraš ti voleo bih da si ti iskrena prema ivanu jel vidim da igraš igru i mislim da je to mač sa dve oštrice


Ostavite komentar

Povezane vesti