0°C

Beograd

"OVDE SE PRIČAJU SVAKAKVE PRIČE"! Đorđe Tomić PROCENIO ko se bavio PROSTITUCIJOM! Iznenadiće vas njegovo objašnjenje! (FOTO)

KO SE U VILI "PAROVA" JOŠ BAVIO NAJSTARIJIM ZANATOM: Sanja SUMNJA na jednu OSOBU, evo šta je IZJAVILA! (FOTO)

Đorđe Tomić je pokušao da poveže dešavanja u kući pa je izneo svoje mišljenje o tome koja se takmičarka bavila starim zanatom, a da to nije Sanja Mirkov:

- Sanja je posle sinoćnjeg poligrafa Aleksandre započela tu priču o prostituciji. Aleksandra je sinoć ispričala jednu stvar. Pričala je da je sa drugaricom otišla na letovanje, a to letovanje je platio advokat Italijan. Sanja je odmah rekla da se i Aleksandra bavila istim poslom kao i ona - rekao je Đole pa nastavio sa svojim pretpostavkama:

- U kući prozivaju nekoliko devojaka za prostituciju. I to se priča već neko vreme. A to su Sneža, Ivania, Kristina, Mira pa i Nevena. E sad, koja se time bavila ja stvarno ne znam. Mnoge devojke se tako vređaju međusobno, to je ovde kao dobar dan - završio je Đole.

Sanja je odbijala da iznese ko je devojka o kojoj se priča da se bavila prostitucijom.

"SVUDA ZABADA NOS!" Isprozivao Jelenu Golubović tokom emisije "Upoznajte Parove"! Nije mu ostala dužna pa je ŽESTOKO UZVRATILA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar