7°C

Beograd

JEZIVO! Sanju je DODIRIVAO I TUKAO ROĐENI UJAK, ZLOSTAVLJAO MUŽ, ali to NIJE SVE! (FOTO)

Atrakivna učesnica raskošne vile "Parova" Sanja Mirkov je sinoć otkrila škakljive detalje svoje teške životne priče.

Naime, lepu plavušu su kroz život pratili nesrećni događaji na svakom koraku, te je ona samo jedan delić podelila sa milionskim auditorijumom.

Mirkova je u rijalitiju otkrila da je trpela nasilje od strane svog nekadašnjeg muža, ali retko ko je znao da ju je rođeni ujak psihički zlostavljao.

- Rođeni ujak me je dodirivao, zbog njega sam u domu završila. Dolazio mi je ispred škole da me psihički zlostavlja. Kada sam kasnila iz škole ili kad sam se šminkala, on me je tukao krvnički. Baka je sve znala, ali ćutala je. Mislim da zlostavlja i svoju ćerku, deluje mi da se to dešava. Ako nešto ne bih dobro skuvala, on bi me tukao i zbog toga. Njegova žena je primetila to, i upitala ga je šta to radi, on joj je rekao da me uči lepom ponašanju. Rekla sam komšinici. Moju majku je takođe maltretirao, zato me je ostavila i otišla. Nije me nikad silovao, ali pokušao je - kroz suze je isičala Sanja, dok su je cimeri raskošne vile pažljivo slušali.

Učesnik koji od samog starta gaji nežna osećanja prema Mirkovoj, Alberto Galorini je progovorio o maltretiranju kroz koje je ona prošla, ali i o njenoj sadašnjoj vezi.

- Sanja, mlada si, moraš da misliš na sebe i na dete. Moraš da paziš sa kim stupaš u brak, a nakon svega što si mi ispričala o Daliboru, on nije za tebe. Govoriš da ti on kupuje i daje, ali to nije za džabe, želi nešto od tebe - rekao je brat Dine Galorini.

Prethodne noći su se usijale sve linije na Hepi televiziji, budući da se mnoštvo žena poistovetilo sa Sanjom, te su joj javno dale podršku, i vetar u leđa.

- Želim samo da podržim Sanju i Dinu, i da kažem da se slažem sa prethodnom gledateljkom da je Sanjin dečko bitanga i da nije za nju. Alberto je sasvim u pravu kada kaže da je mora da pazi sa kim stupa u brak, sa kim gaji decu. Njen dečko ne deluje kao neko ko može da je podrži - kazala je gledateljka, a onda je Sanja opet briznula u plač.

- Mislim da taj čovek nema nikakvih lepih namera prema Sanji, njoj treba nežnost i podrška. Sanja, mlada si, imaš dete i ne treba ti taj čovek napolju - nadovezala se druga gledateljka.

Sanjini cimeri smatraju da njen sadašnji dečko nije prava osoba za nju, a šta će se dalje dešavati po tom pitanju, ostaje da ispratimo u narednim danima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar