12°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Kurir

POGLEDAJTE ŠTA MUŠKARCE PRIVLAČI KOD ŽENA: Svi misle da ih privlače ATRAKTIVNE žene a istina je drugačija

Novo istraživanje pokazalo je da muškarci zapravo ne vole atraktivne devojke.

Društveni eksperiment sproveden na jednom Univerzitetu u kojem je 163 studenata poslato na sastanke kako bi istražili privlačnost. Istraživači su prvo pitali muškarce šta više vole kod žena: fizičku privlačnost, osobine ličnosti ili potencijal za zaradu u budućnosti.

Kliše je još jednom bio potvrđen, oni su odabrali fizičku privlačnost. U sledećem koraku su završili sa po njihovom mišljenju - savršenim devojkama da bi nedugo nakon toga shvatili da je izgled koji ih je prvobitno privukao daleko od onoga što je potrebno da među njima "zaiskri".

SVE O SPORTU

UHAPŠEN BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA: PREBIO ČOVEKA U BARSELONI I ZAVŠRIO IZA REŠETAKA

NOVAKU I OVAJ SPORT IDE OD RUKE: Pogledajte sa kojom loptom smečuje SRPSKI AS

POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Italija želi na MARAKANU

Muškarci za dugoročne odnose traže da se u društvu te osobe osećaju prijatno i da imaju potporu u budućnosti. Oni traže nekoga kome mogu verovati, a problem s glamuroznim i izrazito atraktivnim ženama je stalni strah da će ih izgubiti. Javlja se nesigurnost u sebe i stoga je razumljivo da će odabrati nekoga s kim će im biti prijatno.

Oni će radije biti s prosečnim, zanimljivim devojkama, nego s nekakvim ženama iz maštarija. Muškarci u dugoročnim partnerkama traže da ste zgodne, s lepim, ali ne opet savršenim telom, da znate da slušate, da ste pouzdane i smejete se njegovim šalama, a uz to mu dopuštate da se brine o vama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti