30°C

Beograd

Photo: Pixabay/youtube

Izvor: HappyBSC

VRIŠTANJE U SEBI Nova pravila u Diznilendu (GALERIJA, VIDEO)

Zaboravite na vrištanje kada se vozite preko 100 na sat, jer su Japanci odlučili da, nakon koronavirusa, smanjei rizik, a jedan od načina, smatraju i ovaj.

Udruženje zabavnih parkova u Japanu, kojoj pripada većina tematskih parkova u zemlji uključujući i Diznilend, izdalo je zanimljive smernice. Naime, pojavom koronavirusa, zabavni parkovi u februaru su se zatvorili širom države, zbog mera opreza, piše Jahu.

Kako bi u narednom periodu sve proteklo u najboljem redu, prilikom ponovnog otvaranja date su jasne smernice. Tako će gosti na roler kosteru na primer ubuduće morati da nose maske i suzdržavaju se od vrištanja tokom vožnje, kako bi minimalizirali rizik od infekcija. Osim toga, preporučeno im je da "vrište u srcu". Video dvojice japanskih rukovodilaca zabavnog parka koji demonstriraju kako "vrište u sebi" kako ne biste širili COVID-19 dok su na roler kosteru postao je viralan.

- Sada naši gosti šute dok se voze na roler kosteru - rekao je portparol zabavnog parka Fujikuko.

Na videu se vide dvojica Japanaca, jedan u odelu i kravati, drugi u košulji i kabanici, koji sede ukočeno i ispravljeno u tišini, a jedini zvukovi koji se čuju dolaze od udara vetra.

Na kraju vožnje jedan muškarac podigao je ruke s ručice sedišta, vidno drhteći. Nakon ovog vide neki korisnici društvenih medija prozvali su ovu vožnju parolom za 2020. godinu: "Vrišti u srcu".

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti