17°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: Happybsc

KUĆA IZ SNOVA! Zvezda filma ,,50 nijansi sive" otvorila vrata svog toplog i raskošnog doma!(VIDEO)

Dakota Džonson, zvezda filma ,,Pedeset nijansi sive" u kom glumi studentkinju Anastaziju Stil otvorila je vrata svog doma za kanal Architectural Digest.

Vlada stavila van snage zakljucak o informisanju o Kovidu19!

ITALIJA: Zaraženo 10.000 medicinara, preminulo 69 lekara

VLADA SRBIJE: Sto posto zarade za obolele i zaposlene u samoizolaciji

VIŠE OD POLA SVETSKOG ČOVEČANSTVA U IZOLACIJI ZBOG KORONAVIRUSA!

Njujork:Još 432 žrtve,ukupno 2.373, zaraženih oko 84.000

NEMAČKA DOZVOLJAVA ULAZAK SEZONSKIM RADNICIMA!

Iako je čuvena po kultnoj ulozi pomenute studentkinje, koja ulazi u vezu sa kontroverznim i problematičnim biznismenom, i iako se očekivalo da će joj prostorije biti prepune krzna, svile, kože, u crvenim tonovim i slično, Dakota je otkrila nešto sasvim drugo!

S vrata je bila vrlo ležerno i kulturno odevena, u tzv. muškom stilu - tamnom sakou, farmerkama, i markiranim baletankama, i sa osmehom sprovela novinare kroz svoj dom. On odiše upravo njenim duhom - pun je knjiga, cveća, toplih boja, detalja, figura,  nagrada, ramova sa fotografijama i naravno ploče na kojoj sluša muziju. U dvorištu u kom treba još puno raditi i prepravljati nalazi se bazen, a sve je okićeno i zaštićeno  zelenilom, na čemu je ona posebno zahvalan jer tako ima privatnost.

U kuhinji koju je predvidela u zelenim tonovima, skuplja pregršt šoljica i tacni koje, kako kaže, nikada i ne koristi, ali voli da ima sopstvenu kolekciju.

Na sprat, odnosno u spavaću sobu, novinare nije pustila, jer je to ipak intimna stvar, što će fanovima razviti bujnu maštu.

Sve detalje pogledajte u videu ispod!

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar