13°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Telegraf.rs

NEPRIJATAN MIRIS IZ KUPATILA? Tri jednostavna načina da ga se rešite!

Iz kupatila se širi neprijatan miris? Rešite problem uz samo dva sastojka...

Ukoliko tragate za jednostavanim i povoljnim rešenjem za neutralisanje neprijatnih mirisa u kupatilu, savetujemo da isprobate genijalan trik koji je osvojio internet.

SVET JE U ŠOKU: Čuveni italijanski list tvrdi: Kristijano Ronaldo PLAĆA suprugu! (GALERIJA)

Umesto korišcenja raznih sveć, osveživaca i mirisnog toalet papira sada možete da napravite svoje sredstvo koje garantuje da ce vaše kupatilo svakog dana ostati sveže i mirišljavo i najvažnije, nece oštetiti vodokotlic.

Najbolje od svega,za pripremu sredstva ne morate da uložite previše vremena, a potrebna su vam samo dva sastojka - plasticna flaša i omekšivac za veš.

ŽENE, OPREZ! Ovo su simptomi ženskog srčanog udara

- Ovo je još jedan trik za eliminisanje neprijatnih mirisa u kupatilu koji se zasniva na upotrebi omekšivaca. Pomešajte pola flaše vode i pola omekšivaca i vaše sredstvo je spremno za upotrebu - napisala je jedna domacica na Fejsbuku stranici.

Potom je potrebno da dobro promešate flašu, kako bi se sjedinili voda i omekšivač, a potom dobro zatvorite čep. Sada napravite male rupice na samom vrhu cepa, a onda bocu postavite u vodokotlić.

AL PAĆINA OSTAVILA DEVOJKA I POSLALA MU BOLNU PORUKU: Džaba pare i slava, od starca nema vajde!

Genijalna metoda, koja štedi kućni budžet, oduševila je milione koji su godinama tražili najefikasniji način da njihovo kupatilo ne zaudara.

- Svaki put kada pustite vodu vašim kupatilom će se raširiti prijatni mirisi - istakli su ljudi koji su već isprobali ovaj trik.

 

 

.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti